Måndag & Tisdag

2012-10-30 21:25:52 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Igår hade Emilias dagis planeringsdag så hon var ledig, och det var Mattias också, så det var helt underbart. Vi gjorde inget speciellt, det regnade massor ute så vi var bara hemma och tog det lungt, sen på eftermiddagen kom svärmor förbi en stund på fika.
 
Idag tog jag och Lydia bussen ner till stan där vi träffade Chatrine, vi tittade lite i affärer sen gick vi och köpte oss en sallad till lunch och sen tog vi bussen till dagis och hämtade Emilia, sen så var vi bara här hemma. Hoppas att ni har haft en fin dag ♥
 

Våra doppsalmer

2012-10-28 20:04:00 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Vi sätter oss i ringen och tar varann i hand. Vi är en massa syskon som tycker om varann. För Gud är allas pappa och jorden är vårt bo. Och vi vill vara vänner med alla, må ni tro Tack gode Gud för jorden och alla människor. Gör en familj av alla en enda jättestor.

 ♥

 

Lilla liv nu är du här känner inte världen.  "Gud som haver barnen kär" blir din hjälp på färden. Gud har kallat dig vid namn ger dig trygghet i sin famn  så att du kan växa vis av livets läxa. Lilla liv nu är du här "himlen allt förklarar". Alla barn hör hemma där i det ljus som varar. Jorden är din boning nu. Hör ditt namn! Det är ju du lilla liv unika vad du gör oss rika.

 ♥

 

Sov du lilla, sov nu gott du är döpt, ditt hår är vått i Guds händer vi dig lagt, ditt och Guds namn här blir sagt. Du är på den gröna gren liten knopp, Guds ögonsten

Fråga sen allt vad du kan vem är Gud och var bor han? Vem har skapat jord och allt lejon, fåglar, varmt och kallt? Fråga oss om tro och hopp, dop och nattvard, lilla knopp.

Liten knopp på livets träd, litet barn på vuxet knä. Livet rymmer hemlighet, större än vad någon vet: som en knopp som går i blom du vårt barn, Guds egendom.


Söndags shopping

2012-10-28 19:43:55 Shopping
» Kommentarer(0) «


Idag tog vi en heldag på gränby centrum med barnen, dom fick pengar i doppresent också så vi gjorde av med lite utav dom pengarna på kläder till dom, sen så ska vi köpa vinterkläder skor och lite annat av det som är kvar. Emilia fick välja det mesta själv, hon är så duktig så ♥ :)
 

Dopet ♥

2012-10-28 17:29:00 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Igår den 27/10 2012 döptes våra underbara döttrar Emilia Elsa Teresia & Lydia Julia Josefin i vaksalakyrkan. Allt blev helt underbart och perfekt. Emilia var så duktig när hon döptes och när Lydia döptes, hon hjälpte till så fint med allting, och Lydia som har blivit jätte rädd för vatten sa ingenting heller bara pratade på och var glad hela tiden.
 
Är så otroligt glad att vi väntade med att döpa Emilias tills nu, det var så himla vackert att döpa båda två samtidigt. Är så stolt över er mina älskade barn Emilia och Lydia ♥
 
 
Tusen tack till alla som kom och till alla jätte fina doppresenter

Emilias dopklänning

2012-10-28 16:48:24 Emilia
» Kommentarer(0) «



Lydias dopklänning

2012-10-28 16:43:21 Lydia
» Kommentarer(0) «



älsklingarna ♥

2012-10-25 12:48:40 Kärlek
» Kommentarer(0) «



Vaniljbullar

2012-10-25 10:59:03 Mat&bak
» Kommentarer(0) «


 
Du behöver:
300 g rumsvarmt margarin
1 L mjölk
2 pkt jäst för sötadegar
  2 dl strösocker
1 tsk sald
2 L vetemjöl cirka
 
Värm mjölken tills den är 37 grader (finger varmt). Smula ner jästen i en stor skål, häll över mjölken och rör om. Tillsätt margarinet i bitar, socker salt. Ha sedan i mjöl tills degen inte är så kladdig. Sen när du kavlat ut degen så har du på margarin strösocker och äkta vaniljsocker. Detta blir ungefär 100 bullar, beroende på hur stora man gör.

Tisdag & onsdag

2012-10-25 10:24:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


I tisdags åkte jag och Lydia ner till stan och träffade Tessan, sen åkte vi och hämtade Emilia irfån dagis, sen åt jag och Tessan lite lunch och var bara här hemma och tog det lungt. Igår tog jag och Lydia en lugn och skön förmiddag hemma hos gammelmormor, där vi blev bjudna på lunch och fika, sen gick vi där ifrån till dagis och hämtade Emilia och sen vidare till gränby centrum för att träffa Tessan.
 
På eftermiddagen kom Mattias och mötte upp oss vid gränby sen så gick vi till Kyrkan (där flickorna ska döpas) och pratade med prästen och valde ut psalmer, vi har valt helt underbara psalmer ska skriva upp alla här i bloggen sen. Sen på kvällen så bakade jag nästan 100 bullar så nu är allt snart färdig bakat. Mormor är så snäll så att hon bakat massor med kakor åt oss till dopet. Ikväll ska det bakas cupcakes.. Hoppas att ni har haft en trevlig vecka hitils :)
 
Emilia igår innan hon skulle till dagis ♥

Måndag

2012-10-23 11:13:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Igår på förmiddagen tog jag och Lydia det bara allmänt lungt, vi var bara här hemma och lekte. Vid två gick vi och hämtade upp storasyster ifrån dagis, sen kom Chatrine hem till oss, vi lagade tacos och hade myskväll riktigt vardgaslyx. Sen efter att jag lagt barnen så satt jag och Chatrine och pratade igenom alla åren, vi har ju kännt varandra sen vi började på dagis då vi var typ 3-4 år gammla och det klickade redan då liksom, då blev vi bästavänner och vi håller kontakten än, så himla underbart.
 
Så det var en väldigt mysig ikväll. Älskar verkligen att prata igenom gammla minnen så himla mysigt. Vid 8 ungefär åkte Chatrine hem, då satt jag och kollade lite på tv och väntade in min stora kärlek. Så det var ungefär såhär våran dag såg ut. Hoppas att ni hade en fin dag ♥
 

Geléhallon muffins

2012-10-21 19:11:00 Mat&bak
» Kommentarer(1) «



Bjöd över mamma pappa systrarna och mormor på fika nu på kvällen, eftersom att mamma ena syrran och mormor varit bortresta. Det fick bli muffins fast jag gjorde efter ett kladdkaksrecept med grädde och geléhallon på, blev super gott :)
 
Du behöver:
100 g margarin
2 st ägg
2,5 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
3 msk kakao
2 dl vetemjöl
Vispgrädde
Röd karamellfärg
Geléhallon
 

Sätt på ugnen på 175°C.

Smält försiktigt margarinet i en kastrull på spisen. Det kan vara bra att dela smöret i mindre bitar innan så går det fortare. Låt sedan det smälta smöret stå framme och svalna.Vispa ägg och socker pösigt med elvisp.Tillsätt vaniljsocker och kakao och vispa med lägsta hastigheten på elvispen.Tillsätt mjölet. Tillsätt sist det smälta smöret. Vispa försiktigt till en jämn smet och häll smeten i muffinsformar. Efter detta recept så blev det 12 st muffins.

 

Grädda i 175°C i ca 20 minuter i mitten av ugnen. Om man vill ha en kladdigare kladdkaka så tar man kortare tid i ugnen.


Lördag & söndag

2012-10-21 18:55:55 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Igår drog jag och min familj iväg till gränby centrum en stund och handlade lite, sen åkte vi vidare till ikea och åt lite lunch, sen blev det en snabbis in till coop så att jag kunde handla så att jag kunde göra en trerättersmiddag och det blev det också, till förrätt blev det toast med en god röra på sen till varmrätt fick det bli kött med potatisgratäng och till efterrätt blev det pannacotta med hallon, (som ni såg i mitt tidigare inlägg) sen så hade vi bara myskväll och såg på film.
 
Idag har vi bara varit här hemma och vilat oss inför veckan som kommer, SÅ vi har inte gjort något speciellt bara lekt och gosat. Nu på kvällen kom mamma pappa systrarna och mormor förbi en stund. Hoppas att ni har haft en trevlig helg ♥

Pannacotta

2012-10-20 21:02:00 Mat&bak
» Kommentarer(3) «


Du behöver:
5 dl grädde
2 st gelatinblad
½ dl strösocker
1 tsk äkta vaniljsocker
 
Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min. Koka upp grädde och socker i en kastrull. Lyft upp gelatinet ur vattnet och rör ner det i grädden så att det smälter. Låt grädden svalna. Rör ner vaniljsockret. Fördela grädden i 6 portionsformar eller glas. Låt stelna i kylen minst 3 tim. Serveras med frukt eller bär. Som ni ser så serverade jag med hallon, och det blev underbart gott.
 
Smaklig måltid ♥

Fredagsmys

2012-10-19 19:56:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Ä n t l i g e n fredag och helg ♥ Känns så skönt med helg och hela familjen är hemma och inga som helst speciella planer än att vi ska ha en riktigt härlig myshelg. Idag började vi dagen med mysmorgon som vanlig sen fick tjejerna leka lite medans jag bäddade rent i sängarna och städa lite, sen efter lunch tog vi bussen till gränby centrum där vi handlade massor med fredagsmys gotti, sen tog vi bussen hem och gjorde hemmagjord pizza och såg på en utav Emilias kanaler :)
 
 
Nu ska vi bara mysa och njuta av helgen. Hoppas att ni får en trevlig helg ♥

Pizzasås

2012-10-19 19:42:08 Mat&bak
» Kommentarer(0) «


 
Här är min pizzasås som jag brukar göra när jag gör pizza :)
 
Receptet: 
♥ 1 dl pressade tomater
♥ 1 msk tomatpuré
♥ 1 krm vitpeppar eller svartpeppar
♥ ½ tsk oregano
♥ 0,5 tsk salt
♥ ½ pressad vitlök

Pizza

2012-10-19 19:33:00 Mat&bak
» Kommentarer(0) «


Idag fick Emilia välja vad vi skulle äta för middag, hemmagjord pizza ville Emilia att vi skulle göra och så fick det bli, och självklart ville Emilia vara med och göra pizzan, duktig tjej, och fantastiskt god blev den också :)
 
 
Pizzabotten:
♥ 3 dl mjölk
♥ 100 gram smör
♥ 7-8 dl vetemjöl
♥ 4 tsk bakpulver
♥ 1 tsk salt
 
Fyllningen:
♥ Hemmagjort pizzasås
♥ Köttfärs
♥ Champinjoner
♥ Riven ost
♥ Tomater
♥ Fetaost

Min stora fina flicka ♥

2012-10-18 22:34:44 Kärlek
» Kommentarer(0) «


 
Du har blivit så otroligt stor min älskade Emilia.
Mamma älskar dig jätte jätte jätte mycket ♥

Torsdag

2012-10-18 22:26:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag var vi uppe vid 06.30 här hemma och då vaknade barnen också när dom hörde att vi gick upp, så då gjorde vi iordning frukost, sen fixade vi oss och Mattias började jobba kl 8 idag så han åkte tidigare idag, så straxt efter det så gick jag och Lydia till dagis för att lämna Emilia, sen vidare hem för att leka lite.
 
Det blev en dag här hemma  för våran del, har känt mej så seg på dom senaste dagarna så har bara velat att ta det lungt. Sen efter att vi hämtat Emilia på dagis så gick vi förbi ica och köpte lite mysfika som vi hade till mellisen idag, munkar blev det vardagslyx. Sen så kände jag mej bara tröttare och tröttare och som tur var så slutade Mattias 16.30 så han sa att jag inte skulle laga någon middag för det kunde han göra så fort han kom hem så att jag fick vila av mej lite, vaknade runt 19.00 på kvällen igen hihi, kommer jag somna inatt? det tror jag faktiskt inte, fast jag känner mej lite trött nu så man får hoppas på det bästa. Så ja det är ungefär så här våran dag var sätt ut :)
 

Keso med hallon

2012-10-18 10:34:36 Mat&bak
» Kommentarer(0) «



Tisdag & onsdag

2012-10-18 10:32:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


I tisdags träffade vi Mirelle och åkte till ikea, där vi även tog en fika, sen åkte vi hem hit till oss så att barnen fick leka lite, sen gick dom hem en stund men Mirelle kom tillbaka och käkade middag med oss, så slapp vi äta själva, mysigt! Sen efter att jag lagt barnen så kollade vi på sex and the city..
 
Igår grät Emilia hela morgonen så hon fick vara hemma ifrån dagis med Lydia och mej. Vi tog bussen hem till gammelmormor där vi åt lunch och jag klippte hennes hår, där var vi hela dagen vi var hemma runt 18 tiden igår, så det blev sent, sen så var det bara att göra en snabb middag  duscha av barnen och lägga dom. Så våra dagar har varit helt okej, hoppas att era har varit det också ♥
 

Måndag

2012-10-15 22:45:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag var Mattias ledig så idag har vi haft fullt upp. Dagen började med att vi åkte till stan och köpte massor med saker till dopet som är snart, så nu gäller det att börja förbereda här. Sen så åkte jag och Mirelle iväg och handlade massor med mat och ingredienser till allt som vi ska baka. Så nu börjar allting bli klart.
 
Emilias dopklänning är just nu på posten så den ska vi hämta ut imorgon, så ja nu är det bara den som är kvar av dom viktigaste sakerna inför dopet ♥ SÅ det är vad vi har gjort idag, bara fixat en massa inför dopet. Imorgon ska jag och Mirelle ut och ta en tripp och se om det är något mer som vi behöver som tex ballonger. Nu är jag hur trött som helst och bara vill sova, så godnatt hoppas att ni har haft en fin dag :)

Muffinsformar

2012-10-15 22:34:00 Shopping
» Kommentarer(1) «


Klickade nyss hem muffinsformar till dopet hur söta som helst ju. I dessa ska det bakas bullar och söta cupcakes. Det kommer bli ett så otroligt fint dop ♥

Fint till dopet

2012-10-15 22:18:37 Shopping
» Kommentarer(1) «


Nu börjar vi äntligen närma oss dopet, så idag var jag på stan och köpte lite fint till Lydia
som hon ska ha på sig efter själva dopet ♥

Tokunge

2012-10-15 22:00:16 Videoklipp
» Kommentarer(0) «


Lydia är så duktig på att äta själv, och fruktansvärt rolig, hon sätter fast hela skålen i anisktet, hihi älskade lilla charmtoll vad du är goooo
 
 

Grattis

2012-10-15 21:35:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Stort grattis till mina raringar som fyller år idag, först mosters älskling Mila som fyller 8 år, sen till min älskade storasyster Michaela som fyller 25 år ♥
 
 

Söndag

2012-10-15 21:31:28 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Söndagen blev bara lugn och skön här hemma, som hela helgen varit, så vi har inte alls gjort något speciellt, Mattias har jobbat hela helgen jag och flickorna har bara varit hemma lekt och tagit det lungt. Så det var rätt skönt att få vila ut sig faktiskt. Så ja det finns inte så mycket annat att skriva än att vi bara varit hemma och slöat helt enkelt. Hoppas att ni fick en fin helg ♥
 

3år 10månader ♥

2012-10-14 08:52:00 Emilia
» Kommentarer(0) «


Idag bli min älskade stora tjej 3år och 10månader. Tänk att hon fyller 4år om 2 månader det är ju helt galet, tänk att jag har haft barn i snart 4år och det har varit 4 helt underbara år. Det har också varit lugna år måste jag säga, eftersom att Emilia är en sån pass lugn och duktig tjej och hur lättskött som helst, vilket det ser ut som att hennes lillasyster också blir. Fast alla har sina dåliga stunder också.
 
Just nu är Emilia en tjej som tar dagen som den kommer, älskar att pyssla om sin lillasyster och pyssla med allt annat speciellt dega med trolldegen. Hon är så duktigt på allt, städar alltid sitt rum alldeles själv innan hon går och gör något annat, så var faktiskt jag med när jag var liten och även Mattias så det måste hon fått av oss båda, hihi ♥
 
Bästavännerna är: Noel & Ida ♥
 
 

Dock kääär ♥

2012-10-14 08:35:02 Lydia
» Kommentarer(0) «


Lydias favorit leksak är dockor. Det är så himla roligt, så fort man ger henne en docka så blir hon jätte glad ler och skrattar och ska ha den, så det är ju inte samma sak som när man lämnar en annan leksak. Så drar och sig till Emilias dockvagnar som hon försöker ställas sig upp emot. Så fort jag bär in henne i rummet så kryper hon med docksängen och ställer sig upp och tar fram en docka, SÅ himla gulligt, hihi ♥
 

Lördag

2012-10-14 08:20:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Igår började vi dagen med morgonmys och lek som vanligt, sen fick Lydia sova en stund då passade jag på att vika undan all tvätt så att det var gjort sen fixade jag lite här hemma och åt frukost med Emilia. Sen ville Emilia gå ut och leka så då gjorde vi det, men vi nattade först Lydia i vagnen och sen gick vi till lekparken men vad händer då? JO det börjar ösregna, och vi hade inte rätt kläder på oss heller, men vi gick hem och såg på pippi istället, det gick lika bra.
 
Senare på kvällen blev det kvällsmys. Jag kollade på film här på datorn medans Mattias och Emilia hade myskväll och kollade på film. Sen när Emilia somna så såg jag och Mattias lite på The oc och vi fastnade framför det så vi gick inte och la oss förens kl var 00.30 kanske, så det blev lite sent. Idag ska jag och flickorna bara vara hemma och ta det lungt trot jag, blev en lugn helg för oss. :)
 
Fotade lite kottar när vi var ut också..

Mitt lilla älskade hjärta ♥

2012-10-13 09:52:56 Kärlek
» Kommentarer(0) «



Fredagen

2012-10-13 09:46:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Igår var Mattias ledig, så vi tog det bara lungt på förmiddagen, sen kom Tessan förbi en stund för att låna hem våran hund, sen strax efter lunch kom svärmor förbi så gick jag och hon ut på en timmas promenad, och såklart började regnet att ösa ner på oss hihi, aja som som händer. Sen så gjorde Mattias en mysmiddag åt oss som vi satt och åt framför tvn med Emilia och kollade på Lejonkungen.
 
Efter att tjejerna var nattade så kom Mirelle förbi en lite stund och kollade på tv med mej och Mattias och snackade bara lite strunt, så det var mysigt att hon kom förbi, sen när hon gick så satt jag och Mattias på The oc och kollade lite, sen så somnade vi båda två i soffan hihi, fast vi vaknade ju igen sen vid två och gick in och la oss i sängen. Idag är Mattias på jobbet och jag är själv med flickorna så vi får se vad vi hittar på för något roligt idag :)♥
 

"Kan äta själv"

2012-10-11 18:57:00 Videoklipp
» Kommentarer(0) «


Gav Lydia lite ris nu på kvällen som hon tydligen skulle äta själv och det gjorde hon ju hur bra som helst, super duktig tjej! Men hon hällde ut allt ris på golvet sen också hihi ♥ busunge!
            
                      

Torsdag

2012-10-11 18:30:08 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag var vi uppe redan vid 7 tiden (skönt) så då blev det mys med mina flickor, sen lite frukost och fixa iordning oss, sen städade jag igenom hela lägenheten, sen så la jag Lydia en stund så att hon fick sova, så då gjorde jag mej själv klar för dagen, sen när Lydia vaknade så gick vi hem till Noel så att barnen fick leka av sig. Emilia har ju inte varit på dagis på hela veckan, hon är nämligen förkyld och hostar hela tiden och Noel har samma sak tydligen så dom fick leka ändå :)
 
Idag fick även min stora kärlek en ny arbetstid så han slutade 17.00 så det var underbart, älskar när han jobbar det passet för då kan han äta middag med oss, blir mycket mysigare då. Nu är jag själv hur trött som helst somnar nog när som helst, så ska väll ta mej en dusch och gå och lägga mej tidigare idag. Hoppas att ni har haft en fin dag ♥
 
Barnen i morse innan allt bus ♥

Dock morgon

2012-10-11 08:22:00 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Här tog vi morgon redan vid 07.00 idag, och ungarna börjar dagen med lek med dockorna, hihi.. ♥
Nu ska vi fixa oss och jag ska städa lite sen blir det iväg på ännu mera lek :)
 

Onsdag

2012-10-11 08:18:28 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Igår kom först mamma och syrran förbi och fikade här, dom hade även med hundarna hit så det var väldigt roligt, mina stora bebisar. Sen när dom åkt vidare drog jag hem till en stressad Mirelle och hjälpte henne med både det ena och det andra, så att hon kunde få slappna av stackarn ♥ Vi fixade tårtor och även smörgåstårtor mums hihi.
 
Sen när vi kom hem så tog vi det bara lungt och lekte lite. Lydia hade bara sovit runt 10 och slocknat till en kortis vid 5 tiden, så hon var ju hur trött som helst redan vid halv sju så då la jag henne med en flaska välling sen när jag går in dit för att ta ut flaskan så ligger hon och skrattar hihi lilla busungen, men sen när storasyster kom in och la sig så somnade dom sött båda två ♥ :)
 

Min lilla raring ♥ hihi

2012-10-09 20:41:08 Emilia
» Kommentarer(2) «


Idag tog Emilia min mobil och sa till mej "mamma Emilia måste ringa till farmor farfar mormor morfar madde tessan" minns inte riktigt vilka hon ringde till men hon skulle ringa dom, och det blev långa samtal också. Emilia sa att hon skulle äta fisk ris och sås till middag och pratade på om allt möjligt, hihi tokunge! hon är så otroligt charmig våran Emilia ♥
 
Såhär såg charmtrollet ut när hon pratade med farmor :)

Måndag & tisdag

2012-10-09 20:28:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Igår blev det en dag med min vän Mirelle, vi tog med oss alla barnen ut och lekte i en lekpark en bit bort där vi även satt och fikade tillsammans, vi var ute i 3 timmar med barnen så dom var lagom trötta sen när vi kom hem hihi. Senare på kvällen så tog jag det bara lungt och hade lite mys med min stora kärlek.
 
Idag blev det en dag här hemma, båda tjejerna är lite förkylda så Emilia fick vara hemma idag med mig och Lydia, vi har bara busat och tagit det allmänt lungt. Under tiden Lydia låg och vilade så passade jag på att göra en ny header till min blogg, och den blev ju fin, är faktiskt väldigt nöjd med den. Det så kul att hålla på att förnya här i bloggen. Sen så kom mormor och mostrarna förbi också på en kopp kaffe och lite lek. Världens bästa Mirelle kom också förbi alldeles nyss med en bit smörgåstårta till mej och Mattias, dom ska nämligen ha kalas imorgon som vi inte kan gå på, så det var gulligt och omtänksamt av henne ♥ 
 
Nu sitter jag bara och väntar på att min stora kärlek ska komma hem ifrån jobbet. Funderar på om jag ska hoppa ner i ett varmt skönt bad under tiden? eller planera lite mer inför dopet som är snart, hmm.. Imorgon blir det iallafall en dag med Mirelle (om ungarna mår bättre). Hoppas att ni har haft en fin dag :)

Mys söndag med familjen

2012-10-08 21:00:51 Allmänt
» Kommentarer(2) «


Igår blev det en lugn mysig dag med familjen. Dagen började med att vi fick sovmorgon, tjejerna vaknade runt 09.50 så det var ju helt u n d e r b a r t, så gick vi upp åt frukost sen gick hela familjen ut och lekte. Sen hände det väll inte så mycket annat under dagen, eller jo vi har ju hunnit göra snyggt inne i klädkammaren också, där vi har fixat ett snyggt databord och gjort en perfekt datahörna, sen ska jag sätta upp lite hyllor och fixa massor med förvaring här inne, har massor av planer, det kommer att bli kanon snyggt. Så det är väll vad som har hänt under söndagen och så blev det såklart älskade solsidan på kvällen. Hoppas att ni hade en trevlig helg ♥
 
 

Macchiato ❤

2012-10-07 11:24:42 Allmänt
» Kommentarer(2) «



Min älskade familj

2012-10-06 20:52:00 Kärlek
» Kommentarer(3) «


 
Jag älskar er så otroligt mycket
Ni betyder allt för mej
Jag är ingenting utan er mina favoriter

Mera höstfoton

2012-10-06 20:43:00 Kärlek
» Kommentarer(3) «


 
Hösten är verkligen en u n d e r b a r årstid ♥

Duktiga tjejen

2012-10-06 12:32:33 Lydia
» Kommentarer(0) «


Lydia är en sån duktig liten tjej ♥ Hon ska stå upp hela tiden nu. Igår när hon kröp någon stans så ställde hon sig upp på alla ställen, vid sängen under bordet vid tvbänken och vid våran säng, mot mej stog hon också igår när hon skulle ta nappflaskan. Så Lydia är en riktigt duktig och stark tjej :)
 

Mysfredag

2012-10-05 23:07:09 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag blev det ännu en lugn dag, så hela denna vecka har bara varit allmänt lugn och skön, så det är väldigt skönt faktiskt. Idag har jag och tjejerna busat här hemma, men vi gick ut på en promenad en sväng också och tog massa härliga höstbilder, några av dom är i inlägget innan detta, så det var mysigt plus att solen lös med så det var ju passande :)
 
Nu har jag och Mattias bara haft lite fredagsmys och kollat lite på tvn bara, helgen ser nog också ut att bli rätt lugn, bara bus och lek här hemma, men vi får se, skönt att bara få ta det lungt en vecka. Hoppas att ni har haft en trevlig dag och får en trevlig helg ♥
 

Höstfoton

2012-10-05 16:58:00 Kärlek
» Kommentarer(2) «



Tokunge

2012-10-04 23:47:00 Emilia
» Kommentarer(3) «


Emilia är ju bara för rolig alltså, igår satt hon och gjorde massa roliga grimaser så att både hon och jag höll på att skratta på oss hihi ♥ undrar om hon kollar på pippi för mycket kanske? lär sig av henne haha. Hon satt iallafall såhär igår och sa "tjing tjing tjing tjing" hihi älskade unge du är ju så otroligt u n d e r b a r :)
 

Beautiful

2012-10-04 23:29:00 Kärlek
» Kommentarer(2) «



Torsdag

2012-10-04 23:00:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag blev det en lugn dag för oss! Jag började dagen med ett skönt långt bad efter det fixade jag mig och gjorde mig klar för dagen, sen la jag Lydia vid 10 kanske och städade ur hela lägenheten sen så blev det lite lunch och ut på en promenad mot dagis och hämtade upp mitt andra hjärta, så gick vi hem och åt lite mellis och såg på film, sen kom tjejernas farmor förbi med mat som hon lagade iordning till oss, det blev super gott, sen busade vi bara med tjejerna och tog det lungt.
 
Skulle ju ha bakat kanelbullar idag eftersom att det är kanelbullensdag men det glömde vi helt bort, men men sånt som händer, vi hade iallafall en bra dag :)
 

Onsdagen

2012-10-04 22:46:58 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Igår började jag och Lydia dagen med att gå en promenad till Ica för att handla lite, sen gick vi hem och busade lite och lagade lunch, sen gick jag och Lydia till lekparken och gungade en liten stund för att sen gå vidare mot dagis och hämta upp storasyster Emilia.
 
Fick ett sms sen där det stog att lilla Noel ville komma över och leka med Emilia så det fick han ju såklart göra, så han kom över så röjde Noel och Emilia hela lägenheten hihi brukar vara så när dom leker, allt ska dom leka med dom små sötnosarna, dom stog här i soffan och spelade gitarrer, så ja det är väll lite av det som hände igår :) 
 

Tisdag med pyssel

2012-10-02 22:22:03 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag har det varit en väldigt deppig dag för min del, det strular med allting, min förlovningring som är helt paj och försäkringskassan strular, så det har varit lite jobbigt men det löser sig hoppas jag. Idag tog jag och Lydia det bara lungt vi gick ut en timma tidigare innan vi skulle hämta Emilia ifrån dagis, så vi gick till lekparken och gungade sen tog vi oss en promenad, sen gick vi och hämtade Emilia och då somnade Lydia i vagnen så jag och Emilia plockade massor med löv så att vi kunde höstpyssla lite.
 
Sen när vi kom hem bakade vi chokladbollar och åt som mellis sen höstpysslade vi och la pärlplattor och Emilia la sin alldeles själv såklart hon är så duktig, sen så satt vi oss i soffan och såg på lotta medans Lydia sov sin andra sovstund. Sen när Lydia vaknade så ville hon bara vara hos mamma ingen annan stans så jag fick kasta i mej middagen och försöka göra allt med en hand men det gick bra, så hon skulle vara hos mej fram tills klockan var 19.00, men hon är lite hängig Lydia eftersom att hon har en förkyldning i kroppen än plus att hon kändes varm men det blev bättre sen. Annars har vi inte gjort så mycket annat idag.. Hoppas att ni har haft en toppen dag ♥
 

Måndag

2012-10-01 21:35:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Då var det måndag igen. Idag var Mattias ledig så vi har rensat ut ur det sista som var i klädkammaren och det tog hela förmiddagen, sen på eftermiddagen kom svärmor förbi så drog vi ut på en träningsrunda på 2 timmar och 10 min så det blev en riktigt bra runda. Sen så har det väll inte hänt något speciellt, bara tagit det lungt. Jag lyckades iallafall somna i soffan nyss och sov i kanske en timma sen när jag vaknade låg tjejerna och sov sött i deras sängar, så nu blir det väll att se lite på tv innan jag ska sova. Hoppas att ni har haft en fin dag :)
 
Mitt lilla charmtroll idag ♥