Emilia & Lydia

2012-09-30 21:52:00 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Det vackraste jag vet är att se er när ni sover.
Här råder stilla frid, och  jag glömmer både rum & tid.
Ni ligger här brevid, och jag känner hur ni andas.
Att älskas utav er, är det vackraste för mig.

Så sagolikt det  är, att se morgondimman lätta.
När mörkret sakta flyr, och att se hur dagen åter gryr,
en kylig morgon bris, sakta sveper genom rummet.
Jag kryper tätt intill lycklig för att ni finns till.

Stunder av stillhet, ett  ögonblick av ro ibland,
stunder av lycka att bara ha varann.
Det är en  rikedom att få älska &
att älskas vår kärlek varsamhet, är det vackraste  jag vet.

Det vackraste som finns är att vara någon nära,
när månen  lyser klart över skog och mark så underbart.
Jag ligger här brevid och jag  känner hur ni andas
att älskas utav er är det vackraste för mig,

stunder av stillhet ett ögonblick av ro ibland
stunder av lycka, att bara ha  varann.
Det är en rikedom att få älska &
att älskas, vår kärleks sårbarhet är det vackraste jag vet.

Ni ligger här brevid och jag känner  hur ni andas,
att älskas utav er är det vackraste för mig.

Hur sover du? hihi

2012-09-30 20:56:14 Emilia
» Kommentarer(1) «


I lördags kväll när jag skulle gå in till Emilias rum för att stänga av fimlen och lägga henne så hade hon redan somnat, med ostbågarna på magen, hihi ♥
 

Våran helg

2012-09-30 20:49:49 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Detta blev en riktigt lugn helg. Mattias har jobbat hela helgen så jag och tjejerna har bara tagit det lungt, Lydia har ju legat förkyld hela helgen (som hon även är nu) så vi har inte kunnat göra något speciellt bara varit hemma tvättat massa kläder passat på att rensa ur både det ena och det andra, så har vi lekt en heldel förstås.
 
Lydia ligger sover och Mattias och Emilia ligger i badet, och jag har bakat en kladdkaka som vi snart ska äta och se på tv fast Emilia ska ju sova eftersom att hon ska upp till dagis imorgon, blev en sen kväll för henne, men det gör inte så mycket för hon har sovit middag idag. Hoppas att ni har haft en fin helg :)♥

8 månader♥

2012-09-30 17:40:00 Lydia
» Kommentarer(0) «


Igår blev min bebis 8 hela u.n.d.e.r.b.a.r.a månader!  Helt otroligt att Lydia fyller 1år om 4 månader, tiden går så otroligt fort. Lydias utveckling är exakt som den ska vara allting går jätte fort fram för henne, nu försöker hon att ställe sig upp själv utan stöd men hon ramlar lika fort hihi, sen så ska hon åt exakt allting här hemma, så här har vi fått plocka bort det mesta som står på golvet som hon kan göra sig illa på.
 
Lydia är fortfarande en superglad bebis och lättskött, som sin storasyeter ♥ Så allt går fortfarande super bra! Hon är så himla rolig när man sitter med henne i soffan, då ska hon liksom hoppa runt och rulla runt ibland kuddarna, ett riktigt litet busfrö har vi fått :)
 
Våran 8 månaders bebis ♥

Kvällspigg tjej ♥ hihi

2012-09-29 20:21:05 Videoklipp
» Kommentarer(0) «


                      

Roligt att snurra

2012-09-29 20:11:09 Videoklipp
» Kommentarer(0) «


Emilia älskar verkligen att snurra på gungan, men inte för mycket för då blir det lite läskigt. Hon är ju bara för söt när hon sitter på gungan och snurrar hihi ♥ :)
 
                         

Grattis therese

2012-09-29 16:42:00 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Den 26 september fyllde även min lillasyster Therese 19 år
stort grattis till henne ♥

Våran vecka

2012-09-29 16:34:12 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Nu måste jag verkligen försöka skärpa till mej lite med mitt bloggande, har varit jätte dålig på att uppdatera! Men har man fullt upp jämt så blir det tajt ibland men ska försöka att skärpa till mej. Under dom senaste dagarna denna vecka så har vi lekt med våra vänner och tagit för det mesta lungt :)
 

Roligt att titta på sig själv..

2012-09-25 22:29:00 Lydia
» Kommentarer(0) «


Lydia kryper ofta till spegeln i hallen för att sitta och titta på sig själv, det ser så himla roligt ut. Hon försöker ta på fingrarna som syns och på ansiktet men det går inte, men det är iallafall kul att sitta och kolla på sig själv tycker Lydia, älskade lilla sötnos så go du är hihi ♥ :)
 

Lektisdag

2012-09-25 22:12:57 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag började dagen med att städa upp lite här hemma som vanligt, sen gick Lydia och jag hem till Mirelle för lite lunch och lek, sen gick vi och hämtade Devin och vidare för att hämta Emilia på dagis, sen gick vi med alla barnen till öppna förskolan så att dom fick leka lite tillsammans där, och sen en skön promenad hem :)
 
 Sen på eftermiddagen/kvällen kom Noel över för att jag skulle vara barnvakt åt han medans hans mamma var på lite ärenden, så det blev middag lek fika med kladdkaka och glass och ännu mera lek så att gardinerna ramlade på golvet,riktiga busungar dom där Noel och Emilia hihi ♥ SÅ vi har haft en super mysig dag, hoppas att ni också har haft det!
 

Helgen

2012-09-25 21:49:56 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Har bara varit allmänt lugn och skön. I lördags träffade jag min vän Mirelle, vi åkte ner till stan utan barn och åt lunch på china garden, sen skulle vi hämta ut min älskade förlovningsring, men det vart till en stor besvikelse, den såg bedrövlig ut med andra ord, så den fick dom skicka tillbaka en väda till och får ett nytt försök att fika om den. Sen så åkte vi hem till Mirelle där vi bakade muffins som vi toppade med fluff men dom blev inte som vi hade tänkt oss men goda iallfall, senare på kvällen drog jag hem till Mirelle IGEN och såg på film med henne Erik och Daniel.
 
Söndagen spenderades bara här hemma en lugn och skön vilodag! Så det var faktiskt väldigt skönt, minns inte vad vi mer gjorde men det var nog ingen speviellt bara en lugn dag. Hoppas att ni hade en mysig  helg :)

Grattis mormor

2012-09-21 20:33:45 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Ett stort grattis till världens bästa mormor som fyller 75 år idag ♥
 

Bugaboo ♥

2012-09-20 07:23:00 Lydia
» Kommentarer(0) «


Igår fick Lydia äntligen en ny vagn det blev en bugaboo cameleon, skulle ha köpt en baby jogger först men det fick bli en bugaboo istället. Den är ju helt underbar den vagnen liten smidig och exakt som jag vill ha den. På denna vagn så finns det vinterhjul som man sätter fast på vintern så det är ju perfekt. Det blev en svart brun bugaboo, men ska köpa ett nytt topptyg i rosa eller i någon annan fin färg :)
 

Lugn och skön dag hemma!

2012-09-20 07:09:41 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Igår kände jag att jag ville ha en lugn och skön dag här hemma och så fick det bli. På morgonen efter att Emilia och jag käkat frukost så bakade vi en kladdkaka, och Emilia hjälpte till som vanligt, har ju två hjärtformar en liten och en stor så hon fick göra en alldeles egen i lilla formen, så hon penslade formen och hade i ströbröd, och blada ihop alla ingredienser, så hon var jätte duktigt, sen fikade vi och såg på pippi på rymmen och bara tog det allmänt lungt, sen på eftermiddagen så gjorde vi hemmagjorda hamburgare. Så det var hur skönt som helst att  bara få va en dag med mina u n d e r b a r a flickor ♥
 
 
Sen på kvällen träffa jag bästa Mirelle och vi tog bilen och åkte till eskelstuna dit vi ALDRIG åker igen, vi körde fel hela tiden så vi kom aldrig fram och typ aldrig hem hihi, men vi lyckade iallafall. Idag ska vi ha en mysdag med Mirelle med barn :)

Kladdkaka med hallon

2012-09-19 13:00:11 Mat&bak
» Kommentarer(0) «


Nu på förmiddagen så ville Emilia baka en kladdkaka, så det gjorde vi, och riktigt god blev den och fin också. Den serverade vi med hallon och en nypa vaniljsocker :)
 

 
Receptet:
♥ 100 g smör
♥ 2 1/2 dl strösocker
♥ 2 ägg
♥ 1 1/2 dl vetemjöl
♥ 3 msk kakao
♥ 1 tsk vaniljsocker

Gör såhär: Sätt på ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull, lyft av kastrullen från plattan, rör ner socker och ägg, blanda väl. Rör ner övriga ingredienser så att allt blir väl blandat. Häll smeten i en smord form. Grädda mitt i ugnen i ca 20 min!

Lycka till ♥

Kakmonster

2012-09-18 19:49:41 Lydia
» Kommentarer(0) «


Lydia har blivit ett riktigt kakmonster hon är helt tokig i Maire kex, fast det är väl dom flästa barn! Dom är väldigt bra för Lydias maga måste jag säga, för innan var hon jätte hård i magen, men nu när hon äter Marie kex så är hon inte det längre. Mitt lilla kakmonster ♥ :) hihih!
 

Öppna förskolan

2012-09-18 19:43:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag på förmiddan gick jag och Lydia hem till gammelmormor och umgicks lite med henne, vi tog en promenad till coop och handlade och en snabbis in på h&m, sen gick vi hem till henne igen åt lite lunch och fikade. Sen gick jag och Lydia till dagis för att hämta upp storasyster Emilia, sen så mötte vi upp Mirelle och alla barn och gick till öppna förskolan och busade en stund. Sen gick vi och handlade och drog vidare hem.
 
Så idag har vi haft fullt upp, känns som att jag håller igång hela tiden? Men det är bara kul, men man är bra trött på kvällarna det är därför jag inte orkar att blogga alla gånger, och idag lyckades jag få tjejerna nattade i tid så passar på nu att blogga innan jag själv somnar :)
 

K r a m a r  p å  e r ♥

Mys på gränby centrum

2012-09-18 19:29:33 Shopping
» Kommentarer(0) «


I söndagsmorse kom Emilia farmor och farfar och hämtade henne för att få ha henne under dagen, så efter att Emilia blivit upphämtad gick jag och Lydia fram och tillbaka till gränby centrum där vi mötte upp min mammavän Emilie och hennes son Alex, så vi hade en lite bebisdejt helt enkelt, vi gick runt och kollade i affärerna och tog en mysig fika och sprang till amningsrummet fram och tillbaka, så himla bra att dom har skaffat en sånt rum där.
 
Jag fick med mej 3 st bodys till Lydia hem från gränby, annars så var det väll inget speciellt, men en riktigt mysig dag hade vi iallafall ♥ :)
 

Toffsen ♥

2012-09-15 21:04:08 Lydia
» Kommentarer(0) «


Lydia börjar få så mycket hår nu så jag testade att sätta upp en liten söt toffs på henne och det gick, hur sött är det inte? hihi min lilla älskade sötnos :) ♥
 

Riktigt hemskt segdag

2012-09-15 20:55:05 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Dagen började iallafall hyffsat bra, vi åt frukost tillsammans jag och tjejerna sen medans dom lekte så höll jag på att städa men kände sakta hur seg jag började att bli, sen efter lunchen blev det värre var helt slut vet inte varför, sen när Lydia sov middag så la jag och Emilia oss en stund och vilade också, så blev lite piggare iallafall, men det har varit en riktigt lugn och segdag, gillar inte såna dagar!! Men vi hade en mysig dag iallafall och nu på kvällen har vi haft lördagsmys med godis och pippi film :)
 


Ni är så fina mina små älsklingar ♥

Mysiga unge ♥

2012-09-15 20:45:08 Emilia
» Kommentarer(0) «


I fredags natt runt 1 kanske så vaknade Emilia och var jätte pigg och det var jag med, så vi gick upp och drack lite choklad och pratade lite, hihi ingen av oss kunde somna så det var lite kul. Men sen så gick vi och la loss tillsammans så somnade vi efter en stund. Det är inte första gången detta händer heller. så vi har våra mys nätter ibland då vi bara sitter i köket och pratar och kanske äter en frukt eller något  ♥ :)
 

Lite shopping

2012-09-15 20:36:41 Shopping
» Kommentarer(0) «


Igår började vi dagen med att gå hem till bästa Mirelle för lite lek där, sedan gick vi hem jag och Emilia, fixade till oss fort för att åka ner till stan och möta upp Tessan. Passade äntligen på att lämnat in min älskade förlovningsring på lagning så på lördag är den klar, längtar! Sen så fick jag med mig lite nytt till mina flickor hem och en fin topp till mej själv :)
 


 
Sen på eftermiddagen så drog jag och Mirelle iväg för att stor handla, men innan det sprang vi in på Lager 157 dom har ju så söta kläder där inne och till ett väldigt bra pris, så där ifrån fick jag med mig ett par Svea leegins och ett par Lundmyr strumpor till Lydia :)
 
 
 

Segis dag

2012-09-13 20:54:46 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Denna dag har verkligen varit seg, och trött har man varit också! Idag har jag och tjejerna spenderat dagen hos gammelmormor där vi blev bjudna på lunch och fika, sen kom även Tessan förbi en sväng och var med oss. Annars så har vi inte gjort något speciellt bara tagit det lungt, hemskt segdag har det varit måste jag säga.
 
Men imorgon blir det mycket att göra så då blir den nog inte lika segt. Ska in till stan vid lunch och möta upp Tessan så ska vi gå runt lite sen kanske ta lite foton kring uppsala, sen på eftermiddagen ska jag träffa Mirelle så ska vi åka och storhandla, sen på kvällen blir det kanske en utekväll med min stora kärlek ♥

Ställer sig upp

2012-09-12 21:21:00 Lydia
» Kommentarer(0) «


Nu har min stora bebis börjat med att ställa sig upp. Igår när jag gick in i sovrummet så stog hon rakt upp och höll i sig mot sängen, s t a r k a tjejen ♥ Så här rullar allt bara på som det ska :)
 
 

Onsdag

2012-09-12 21:08:15 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag har jag haft båda mina flickor hemma, Emilia låg och hostade hela natten så det var väll lika bra, men idag mår hon bättre. Emilia och jag började dagen med att baka kokosbollar sen Tessan kom förbi en sväng vid lunch och även min svärmor som stannade på lite fika, sen när min svärmor dragit vidare mot jobbet så gick jag och Tessan ut med flickorna till lekparken :)
 




 
På eftermiddagen när Tessan åkte hem, så väntade vi bara in pappa sen lagade vi lite middag och bara tog det lugnt. Nu är jag bara trött och vill sova, var ute på en skön träningsrunda på 6km nyss 1 timma och 9 minuter tog det, så himla skönt! Men lite mys framför tvn blir det nog iallfall. Hoppas att ni har haft en underbar dag ♥

Mina älskade flickor vad jag älskar er ♥

2012-09-11 19:37:15 Kärlek
» Kommentarer(0) «


     

Lek i skogen

2012-09-11 19:35:18 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag fick Emilia stanna hemma ifrån dagis (vilket hon fick igår) lite ledigt helt enkelt, så idag träffade vi Mirelle och massor med barn, vi åt lunch hemma hos henne sen gick vi ut och lekte, det blev fika och lek i skogen där barnen (mirelle) byggde en koja, sen efter all lek ute i skogen gick vi hem till dom igen och bakde kokosbollar och lekte lite, så det blev en lång härligdag med massor av bus och lek :)
 

Helgen

2012-09-11 19:23:50 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Helgen har varit lugn och skön, fast i lördags var vi bortbjudna på bröllop, det var verkligen ett jätte fint bröllop med världens finaste brudpar ♥ Så det blev en kärleksfull lördag! På söndagen blev det bara slapp här hemma om jag minns rätt, så det har varit en lugn och fin helg för våran del :)
 

Höstmys

2012-09-07 18:17:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Vilket otroligt underbart höstväder vi har haft idag! Våran dag började med att bara ta det lungt och inte stressa, sen så gick jag och mina flickor och tog bussen till gränby centrum där vi inhandlade det sista inför bröllopet imorgon.
 
Sen när vi kom hem från gränby centrum så gick vi upp och lämnade matkassarna och allt annat, så gick vi ut en stund så att Emilia fick cykla på sin nya cykel, så stannade vi till vid en lekpark där tjejerna fick leka lite, så det har varit en underbar höstdag! Nu blir det f r e d a g s m y s :)♥
 


Mystorsdag

2012-09-07 18:07:50 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Morgnen börjar med att storstäda hela lägenheten, sen gick jag och Lydia ut för att träffa Mirelle med barn för fika och lek, först gick vi och hämtade henne ena son sen gick vi vidare mot Emilias dagis och hämtade upp henne, sen så drog vi hem till Mirelle där vi fikade och lekte.
 
På eftermiddagen när vi gick över till våran lägenhet så ville Noel följa med hem till oss så det fick han såklart, han och Emilia vände upp och ner på hela rummet sen åt vi lite middag tillsammans. Så det blev en underbardag med 6 u n d e r b a r a barn! ♥
 

Roligt att bada

2012-09-05 20:40:00 Lydia
» Kommentarer(0) «


Lydia älskar verkligen att bada, och nu när hon kan sitta och allt så har jag lagt i ett halkskydd så kan hon sitta själv och plaska med vattnet och det tycker hon är jätte roligt. Men idag när jag badade henne så försökte hon ställa sig upp och klättra ut ur badbaljan b u s u n g e hihi ♥
 

Super mysig dag

2012-09-04 23:57:36 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag har vi haft en super mysid dag! Dagen började med att mamma kom och plingade på dörren kl 7.00 efter att ha jobbat natt så hon la sig här och sov ett tag,sen så kände jag att jag ville ha Emilia hemma idag så hon fick vara ledig, sen efter lunch åkte hon hem, så kom Mirelle med barnen över och roade oss lite.
 
Sen när dom gick hem fick jag smärtor i mitt höger ben, har haft ont där i några dagar nu men det känns bara som att det blir värre, men tog alvedon så hjälpte det för en stund, och nu på kvällen var Mirelle här och hade lite film mys med mej och nu har smärtan i benet kommit tillbaka, så jag får nog ta att ringa till vårdcentralen så att dom får kolla på det där, men annars har vi haft en underbar dag med dom bästa:)
 


Lekfredag

2012-09-02 18:30:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Fredagen blev en härlig lekdag! Först på morgonen kom Noel hit och lekte med Emilia en stund, sen när han hade gått hem så kom syrran med sin son så åkte vi till Leos lekland och busade med barnen. Barnen hade jätte kul, även Lydia som fick sitta och leka lite med bollarna i bollhavet.
 
Sen på eftermiddagen när vi kom hem var tjejerna hur trötta som helst, Lydia somnade redan vid 18.30 och Emilia var uppe med mej och mös framför tvn där hon även slocknade, så det blev en härlig lekdag :)