Pippi långstrump

2011-12-31 12:48:57 Emilia
» Kommentarer(1) «


Emilia har blivit hel galen i pippi långstrump på den senaste tiden och hon har haft några filmer sen köpte vi den otcäknade pippi filmen åt henne i julklapp det är ju klart att det ska vara äkta ju när det gäller pippi och sånt. Igår kvälls satt hon och kollade på pippi fram tills klockan var 12 på kvällen (natten). Kolla så inne i pippi hon är alltså min lilla busunge ♥


Beroende?

2011-12-30 21:16:50 Mat&bak
» Kommentarer(0) «


Alltså jag älskar detta bröd, det finns verkligen inget godare. När det gäller mig så äter jag helst hårt bröd är inte så förtjust i mjuktbröd faktist. Scones älskar jag så det äter jag ju. Men detta måste ni pröva om ni inte gjort det tidigare. Så himmla gott med ost på alltså ååh älskart, är helt beroende av detta bröd! :)


Mammaledig!

2011-12-30 17:59:08 Shopping
» Kommentarer(1) «


Idag jobbade jag in sista dagen innan mammaledigheten så nu är jag mammaledig, känns skönt eftersom att jag har fått så ont i kroppen nu och tappat all ork. Men vänta en vecka sen kommer jag bli galen och vilja dra och jobba. Men men nu är det bara att vänta på att lilla bebisen ska komma ut så jag får något att göra.

Efter att sakt hejdå till dom på jobbet så mötte jag upp madde på stan för en liten runda och det behövdes verkligen. Jag har verkligen inte alls haft nån ork att springa runt på stan under hela julen alltså och nu mellandagrean, hur ju varit ut lite men allt har bara blivit fel, emilia har suttit och bara gnällt i vagnen och jag går runt och typ svettas (hormonerna) sen massa folk på det så har bara tyckt att allt har varit fult och inget alls har passat åt mig. Så idag hittade jag en heldel nästan allt var på rea. Vet inte när jag shoppade kläder åt mig själv sist alltså köper bara åt emilia sen inredning. Så detta fick jag med mig hem idag plus en fet påse godis ;)

                                 
                                  
                                 

Måste städa ur min garderob nu har så himmla mycket som bara ligger och inte blir användt så det är ju lite onödigt. Men nu ska jag bara ha mys här hemma med min prinsessa, garderoben tar jag nog nån annan dag har ju all tid i världen nu ju..

Julafton

2011-12-25 17:22:00 Allmänt
» Kommentarer(2) «


Fick vi sova till 9.30 inte helt fel, sen så gick vi upp med emilia riktigt pigg och glad var hon men det är hon alltid så åt vi en god julfrulle och bara hade familjemys och emilia fick ju självklart öppna en julklapp för det har alltid jag fått göra när jag var liten öppna en på julaftonsmorgon. Hon fick ett jätte stor pensett från åhléns med hello kitty hur många pennor som helst och hello kitty mallar det gillade hon.

                           

Sen så gick vi till duschen och fixade oss julfina för att åka till mattias mormor i eriksberg och fira jul. Julstämningen som det är i deras lägenhet kan man nog inte hitta någon annan stans hur mysigt som helst är det där alltså plus att det är trångt vilket gör det ännu mysigare plus att det är trevligt folk :)

                           
                         
                         
                         

Tack för alla fina julklappar!

Alla vi här hemma är super nöjda med det som vi fick. Jag älskar ju att får skönhetsprudukter krämer och sånt tycker att det är jätte kul att få och det fick jag ju också. Här är det som jag fick själv på julafton sen fick ju jag och mattias massor tillsammans också..

                            
                                                                              ♥

Nu har vi bara en jul kvar att fira och det är med mattias morfar på fredag :)


Dan före dopparedan

2011-12-25 16:57:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Så planerade vi att vara hemma hos oss med min släkt eftersom att vi skulle fira med mattias på julafton iår (kör varanat år) Så alla kom hit hem till oss och åt gröt julbröd med julskinka och ost och mycket mer. Det var super trevlig och mysigt, och emilia fick verkligen massor av julklappar skulle fota allt tänkte jag men glömde typ hälften ;p

                                     
                                     
                                    
                                    
                                    
                                   

God jul

2011-12-24 11:35:08 Kärlek
» Kommentarer(0) «



God jul på er allesammans ♥
Ha en riktig mysig jul. Önskar lilla familjen!


Pepparkakshus

2011-12-18 21:59:57 ♥ Pyssel
» Kommentarer(0) «


Nu på kvällen så passade jag på att plocka fram delarna till pepparkakashuset som jag köpt, och jag tänkte att emilia skulle få göra allt själv, men att limma ihop det med varmt socker gjorde ju jag själv såklart så att hon inte bränner sig det är ju hur varmt som helst ju. Sen så fick hon lite hjälp med glasyren men allt annat har hon gjort nästan själv och hur duktig var inte hon då liksom. :)

                                     
                                     
Mammas duktiga tjej ♥

Söndag

2011-12-18 18:41:34 Shopping
» Kommentarer(0) «


Idag fick jag ju sova hur länge jag vill men min gubbe ringde och väckte mig runt halv 11 tror jag så då kan man ju inte somna om heller, gick och grejade lite här hemma, och bara väntade in min prinsessa som jag har saknat jätte mycket. Sen så kom emilia och svärföräldrarna så drog vi till ikea en snabbis igen för att jag skulle köpa in det sista som fattas i hennes rum vill bara få det klart så fort som möjligt. Så nu är det bara nya gardiner och framkallade foton (i svart vitt).

                              
                                                                      ♥ Ikea


Ska ju köpa flera fotoramar sen också ska ha mycket foton på denna hylla som ska sitta fint på hennes vägg. Kommer bli kanon snyggt där inne när allt är klart. Sen så efter ikea så drog vi hem till oss och drack lite glögg och sen när dom åkte hem så la emilia och jag mig i hennes säng och somnade i nästan 2 timmar haha tröttmössor kan jag ju säga att vi är men skönt var det.

Sen nu ringde min gubbe och sa laga ingen mat idag köper kinamat på vägen hem och det tackar jag för hur gott som helst ska det bli så tack älskling för det. Så nu ska vi bara ha en mys söndag hela familjen med god mat och bra tv program om det finns några förståss man kan ju alltid hoppas annaras äre väll bara att hyra något..

Hoppas alla har haft en trevlig helg :)

Lördag

2011-12-18 18:29:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


På lördag kom tessan hit tidigt för att hjälpa mig på ikea. Håller ju på att ändrar om massor inne i emilias rum tar in röda färger blir så himmla bra resultat alltså. Så vi köpte en hylla och förvaringsboxar. Ska ju byta ut alla ljusrosa och köpa bara röda. Så vi kämpade oss hem med på vagnen (emilia fick gå) plus  tvättställning och kaffemuggar det var ju inte det lättaste kan jag ju säga , det var ju sånt pissväder ute så bussen var ju 25min försenad också men tillslut kom vi hem och värmde oss..

                                 
                                    Ikea!



Sen på eftermiddagen kom emilias farmor och farfar för dom ville låna henne mellan lördag och söndag, Så då bjöd jag hem en kompis på en liten myskväll med god mat (Potatisgratäng, kött, sallad, advokado med skagenröra) Sen massa godis/chips och dipp efter det till en bra film har redan glömt bort vad den hette haha men bra var den och vi hade det super mysigt. Mattias gömde sig i datarummet så vi fick lugn och ro här ute. Tack för det älskling, och tack underbara chatrine för en super mysig kväll :)

                                                                         
                                      

Lucia

2011-12-14 18:49:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag har vi varit på lucia på emilias dagis det var hur mysigt som helst och barnen var jätte duktiga. Dom kom med sitt tåg ute och sjöng sen så gick vi in och pysslade lite fikade och bara satt där inne och mös, och trångt var det också fick knappt plats där inne det var ju hur många som helst, det var ju liksom två avdelningar som gjorde allt ihop. Det är verkligen hur mysigt som helst att kolla på när småttingarna sjunger så himmla sött ju. 

                                    
                                    
                                     
                                     


Emilia och hennes bästis ida. Kan man leka sötare ihop som dom gör eller?
Tror inte det va sötungar ♥

                                    
                                    

Nu är vi iaf hemma efter allt på dagis så nu blir det en god födelsedags middag och god efterätt till födelsedagsbarnet för nu ska vi bara tillbringa kvällen med massa mys :)

♥ Grattis till våran älskade dotter på din 3års dag ♥

2011-12-14 15:18:28 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Idag fyller våran lilla (stora) älskling 3 år. Kan verkligen inte förstå vart tiden tagit ivägen allt har gått som himmla fort. Men det har varit mina 3 roligaste år i hela mitt liv har aldrig mått så bra som jag har gjort under dessa år allt har varit helt fantastiskt kul och underbart.. ♥

Här är våran lilla plutt på bb hon är 2 dagar på denna bild!

                                 

Sen kom ju 1års dagen efter ett år såklart och då var hon såhär stor våran tjej :)

                                

Sen här fyllde tjejen 2år :)

                               

Nu idag är hon 3 hela år helt underbart ♥

                                 
                                 
                                 

Grattis våran älskade prinsessa, Mamma och pappa älskar dig jätte jätte jätte mycket!♥

Tredje advent (söndag)

2011-12-11 19:00:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Denna helg bara försvann iväg ju, så är det ju alltid, helger man vill ska gå sakta går fort tråkigt. Men det gör inte så mycket för på lördag ska jag ha mys här hemma. Idag kom emilias gammelfarfar hit och hälsade på, emilia fick födelsedags presenter och en julklapp fast julklappen får hon ju inte öppna förens på julafton såklart. Det var jätte trevligt att ha han här, var ju ett bra tag sen vi sågs nämligen han bor ju en bit ifrån oss. Dom här fina sakerna fick emilia av sin gammelfarfar..

                              
                              
Tack tack! :)

Idag är det ju tredje advent också helt sjukt det var nyss första liksom haha fattar inte alls vad som har hänt under år 2011 allt verkligen ALLT har gått jätte fort, jag har liksom gått igenom en hel gradvidetet snart och det känns som att det bara blir måndag sen fredag vart tar alla andra dagar ivägen liksom? Så jag hoppas att 2012 går lite mer sakta så man kan njuta lite, då har vi ju två barn också helt underbart.

Nu på kvällen här tog vi cyklarna och cykla till coop för att köpa in lite gott och göra en god söndagsmiddag det blir potatisgratäng med något till det är min gubbe som lagar maten ikväll han är ju liksom en kock iköket han gör hur god mat som helst och det är jag glad över så här blire ingen skit mat inte. Vi har inte käkat middag än eftersom vi har fikat så sent men om en liten stund så är det klart. Jag har ju fått gå runt och frysa hela tiden eftersom att jag inte kan stänga min jacka över magen har blivit för tjock haha, sen så hade mamma en peak jacka som hon inte använder som hon tog med åt mig och det kan jag stänga så jäkla skönt så nu behöver jag inte frysa, kan ju ha tjcok tröja under också :D

                                     

Nu blire söndags mys 


Världens finaste tomtegumma ♥

2011-12-10 23:12:12 Kärlek
» Kommentarer(0) «


♥♥♥


Emilias 3års kalas ♥

2011-12-10 20:09:11 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Emilia fyller ju 3år nu på onsdag så vi passade på att ha kalas för henne nu ihelgen. Så idag har hon fått massor av fina presenter. Så nu har hon fullt upp med att dammsuga här hemma med hennes dammsugare hon fick av farmor & farfar, hon springer runt med den hela tiden haha. Imorgon får hon också besök av hennes gammelfarfar det ska bli kul, för det var väldigt länge sedan man träffade honom.

                                
                                
                                
                                
                                
                                 
                                
                                

Tack för alla presenter säger emilia ♥

Hon är super nöjd med allt. Smart dockvagn hon fick va? Nu kan ha gå ut med två docker så slipper hon lägga dom på varandra i sin vagn som hon redan har, sen hjälpa mamma och städa med fina dammsugaren helt perfekt ju. Sen på sin födelsedag så ska hon få present av mamma och pappa vi har ju köpt några st haha.

Vaniljbullar & cupcakes

2011-12-09 17:15:43 Mat&bak
» Kommentarer(0) «


Emilia fyller ju år nu den 14:onde december så ihelgen ska vi ha kalas för henne. Tänkte göra ett riktigt fint prinsess kalas åt henne så har bakat vaniljbullar och cupcakes sen blire ju kakor och tårta också såklart. Skulle köpt rosa/vit prickiga former till cupcakesen men glömde det typiskt så det blev vanliga vita. Emilia har hjälpt mamma att baka bullar och hennes blev super fina..

                         
                         
                          

Duktiga tjejen! ♥



                          
                          

blev allting vi är super nöjda, men lite synd att philadelphiaosten tog slut så kunde bara göra med det på några och dom andra blev det glasyr, men det blev ju bra iaf :)

Graviditetsvecka 31 idag ♥

2011-12-06 20:14:17 Min andra graviditet
» Kommentarer(0) «


Barnet: Barnet sväljer en del fostervatten och det urinerar ungefär en halv liter om dagen. Urinet hamnar i fostervattnet som ersätts flera gånger per dag. För mycket fostervatten (polyhydramnios) kan bero på att bebisen inte sväljer tillräckligt mycket vilket kan indikera att det har någon typ av blockering i tarmarna. För lite fostervatten kan bero på att barnet inte urinerar tillräckligt och det kan indikera problem med njurar eller urinsystem. Huden som tidigare har varit röd är nu mer rosa eftersom underhudsfettet har bildats. Många barn har redan hår på huvudet, ibland upp 2 cm långt.

Mamman:
Revbenen och bäckenet kan ömma eftersom barnet tar allt större utrymme i din mage. Det är också vanligt att kvinnor får halsbränna. Det kan hjälpa att vara upprätt en stund efter måltiderna. Många tycker också att det hjälper att äta mindre portioner fast oftare. Många kvinnor samlar på sig vatten, speciellt under sommarmånaderna. Om dina ben känns tunga och svullna kan det vara värt att prova stödstrumpor.


                              
Tiden rullar på förfullt nu, kan fortfarande inte äta på morgonen så det kommer nog vara så tills bebis är ute. Jag måste ju ta en järntablett på kvällen och en på morgonen, och den på morgonen får jag upp lika fort igen så det är inte alls lätt, men som tur är så kan jag ta den vid 9-10 istället så att magen får vila lite. Saknar verkligen frukosten alltså det är så himmla mysigt att sitta med ljus och en myspys frulle, men men får göra det sen när bebis är ute och då är vi hela familjen vid bordet mycket mysigare. Har inte riktigt fattat en att jag ska bli en tvåbarnsmamma det är så stort och det ska bli helt underbart längtar så fruktansvärt mycket♥

Bara 9 veckor kvar nu!!

Våran helg

2011-12-06 15:40:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Har varit mest lugn och skön faktist, hela lördagen låg vi bara och slappade hela dagen plus att jag fick sovmorgon till 10.00 hela helgen och det var ju vekligen inte helt fel. Isöndags kom tessan över till oss och hälsade på vi drog till gränby centrum lite snabbt bara för att handla sen hem igen och lekte lite i lekparken sen gick vi upp till oss och lagade lunch (soppa) hur gott som helst, fast tessan åt äckliga skit nudlar usch!! Riktig jäkla skräpmat om jag får säga, iaf dom man köper och bara ska äta sådär sen så finns det ju andra nudlar till thaimat och sånt då blire ju annat, men att köpa dom dära nudlarna för typ 2kr st får mig bara att vilja kräkas vetinte vf men tycker det är så äckligt haha, aja skit i det nu. Sen var vi bara här hemma och tog det lungt. Sen så hittade jag emilias mössa som jag älskar nallemössan som vi typ köpte när emilia var 1år eller något var jätte länge sen men det har varit förstor för henne och nu sitter den perfekt och hon är ju bara för söt i den..

                              

Hon ser ju ut som en lite nalle haha. Sen igår (måndags) så var jag ledig väldigt skönt faktist eftersom min gubbe jobbade hela helgen och han var också ledig på måndagen så vi fick lite tid med varann iaf, så emilia fick åka hem till farmor och farfar och busa så att jag och mattias kunde gå ner i källaren och röja och slänga ALLT! Så skönt när man väl får bort alltig. Hade ju massa bebiskläder där nere också så rensade igenom allt som såg bra ut och slängde det som inte såg så bra ut men herregud så mycket kläder emilia har haft när hon var en bebis massor så nu har vi en hel svart sopsäck med bebiskläder som ska tvättas, fast det mesta är ju tjejkläder då som sagt men man vet aldrig det kan ju vara en tjej där inne och är det de så finns det gott om kläder annars för jag och lillpojken dra ut på en stor sopping runda sen haha fast vi har ju lite pojkläder har ju köpt lite som passar till både pojke och flicka så det är lungt :)


Syskonkärlek ♥

2011-12-03 21:54:46 Min andra graviditet
» Kommentarer(0) «


Emilia längtar så mycket efter att få bli storasyster. Hon ska alltid titta på magen och klappa/känna på den och sjunga för bebisen hur mysigt som helst och hon är så himmla försiktig av sig också när hon håller på med magen. Hon kommer bli en super duktig storasyster..

 


You make me happy ♥

2011-12-03 18:15:32 Kärlek
» Kommentarer(0) «