H&M beställning

2012-05-31 12:29:10 Shopping
» Kommentarer(1) «


Igår flyttade jag mina kläder till en garderob istället, så passade på att rensa ur lite kläder som inte blir till andväning, det blev en heldel ska även rensa ur mer idag, så nu passade jag på att skicka efter lite snyggt från h&m till mig och även lite smått till Emilia ♥
                     




(klicka på bilden för större)


4 månader♥

2012-05-29 23:33:32 Lydia
» Kommentarer(2) «


Idag blev min lilla älskade prinsessa 4 månader gammal, och det har verkligen varit helt u n d e r b a r a månader som vi har fått gå igenom. Satt och kollade igenom lite bilder nyss från när Lydia var nyfödd, tycker hon känns så liten fortfarande men hon var bra mycket mindre då, så hon blir större våran lilla flicka, helt galet att hon är 4 månader redan.

Saker som Lydia kan ♥
• Kan äta smakpotioner
• Kan ta tag i saker och leka med
• Kan hålla väldigt bra ögonkontakt
• Kan skratta mycket med underbara skrattljud
• Kan ta sig fram genom att ligga på rygg och trycka sig iväg med fötterna mot golvet

Det är saker som jag kommer på just nu, har sägert missat några punkter, men det är bra mycket som händer med våran lilla prinsessas utveckling. Hon sover fortfarande hela nätter så det är väldigt skönt. Lydia är en lugn och s.u.p.e.r.g.l.a.d.b.e.b.i.s :)


Lördag med grillmys

2012-05-27 16:05:00 Allmänt
» Kommentarer(2) «


Igår kom mormor och alla mostrarna och hämtade Emilia på dagen för att åka iväg och kolla på timoteij när du sjöng, det tyckte Emilia var super kul, hon behöver verkligen få komma ut lite och ha kul utan mamma och pappa också. Sen senare på eftermiddagen kom alla hem  hit för att grilla och dricka vin, vi åt grillspett med potatisgratäng och en härlig sallad till.

Sen avslutade vi kvällen med att se på eurovision song contest och det var ju bara för bra, älskade loreen klarade och tog hem vinsten u n d e r b a r t ♥ SÅ det blev en super mysig lördag, tog tyvär inte så många bilder.





Fredag

2012-05-27 15:52:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Ifredags hade jag massor in planerat, skulle träffa lite mammavänner med barnen på picknick i stadsparken, men så blev det inte, bara för att Emilia hade jätte ont i magen och bodde på toaletten stakarn, så vi höll oss hemma. Men jag fick mycket gjort underdagen iallafall, hade ju massor med tvätt att tvätta så passade på att göra det och städa lite smått.

Men senare på dagen kom Julia hit, vi var ute ett bra tag sen gick vi in lagade mat och senare såg på lets dance. Julia stanna kvar över natten också så det var jätte mysigt :)


Min lilla sommarflicka♥

2012-05-24 22:18:43 Kärlek
» Kommentarer(0) «







Torsdag

2012-05-24 21:34:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Åh, jag blir så glad av dessa otroligt u n d e r b a r a dagar med massor av värme och sol man blir så extra glad och orkar mer av dagen. Idag fick Mattias ledig ifrån jobbet så vi börjar dagen med att lämna Emilia på dagis sen fortsätter vi till gränby centrum där vi käkar lunch och fikar tillsammans och springer runt i lite affärer fick med mig lite hem iallafall.

Sen drog vi vidare till ikea och dom hade inte fått in parasollen och dom vet inte när dom ska få in den igen så jag fick nog och gick in på coop och köpte en som såg helt okej ut, för man vill ju bli klar med balkongen helst denna sommar tack, men snyggt blev det. Sen kom våra vänner Chatrine och Fredrik hit på lite fika och balkongmys ♥ Så det blev en riktigt härlig mysig dag idag!



Onsdag

2012-05-24 00:08:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Ännu en dag med underbart väder! Idag har vi träffat Tessan en stund, hon kommer över hit så gick vi till årstahallen och handlade lite fikabröd som vi skulle äta på balkongen tillsammans med Emilia efter att vi hämta henne. Som tur var så fick jag ett sms om att Lydias nya vagn fanns att hämta ut på posten och vi var typ där så vi hämtade ut den på samma gång, perfekt.

Sen blev det fika och mys ute på balkongen, sen drog vi ner till lekparken och lekte lite jag Tessan och Lydia satt på filten en stund medans Emilia lekte på två pojkar så var där ute också, dom kom väldigt bra överäns också, så hoppas vi träffar på dom flera gånger när vi är ute och leker.

Nu sitter jag här i soffan och är helt slut, blev så himla trött efter denna dag så jag la allt bakom mig och vilade nån timma, så nu har jag iallafall städat upp lite här, kan ju inte somna om det är massa stöck överallt, men nu är det gjort skönt. Imorgon är Mattias ledig så då ska vi ta en runda till gränby kanske och boländerna för att kolla om parasollen kommit in än h.o.p.p.a.s :)


ni är bäst ♥


Lydia skrattar♥

2012-05-22 21:23:50 Videoklipp
» Kommentarer(0) «


Jag testade med att göra grisljud till Lydia idag för att se hur hon reagerade på det, och hon börjar bara att tok skratta. Det är verkligen UNDERBART skratt hon har min lilla älskade flicka. Är så glad att jag lyckades spela in så här mycket utav Lydias underbara skrattljud ♥

                         

Min lilla sommarflicka♥

2012-05-22 21:10:53 Lydia
» Kommentarer(0) «


Lydia är ju bara för söt i sin u.n.d.e.r.b.a.r.a sommar byxdress ♥


Instagram♥

2012-05-22 21:03:57 Allmänt
» Kommentarer(0) «



Mer byxor

2012-05-22 20:51:35 Shopping
» Kommentarer(0) «


Emilia växer så det knakar alltså. Måste köpa massor med byxor åt henne, har ju rensat bort alla byxor så har skickat efter massor men dom har inte kommit än så drog iväg och köpte ett par jeans och ett par leegins idag, så får vi hoppas att paketet kommer snart, och Emilia själv valde en klänning som hon så gärna ville ha :)


Tisdag

2012-05-22 20:46:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag började Mattias att jobba kl åtta så jag och Lydia fick lämna Emilia på dagis idag, och det gick jätte bra, förra gången blev hon jätte ledsen så vi båda stog där och grät typ, men idag gick det jätte bra vilket är hur s k ö n t som helst. Sen när jag och Lydia kom hem så kom mamma förbi och åt lite frukost med mig sen drog vi iväg till mitt jobb för att lämna nyklarna till gammla lokalerna, vi har ju flyttat till nya lokaler nu, hur frächa som helst det var verkligen hur snyggt som helst där. Sen drog vi vidare till plantagen ikea gränbycentrum.

Så nu är alla blommorna på balkongen där, nu fattas bara parasollen och solcellsslingan, men parasollen finns inte i lager just nu, den är slut så det är bara att vänta tills den kommer in igen, ganska jobbigt för jag vill blir klar där ute nu, det kommer bli så mysigt. Här kommer lite bilder ifrån denna u.n.d.e.r.b.a.r.a dag :)





Lydia och moster therese ♥


Rosor

2012-05-22 18:49:33 Shopping
» Kommentarer(0) «


Ikea har verkligen fått in super fina saker nu på den senaste tiden. Köpte denna somriga u.n.d.e.r.b.a.r.a bricka där idag och grytlapparna. Så himla fint med brickan om man ska fika på balkongen då kan man lägga upp allt på den fint ♥


Marc jacobs hibiscus

2012-05-21 21:27:45 Shopping
» Kommentarer(0) «


Min andra u n d e r b a r a parfym som jag fick med mig hem ♥


Escada rockin rio

2012-05-21 21:24:34 Shopping
» Kommentarer(0) «


Min ena parfym som jag fick med mig hem från båten ♥


Eckerö linjen

2012-05-21 21:21:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag drog jag iväg med mormor henne syster och man och deras vän till eckerö linjen, det var väldigt skönt. Jag var hos mormor ungeför vid 07.00 imorse för vi skulle ta bussen vid 8 och jag somnade inte förens 02.00 inatt och gick upp vid 05.00, så man har varit ganska trött idag men drack massor med kaffe så det hjälpte lite.

Vi hade en super trevlig dag på eckerö linjen, det var väldigt skönt att åka med dom äldre denna gång, så det blev lugnt och skönt och det var det jag behövde. Köpte en leksak till Lydia och lite godis till Emilia och Mattias, och tre flaskor vin till mig och Mattias, och så köpte jag 2 parfymer till mig själv, kommer upp inlägg om det snart. Så vi hade en väldigt trevlig dag, var skönt att göra något med min mormor för det är inte varje dag man gör det. Tack u n d e r b a r a mormor för idag ♥


Fint till köket

2012-05-20 23:04:53 Shopping
» Kommentarer(0) «


Fick med mig en jätte fin pumptvål och en korg från stan idag, som ska stå framme så att det syns i köket. I korgen ska jag ha kryddor och i tvålpumpen såklart diksmedel. Sakerna kommer ifrån åhléns ♥


Söndag

2012-05-20 22:59:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Vilket otroligt u n d e r b a a a r t väder det var idag, och det ska vara fint hela veckan såg jag det ska verkligen bli skönt, så passa på att njuta. Idag var vi trötta efter all lek från igår, så vi tog en lugn skön morgon med bara massa gos som vanligt. Emilia somnade på soffan vid 12 hon var helt slut efter all lek hela dagen och kvällen igår. Sen kom madde förbi som tog vi bussen till stan för lite shopping och lunch.

                                       

Sen kom vi hem och var så trötta så Emilia somna igen och Lydia men när jag väl höll på att somna så vakna Lydia för att hon ville ha mat, men hon somnade lika fort igen så då la jag mig igen och höll på och somna men då ringer mobilen i stället, sen så var det ju bara att gå upp och laga mat så min vila blev det inget av idag. Men idag fick vi våran gammla soffa såld, så skönt att få bort den, den fick stå och ta upp all plats i Emilias rum och det känndes inte alls bra men nu är det borta.

Nu blir det att plocka undan lite klockan är ju rätt mycket så man lär ju gå och lägga sig snart för imorgon ska jag upp tidigt, ska åka eckerö linjen med min älskade mormor ♥

Gårdagens shopping

2012-05-20 22:38:26 Shopping
» Kommentarer(0) «


Igår var jag med mamma och mina tjejer på gränby centrum en sväng, detta fick jag med mig hem plus en kjol och en topp. Älskar verkligen byxdressen till Lydia, så söt :)


Lördag

2012-05-19 22:00:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag gick jag och Lydia upp vid halv åtta och började dagen med lite gos och lek. Emilia sov till kvart över åtta sen var hon också med och lekte lite, sen fixade vi oss för att dra ut på landet över dagen, men drog till gränby och kollade lite innan. Det var v e r k l i g e n jätte skönt att komma ut på landet i värmen också.

Vi käkade hemmagjorda hamburgare och satt lite ute och bara n j ö t av solen, sen tog vi en skön promenad också såklart, och Lydia bara skrek inget alls dög men efter att tag blev hon lugn, undrar varför hon var så ledsen? Så himla jobbigt när man inte vet som är fel så att man kan försöka göra det bätte, men testa allt och inget blev bättre, men efter att fått varit i mormor famn ett tag så blev allt bra.

                           

Vi fick Elin med oss hem idag också så hon ska vara här och leka med Emilia, just nu sitter dom här och kollar på film (svampbob fyrkant), så nu ska jag passa på att framkalla massor med foton ska göra en fin fotovägg här hemma tänkte jag.

Trevlig kväll ♥

Banangröt

2012-05-19 10:11:42 Lydia
» Kommentarer(0) «


Imorse testade jag att ge Lydia lite banangröt med lite blåbär i, det tyckte hon var gott fast det var inte bara gott det var kul att äta gröt också :)


Libero with love

2012-05-18 22:58:17 Videoklipp
» Kommentarer(0) «


Man bara smälter av Liberos reklam så dom visar på tvn nu, så himla fin ♥

           

Smakportioner

2012-05-18 18:04:48 Lydia
» Kommentarer(0) «


Idag fick Lydia pröva på smakportioner för första gången. Vi fuskade och började lite tidigare, det är ju ifrån 4 månader och Lydia är 3 månader 2 veckor och 5 dagar, men det är inte hela världen. Hon tyckte att det var väldigt gott, så hon fick i sig lite ändå :)


Min lilla kladdgris ♥


Hon tar sig fram

2012-05-18 16:34:52 Lydia
» Kommentarer(0) «


Igår la jag Lydia i babygymmet så att jag kunde måla lite på vindskyddet, och efter ett tag så hade hon tagit sig ur babygymmet på egen hand, hon ligger på ryggen och trycker sig iväg med sina fötter. Hon låg på samma sätt som kitty gör i gymmet och hamnade såhär, min starka lilla tjej ♥



Hon gjorde samma sak idag också fast tog sig lite längre bort :)


Mycket gjort idag

2012-05-16 22:07:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag har vi hunnit med massor. Mamma kom hit runt kvart i åtta imorse så drog hon och jag iväg och storhandlade mat, sen satt hon kvar här hemma och passade tjejerna så drog jag och mattias iväg och köpte andra vindskyddet så att vi blir klara med balkongen någon gång.

Sen på eftermiddagen kom Therese hit och passade tjejerna så att jag och Mattias kunde få dra iväg själva en stund och kolla på soffa, och som tur var så hittade vi en till ett jätte bra pris på mio som ni såg i det tidigare inlägget, (överlycklig) har väntat så länge på att köpa en ny är så less på den vi hade men nu är det gjort så otroligt s k ö n t. Så nu är vi trötta och ska slöa framför tvn ♥

Snälla mamma

2012-05-16 21:55:50 Emilia
» Kommentarer(0) «


Emilia har tjatat l ä ä n g e nu på att hon vill ha en cykel med stödhjul, och kan verkligen hålla med henne om att hon skulle behöva ha en sån nu eftersom hon har blivit så stor, så kan hon cykla till dagis också. Så denna fina cykel ska jag gå och köpa till henne i smyg nu iveckan eller nästa, hon kommer bli så glad ♥


Min lilla prinsessa

2012-05-16 21:52:19 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Denna u n d e r b a r a bild tog Lydia farmor på henne ♥


H&M

2012-05-16 21:49:57 Shopping
» Kommentarer(0) «


Skickade efter lite kläder åt tjejerna för ungefär 3 veckor sedan, och igår fick jag medelande om att mitt packet hade kommit men det låg bara 2 toppar där i? Men resten kanske kommer sen? Varför böka såhär liksom? Detta låg iallafall i packetet som kom nu :)


Äntligen en ny soffa

2012-05-16 20:36:47 Shopping
» Kommentarer(1) «


                             Nu har vi ä n t l i g e n varit och köpt ny större finare soffa :)

                                      
                

Det blev verkligen jätte bra. Ska köpa in lite mysiga kuddar också, det kommer bli dimrosa och vita myskuddar, sen funderar jag på om man ska köpa gardinkappor i fönstrerna så blir det lite mera myskänsla..

Soffan kommer ifrån MIO ♥


3 timmars sömn!

2012-05-15 09:13:55 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Gaaaaaaaah.. Är helt slut alltså, jag gick och la mig runt 23.30 ungefär igår men somnar inte förens klockan 05.00 på morgonen, har verkligen legat och kämpat för att somna men det har verkligen inte gått alltså, så ja har sovit mellan 05.00 till 08.00 3 timmars sömn alltså, och det är inte första gången det blir så här.

Är hur seg som helst nu. Lydia sover ju knappt på dagen kanske 30 min en timma när hon väl sover eftersom att hon sover hela nätter, så det känns ju hur onödigt som helst för mig att lägga mig och vila för då kommer ändå Lydia vakna när jag väl somnat, s u c k :(


Måndag

2012-05-14 20:52:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Då börja en ny vecka med nya tag. Jag och Lydia började morgonen med massor med lek sen blev lillan trött så hon fick sova och jag passade på att städa och käka lunch för första gången under mammaledigheten tror jag? Måste verkligen skärpa mig och äte ordentligt, äter typ bara frukost mellis med Emilia och middag, ibland skippar jag tillomed frullen inte alls bra, vet inte alls varför men jag glömmer typ att äta känns som att jag har så mycket att göra hela tiden.

       
                  
Busfröet imorse ♥

Gick ut tidigare idag för att ta en skön promenad, gick ju 8,5 km igår, det var skönt men fick jätte ont i högra foten (har ont än) men när vi kom ut så kände vi vilket tråkigt blåsväder och hur det kom lite regndroppar så vi gick till dagis och hämtade hem Emilia tidigare istället så att vi skulle slippa gå i regnet hem men det kom inte så mycket så det var ju skönt.

Så idag blev det en lugn dag men imorgon då ska jag och Lydia ut och handla medans Emilia är på dagis, måste ju köpa lite fina blommor till balkongen och frächa upp lite där ute :)


Blås promenad

2012-05-14 13:41:34 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Jag och Lydia är ute på en blåsig promenad.. Lite sol och värme hade inte varit dumt :)

 


Love♥

2012-05-12 20:15:11 Kärlek
» Kommentarer(0) «



älskar dig


Lydia♥

2012-05-12 15:58:55 Kärlek
» Kommentarer(0) «



Fredag

2012-05-12 15:52:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Igår kom mamma förbi runt 9-tiden för att hämta upp mig Emilia och Lydia, men hon kom upp hit först drack lite kaffe och vickte all våran tvätt så det slapp jag göra haha, tack mamma! Vi åkte runt i lite affärer bara sen en snabbis på gränby centrum (ovanligt? nej!) sen köpte vi lite fikabröd och drog hem hit och fikade en stund och sen kom moster tessan förbi också en snabbis, så det vart en skön förmiddag/dag. Jag och tjejerna bara gosade resten av dagen sen.


Lydia får puss av moster.



Sötnosen börjar bli stor nu..♥


Älskade emilia

2012-05-12 15:39:45 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Du är ju bara för u n d e r b a r! Emilia kommer till mig och så pussar hon mig på pannan och säger mamma älskar dig, åh vad det värmde♥

Gosig bebis♥

2012-05-07 21:06:18 Lydia
» Kommentarer(2) «


 
En ny badad gosig Lydia :)


Lydia pratar på

2012-05-07 20:42:51 Videoklipp
» Kommentarer(0) «


Lydia pratar hur mycket som helst nu. Det är ju så himla mysigt att höra alla ljud som kommer ifrån henne. Jag lyckades spela in när hon var som pratgladast idag :)

                         

Visst var det väll helt u n d e r b a r t! På bara 3 dagar har hon börjar ge ifrån sig massor med söta ljud, och det är verkligen hur roligt som helst. Det gäller verkligen att man har kameran när sig hela tiden så att man kan fånga såna här underbara händelser ♥

Jag är så lycklig

2012-05-07 07:46:10 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Mina barn gör verkligen mina dagar. Jag älskar att vakna upp varje morgon och veta att jag har två helt otroligt u n d e r b a r a tjejer att ta hand om ♥

Det händer mycket

2012-05-07 00:12:30 Lydia
» Kommentarer(0) «


.. På bara 2 dagar! I lördags så började Lydia att låta lite mer än vad hon brukar. Hon ligger och skrattar och ger ifrån sig väldigt mycket ljud nu, Det är så härligt att se henne ligga där och ge ifrån sig massor av ljud och skratta, man blir ju så varm av att höra alla ljud som hon ger ifrån sig. Ska bli så kul att vakna upp imorgon (idag) och se om hon babblar på mer, men det är ju så, det är nu tiden kommer gå som fortast, och jag tänker inte missa en enda sekund av denna lilla goding..♥


Finast i hela världen♥

2012-05-06 12:36:51 Kärlek
» Kommentarer(0) «





jag älskar er!


U n d e r b a r t ♥

2012-05-05 21:08:58 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Lydia har varit så glad så att hon skrattar och skiker av glädje, så himla mysigt.. :)




Shopping till mina flickor♥

2012-05-05 19:28:33 Shopping
» Kommentarer(0) «





Vi har nog lyckats bra!

2012-05-01 21:35:17 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Vi har nog fått dom lugnaste barnen man kan få. Vi har aldrig haft några problem med Emilia, hon är alltid glad och snäll, hon går och lägger sig på egen hand utan problem, sovit hela nätter (även som bebis) och det ser ut att bli en riktigt lugn tjej av Lydia också. Hon sover hela nätter är oftast väligt glad och somnar fort om man lägger henne i hennes säng med snutten och nappen, fast lite mera skrik är det i Lydia än var det var i Emilia, men det är inget jobbigt iallafall. Är så himla lycklig att vi har lyckats få så otroligt lugna och glada barn! ♥


o t r o l i g t fina! älskade prinsessor ♥


Årets första grillning

2012-05-01 21:24:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag blev vi hembjudan till svärföräldrarna på middag och det blev grillat (grillspett), så det blev årets första grillning för oss, och riktigt gott var det. Emilia har varit igång hela dagen så hon slocknade så fort vi kom hem och Lydia har inte sovit så mycket heller hon har också varit igång och gosat med alla, så nu ligger tjejerna och sover som stockar. Ska sova snart jag med är verkligen hur trött som helst alltså. Glada tjejer har vi haft idag (som vanligt då :))

          

 


Valborg

2012-05-01 21:16:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Blev lugn och skön för min del. Spenderade halva dagen ute, Emilia skulle träffa sin kompis Filip så vi var ute sen gick vi in en stund bara, men vi lekte i två lekparkar i kanske 3-4 timmar. Sen efter att Filip hade åkte hem så somnade emilia på vardagsrums mattan (övertrött?) Blev faktiskt jätte trött jag med efter allt bus. Men senare på kvällen när vi var lite piggare så gick jag och Emilia ut och kollade på raketerna som dom sköt i årsta det lyste upp här i årsta, och det var kul en stund sen vart det lite läskigt så då gick vi hem och la oss. :)


Otroligt stark tjej

2012-05-01 21:06:42 Lydia
» Kommentarer(0) «


Som jag sagt tidigare så är Lydia väldigt stark och troligtvis väldigt snabb i sin utveckling. Hon kan sitta en snabbis när hon har sina armar som stöd, så otroligt duktig och stark. Lydia är 3 månader och 2 dagar idag och är såhär himla stak. Min syrran satt redan vid 4 månaders ålder, så vem vet det kanske Lydia också gör :)