T i t t u t

2013-09-29 21:13:27 Lydia
» Kommentarer(0) «


Lilla buslydia som älskar att leka tittut :)
 

U n d e r b a r

2013-09-29 20:48:00 Kärlek
» Kommentarer(0) «


 
 

Lördag & söndag

2013-09-29 20:37:48 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Igår var vi ju ute på landet och friade moster Therese som fyllt 20 år, vi hade det jätte trevligt och mysigt, det kom en heldel folk. Smörgåstårta och rosévin, s å g o t t
 
Idag har jag mått hur dåligt som helst, har varit nere och inte orkat så mycket. så jag och flickorna körde på en mysig hemma dag, det är ju det söndagarna är tillför. Vi sovmiddag alla tre idag hur skönt som helst. Sen så har va bara lekt här hemma. Flickorna ligger nu och sover, Mattias tar det lungt efter sin jobbhelg och jag sitter här med ansiktsmask. Om en stund blir det tvmys. Hoppas att ni har haft en fin helg :)
 

Fredag

2013-09-27 20:16:00 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Nu är äntligen helgen här. Idag slutade jag jobba runt två tiden, perfekt tid på en fredag. Så jag skyndade mig fort till dagis för att hämta hem mina änglar som jag saknat så. Idag slutade Mattias jobba kl halv fem så jag och flickorna lagade ihop en god middag så att den skulle vara klar tills pappa kom hem. Mattias jobbar ju hela helgen och kommer inte hem förens kl sju kvart över sju, både lördag och söndag, trist!

Imorgon förmiddag kommer kanske min Chatrine förbi och hälsar på sen på eftermiddagen ska vi ut på landet och fira moster Therese som fyllde 20 år igår så det blir riktig 20 års fest med smörgåstårtor och vin, lyx. Nu ska jag och mannen se på film och mysa  :)
 
 
F r e d a g s l y x 

Har fått förskolejobb!

2013-09-26 20:12:03 Allmänt
» Kommentarer(3) «


Jag har ju alltid velat jobba på en förskola, och för ungefär 3 veckor sedan sökte jag ett förskolejobb som ringde mig nån dag senare och tog in mig på interljuv och på eftermiddagen ringde dom och frågade om jag kunde komma och testjobba dagen efter, men hade inte möjlighet då, men veckan efter så hade jag sökt semester så då testa jag i två dagar. Allt gick jätte bra och jag ska fortsätta jobba där, men bara vissa dagar i veckan, så är jag på mitt andra jobb dom andra dagarna. Det känns verkligen bra :)
 

Våran fina präst

2013-09-26 19:59:00 Vårat bröllop
» Kommentarer(1) «


När vi gifte oss så skulle barnens präst som dom hade på deras dop viga oss. men det blev lite ändringar i sista minuten. Mattias mamma som bor i västerås är ju präst och hon kunde hoppa in som våran präst på vårat bröllop, så hon erbjöd sig det. och självklart ville vi det. Det var u n d e r b a r t att ha Mattias mamma/min svärmor som präst på vårat bröllop, man kännde sig mer lugn och trygg Tack!
 

Therese 20 år

2013-09-26 19:50:49 Kärlek
» Kommentarer(1) «


Idag säger vi ett s t o r t g r a t t i s till min lillasyster Therese som fyller 20 år :)
 

Snart fredag & helg!

2013-09-26 19:39:00 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Tänka sig så fort veckorna går, imorgon är det en efterlängtad fredag och helg. Vi har inte gjort så jätte mycket under veckan, jobbat och tagit det lungt. Men igår så träffade jag min lillasyster Therese så gick vi runt på stan en stund och sedan åkte vi till gränby centum och gick runt där och drack en chai latte, riktigt mysigt hade vi. Nu ligger barnen i sängarna och snart sover, jcg och mannen ska mysa oss ner i soffan och vänta in "hela sverige bakar" Trevlig kväll på er :)
 
 
Min k l a d d g r i s

Vacker lampa

2013-09-22 20:30:00 Inredning
» Kommentarer(1) «


Jag har köpt världens v a c k r a s t e lampa. Den är så himla söt och ger ifrån sig ett jätte mysigt skén. Jag ska köpa en till och sätta i andra fönstret så blir det riktigt mysigt
 
 

Västerås

2013-09-22 19:47:00 Kärlek
» Kommentarer(2) «


Vilka helt u n d e r b a r a dagar vi haft i västerås tillsammans med Mattias mamma, Ulf (hans mammas festman) och nästan alla hans bröder. Vi kom dit i torsdags och då var inte Mattias mamma där för hon kom på fredags eftermiddagen. Så vi tog det mest lungt på torsdagen. På fredagen gick vi upp tidigt och åt frukost, sen gick vi ut med barnen och lekte i lekparken utanför, sen så blev det en runda nere på stan där dom även har ett lek & bus land som vi gick in till så fick barnen leka av sig. Alltså det leklandet var det roligaste som vi har varit på. Dom hade karuseller, disco matta, hoppborgar, massagestolar till föräldrarna, fika m.m och mycket roliga aktiviteter för barnen. Lydia var väldigt ledsen ibörjan och var rädd för allt men sen så gick det bra och då var det full fart på henne.
 
 
På lördagen åkte jag, svärmor, Ulf och Emilia iväg till Åsby hem & trädgård, det är en helt underbara inredningsbutik, vill ha allt där inne. Vi gick iallafall runt där och drömde oss bort. Jag och svärmor har exakt samma smak på inredning så det blir ju exktra roligt då. Sen så har dom ett fik där inne som vi satte oss och fikade på, jätte mysigt var det. Sen stannade vi till på en annan affär som heter dollar store, jätte rolig affär att gå i med allt möjligt i till jätte bra priser.
 
 
Sen på eftermiddagen så åt vi tacos tillsammans med nära och kära (dom som kunde komma), sen på kvällen så var det kulturnatten som vi gick ner till en snabb vända och kollade läget lite. Sen så gick vi hem och la barnen. Sen så satt jag, Mattias, svärmor och Ulf uppe nästan till 02.30 kanske den var och satt och pratade igenom en heldel. Idag har vi inte gjort så jätte mycket. Vi har packat, städat undan efter oss sen så blev det en lunch, och sen gick vi mot bussen hem. Lydia var så duktig på bussen både dit och hem. På dit vägen så satt hon bara och mös i min famn och åt lite russin, sen på hemvägen så somnade hon och sov hela vägen, hon vaknade 5 min innan avstigning skönt. Vi har iallafall haft det super mysigt och trevligt i västerås som vanligt. Tack för en underbar helg  :)

Familjefrukost

2013-09-19 10:55:58 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Finns det något mysigare än långa familjefrukostar med ljus och nybakat bröd? Idag körde vi på en lång m y s i g familjefrukost. Nu ska vi snart börja göra oss klara för att åka mot västerås :)
 

Sov gott

2013-09-19 10:46:49 Inredning
» Kommentarer(7) «


Jag köpte en söt sov gott skylt tidigare i veckan till Emilia, som vi satt på hennes fina sänggavel


Jabadabado spadar

2013-09-18 17:14:17 Shopping
» Kommentarer(0) «


 
Hittade dessa fina spadar idag till flickorna. Spadarna kommer ifrån J a b a d a b a d o

Morgonmys

2013-09-18 16:44:07 Kärlek
» Kommentarer(1) «


 
Nu när Lydia kan gå ur sin säng själv, så går hon upp och lägger sig bredvid storasyster och morgonmyser varje morgon, hihi. Våra ä l s k a d e små gosungar

Pippi dockan

2013-09-18 16:37:19 Emilia
» Kommentarer(2) «


Helgen som var så hittade Emilia en pippi docka inne på åhléns som hon v e r k l i g e n ville ha, så vi köpte den till henne, och jag kan ju bara säga att hon inte släpper den. Hon sover med den, bär runt på den hela tiden och så fort vi åker iväg någonstans så ska pippi med. Emilia Pippi!
 

Emilias säng

2013-09-15 19:47:17 Inredning
» Kommentarer(0) «


Är nu på sin plats. Den passade perfekt in i barnkammaren. Nu fattas bara ett överkast, myskuddar, sänglampa m.m och ett fint nattduksbord. Tror att jag vet exakt hur jag ska göra :)
 

Flickorna är redo för hösten

2013-09-15 19:34:00 Shopping
» Kommentarer(1) «


 
 
Ni är ju bara f ö r s ö t a

Bokmärken

2013-09-15 19:17:56 Emilia
» Kommentarer(0) «


När jag var en liten flicka så älskade jag att sitta och hålla på med bokmärken. Jag hade massor med bokmärken och album som jag satt dom i, och sedan satt och blädrade igenom och kollade på dom fina bokmärkerna.
 
Igår hittade jag ett jätte sött album och fina bokmärken som jag köpte hem till Emilia, och hon tyckte det var jätte kul att sitta och hålla på med det. Så nu måste det köpas mera bokmärken som hon kan fylla upp sitt första album med  :)
 

Våran söndag

2013-09-15 19:08:20 Allmänt
» Kommentarer(2) «


Fick ett tidigt sms av Emilie imorse "Ska vi gå till lekplatsen?" Självklart varför inte. Men blev det så? Nej. Vi möttes upp på gränby och köpte hårfärg, sen så åkte vi hem hit och gav barnen lunch och sen fick dom sova. När barnen vaknade så tog vi bussen till boläderna och gick runt lite där. Lydias kudde har gått sönder så jag var tvungen att köpa ny, så det gjorde vi. Sen tog vi en promenad hem och lekte en liten stund i lekparken här utanför oss.
 
Nu står flickorna här och dansar till min musik, ska snart lägga dom och göra mig själv redo för kvällen. Jag ska upp 05.00 imorgon jag, hihi. Tack Emilie och Alex för ännu en s u p e r m y s i g dag med er
 

Våran lördag

2013-09-15 18:39:50 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Igår träffade jag och flickorna Emilie och Alex på gränby centrum för lite pannkaks-lunch. Sen så gick vi runt och kollade lite i affärerna, flickorna fick med sig lite leksaker hem m.m. Sen så tog vi bussen vidare till boländerna och gick runt där och kickade lite. Sen tog jag och flickorna en promenad hem.
 
Senare på kvällen när mannen kom hem ifrån jobbet så hade vi lördagsmys med lite film och gotti. Jag var så himla trött så att jag somnade i soffan, men Mattias väckte mig vid 23 tiden så gick vi in och la oss och sov i våran sköna säng istället. Super mysig dag hade vi iallafall :)
 

Ny säng till Emilia

2013-09-13 19:57:00 Shopping
» Kommentarer(1) «


Tidigare i veckan ringde jag på en annons på blocket, på en hemnes säng, en sån som jag och Mattias har fast mindre. Jag har kämpat länge på att få tag på en sådan säng till Emilia, men jag lyckades nu äntligen. 500kr fick vi den för, och hon var så snäll och höll den till oss idag. Ska köpa en likadan till Lydia sen, men sålänge får hon ha Emilias gamla. Det kommer flera bilder på den sen :)

Ä l s k a r hemnes serien

New dress

2013-09-13 19:39:37 Shopping
» Kommentarer(0) «


 
Klickade hem denna skönhet igår

Våran vecka

2013-09-13 19:32:57 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Tänk så himla fort veckorna går redan helg u n d e r b a r t. Våran vecka har flytit på som vanligt med jobb och dagis. Flickorna har varit pigga och friska, så himla skönt. Hoppas att allt bara kan flyta på såhär nu. Hoppas att ni har haft en trevlig vecka :)
 
 
Lydia med sitt morgon-ruffs, hihi

Till barnkammaren

2013-09-08 21:16:30 Inredning
» Kommentarer(0) «


Denna säng skulle jag så gärna vilja ha till flickornas rum, men den kostar 15 999 kr så det tar emot lite där. Den är ju verkligen hur fin som helst. Är helt k ä r i den
 

Cyklar utan stödhjul

2013-09-08 21:10:17 Emilia
» Kommentarer(1) «


Emilia har tjatat ett tag på både mamma och pappa om att vi ska tabort hennes stödhjul så att hon kan lära sig att cykla utan (hon är ju en stor tjej) så i lördags tog vi bort dom och var ute och prövade lite, hon är jätte duktig och kan cykla en kort stund utan stöd. Det är lite svårt med balansen, men med lite mera träning så kan hon snart cykla utan. Våran d u k  t i g a stora flicka
 

Våran söndag

2013-09-08 21:09:24 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag började vi dagen med en skön sovmorgon. Senare på dagen sov vi middag hur skönt som helst var det sen efter det så gick vi ut och lekte i stora lekparken. Sen så var vi bara här hemma och tog det lungt, typ samma sak som igår. Denna helg blev verligen hur lugn och skön som helst, vi lyckades bara vara hemma som planerat. Det har faktiskt varit väldigt skönt att bara få vara en hel helg bara familjen
 
 
Dagens b u s f r ö n :)

Våran lördag

2013-09-08 20:18:28 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Igår blev det en lugn förmiddag här hemma med städning, tvättning och film mys. Sen efter lunch gick vi ut hela familjen och gick en sväng och stannade till i lekparken och lekte. Sen på kvällen så såg vi på mera film och åt god middag och mös med våra flickor. Ja vi gjorde inte så mycket mer igår bara tog det lungt som planerat. Hoppas att ni hade en mysig lördag :)
 

Vab dagar

2013-09-06 16:18:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


I tisdags 1 timma efter att jag hämtade flickorna ifrån dagis så fick Lydia 39 graders feber pga 1,5 års sprutan som hon tog för en vecka sedan, så jag fick vara hemma med henne onsdag och torsdag. Idag är hon feberfri men väldigt hängig, hon har nog något mer i kroppen som är påväg att slå ut. Idag fick iallafall pappan i huset vara hemma med lill-smulan, även Emilia fick vara hemma idag och ha lite ledigt.
 
Nu är det iallafall fredag och helg, och vi har inga som helst planer denna helg, så vi ska nog bara ta det lungt och vara för oss själva, det var nämligen ett tag sedan, det har varit så mycket nu varje helg, så det behöver vi. Nu ska det lagas middag.. Trevlig fredagskväll på er :)
 
 

Welcome to sweden Barack Obama

2013-09-04 22:02:58 Allmänt
» Kommentarer(0) «


 
Air force one flygplanet med Barack Obama i flög ovanför våran lägenhet i förmiddags runt 10 tiden. Hur h ä f t i g t var inte det då. Jag låg i soffan och vila och hörde att det kom, så jag flög ur soffan och sprang och hämtade kameran och lyckades få ett foto på Air force one flygplanet.

Familjedag på 4h-gården

2013-09-01 17:53:10 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Vilken helg vi har haft, full fart hela helgen. Idag vid 7 tiden kom min mamma hit efter att hon jobbat natt, sov en stund på våran soffa. Undertiden mamma sov så fixade jag barnen mig själv och packade vagnen sen när hon vaknat åkte vi till ikea och åt lite frukost sen så lämnade hon av oss vid 4h-gården där vi mötte upp Emilie och Alex. Coop hade ordnat en familjedag där, så dom bjöd på grillad korv med bröd, festisar, sockervadd, popcorn och mycket mer. Sen så var det hoppborgar, ponnyridning och ansiktsmålning, verkligen jätte kul för barnen, vi var där i hela 3 timmar.
 
Sen när vi lämnade 4h-gården så gick vi in på gränby centrum och tog en yoghurtglass medans vi väntatde in bussen. Sen så var vi bara här hemma och lekte. Nu har Emilie och Alex åkt hem och mina flickor sitter och äter middag och jag själv är s å h i m l a trött så att jag somnar vilken sekund som helst, blir en tidig kväll för min del. Hoppas att ni har haft en trevlig helg