Kärlek

2012-11-30 21:06:18 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Den vackraste stunden i mitt liv var den då ni kom
 

♥ Farväl ♥

2012-11-30 20:56:00 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Igår var vi på begravning och tog farväl av älskade May.
Det var hemskt jobbigt men en fruktansvärt fin begravning!
 
VILA I FRID MAY

Våran vecka

2012-11-30 20:50:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Mattias har ju legat sjuk och han är fortfarande lite dålig, och hela denna vecka har jag legat med feber hosta ont i bröst och lungor haft svårt att andas, så detta blev en riktig sjukvecka, tjejerna har klarat sig, fast Lydia åkte på 39 graders feber här om natten men sen gick det över dagen efter, så det var skönt, men jag själv är helt slut orkar ingenting, och Mattias har ju jobbat så jag har fått tagit hand om båda barnen själv, det har inte varit lätt.
 
Jag har gått in på bloggen flera gånger och försökt göra nått inlägg men när jag väl börjat skriva så känner jag nej jag orkar inte, jag måste vila. (orkar knappt detta inlägg) Idag har vi bara varit hemma och jag har åkt på världens hosta, så Tessan har varit här och gett oss lite sällskap och även hjälp mig med flickorna, TACK ♥ Så jag kämpade med att baka ihop kokosbollar som fika. Så denna vecka har helt enkelt varit hemskt jobbigt, plus att det är sista veckan på min mammaledighet, så det känns surt att ligga sjuk sista veckan, hoppas att jag är frisk tills på måndag bara, vore ju galet att vara sjuk första dagen på jobbet efter 1års ledighet.
 
 
 
Mina älsklingar idag ♥

Hej hej

2012-11-26 20:02:00 Lydia
» Kommentarer(0) «


Lydia har börjar vinka nu så himla u n d e r b a r t s ö t t när hon gör det. Lyckades fånga en bild när hon vinkade lilla sötnosen. Vart är lampan? Kan hon nu också, min stora flicka ♥
 
 
Hej på er :)

Lill-apan

2012-11-26 19:57:50 Lydia
» Kommentarer(0) «


 
 
Lydia idag i pappsens tröja, lill-apan hihi ♥

Måndag

2012-11-26 19:50:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag kom hela familjen in och väckte mig kl 10.00, så jag fick sova ut lite idag, tack mina raringar ♥ Sen så var det bara att kliva upp duscha sminka sig äta lite, sen kom mamma förbi och vi åkte och handlade lite här och var även mormor följde med och Emilia, som skulle köpa en fin julstjärna till hennes och Lydias rum. Emilia ville så gärna köpa en liten julgran som hon vill ha i sitt rum men det kan bli lite bökigt med Lydia som ska känna och smaka på allting, men vi får se man kan ju alltid testa.
 
Nu på eftermiddagen så åt vi thaimat till middag, riktigt mysig middag. Nu sover våra prinsessor så jag och Mattias ska se lite på tvn och mysa med tända ljus ♥
 
 
Trevlig kväll på er :) 

Julsaker

2012-11-26 18:22:14 Shopping
» Kommentarer(0) «


Idag träffade jag och Emilia mormor och gammelmormor, först åkte vi till en blomsteraffär och valde ut blommor till på torsdag då vi ska på begravning, sen åkte vi till gränby och boländer och tittade lite. Fick med mig dessa fina julsaker hem ifrån boländerna :)
 
♥ Rött blockljus
♥ Rosa stjärna till barnens rum
♥ Ljuslyckta
♥ Silver hjärtan

Emil i lönneberga

2012-11-26 18:13:52 Emilia
» Kommentarer(0) «


Emilia vill kolla på Emil i lönneberga om och om igen, så Emilia springer runt här hemma och skriker "FÖRGRYMMADE UNGE" haha. Här är Emilias favorit avsnitt :)
 

Våran helg

2012-11-26 12:29:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Har varit hur lugn som helst, vi har bara varit här hemma jag och flickorna och Mattias igår eftersom att han är sjuk stakarn. Känner bara för att vara hemma och njuta av den sista tiden av mammaledigheten, jag börjar ju jobba om en vecka, helt galet vad tiden har gått fort alltså. Så under denna helg så har vi bara varit hemma och gosat ♥ Helt u n d e r b a r t :)
 

Mat till en prinsessa

2012-11-24 15:18:00 Mat&bak
» Kommentarer(0) «


När vi var och handlade såg Emilia att det fanns prinsess makoroner och det tyckte hon att vi skulle köpa hem, så idag ville Emilia att vi skulle laga prinsess makaroner till lunch, och hon ville göra det själv, fast med lite hjälp då såklart. Dom var jätte goda tyckte Emilia. Roligt att det finns att köpa :)
 

Röda julstjärnor

2012-11-24 15:08:41 Shopping
» Kommentarer(0) «


 
Tidigare i veckan var hela familjen nere på stan och kollade lite efter inredning nu till julen, jag har haft riktigt svårt att välja hur jag vill ha det i år, så Mattis fick välja julstjärnor, så det blev dessa röda fina stjärnor, och dom lyser ju helt underbart mysigt, så bra val älskling ♥ :)

Tomtar

2012-11-24 14:55:00 Shopping
» Kommentarer(0) «


Har letat efter några fina tomtar som vi kan ha här hemma nu under julen, och jag har letat i flera dagar, men igår så lyckades jag hitta två tomtar som passar in perfekt här hemma.
Dom är ju bara för söta ♥ :) hihi!
 

10 månaders besök

2012-11-21 22:20:00 Lydia
» Kommentarer(0) «


Idag var jag på BVC med Lydia för ett 10 månadersbesök, där vi gick igenom henne utveckling vikt och längd. Allt såg jätte bra ut, Lydia följer sin kurva jätte fint och utvecklas som hon ska. Nu väger Lydia 9670 gram och är 73 cm lång. Min stora fina tjej ♥ :)
 

Julmusik ♥

2012-11-20 19:58:15 Allmänt
» Kommentarer(0) «


 
 
Sitter och lyssnar på julmusik, finns det något mysigare?
Så tänkte dela med mig av några helt u n d e r b a r a jullåtar till er ♥

Tisdag

2012-11-20 19:42:13 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag började vi dagen med att bara ta det lungt och mysa, sen kom mamma hit och hämtade mig och Lydia, så åkte vi till fullerö handel och kollade lite, fick med mig två st rosa hjärtan som man sätter i blommorna i tjejernas rum, det blev faktiskt väldigt fint. Sen åkte vi till någon annan affär vet inte vad det hette, sen hämtade vi upp Emilia på dagis och åkte vidare till boländerna och handlade lite mat.
 
Nu ligger tjejerna i deras sängar och snart sover, jag ska plocka undan lite och sätta på en maskin tvätt tänkte jag och vänta på att min älskling ska komma hem ifrån jobbet så att jag kan gå ut på en kvällspromenad. Imorgon ska jag till bvc med Lydia sen får vi se vad vi hittar på för kul. Ha en fin kväll ♥ :)
 
 
Lydia med sin nya hårborste som hon fick idag av mormor

Måndag

2012-11-19 20:17:22 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Idag på förmiddagen åkte jag Lydia och Mattias in till polishuset och fixade nytt legg till mig eftersom att mitt legg har gått ut, sen tog jag och Mattias en snabb fika på Linné, sen fick han skynda sig till jobbet, så då tog jag och Lydia en runda på stan sen åkte vi hem och fixade lunch.
 
Vid 2 gick vi och hämtade Emilia ifrån dagis, Lydia somnade på vägen hem så jag och Emilia satt och kollade på barnsprogram och åt lite hello kitty glass. På eftermiddagen kom en kompis till mig förbi och var lite med oss. Nu funderar jag på om jag ska ta mig ett varmt bad. Ta hand om er :)
 
i
 
Mina trollungar idag ♥

Nytt köksbord och stolar

2012-11-18 21:02:00 Shopping
» Kommentarer(0) «


Våra stolar i köket har rasat ihop totalt så vi har typ bara en och en halv kvar (jätte dålig kvalité) så som sagt så var vi och köpte nya stolar och bord idag på ikea. Stolarna ser ju exakt ut som Emilias barnstol som hon har, det är ifrån samma serie så hör det ihop. Det passade in jätte fint i min lantliga stil. Men vi köpte bara 2 stolar än så länge, så köper vi 2 till sen. Bordet är så himla perfekt, man fick med två st bordsskivor så bordet kan bli jätte långt, och det är perfekt på julafton för det ska vi fira här hemma iår. Så här ser allt ut :)
 

Söndag

2012-11-18 20:50:54 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag kom svärföräldrarna hit för att passa barnen en stund på eftermiddagen så att jag och Mattias kunde åka till ikea och kolla på köksbord och stolar. Sen kom svärfar och hjälpte oss hem med allt som vi fick med oss hem, sen lagade vi ihop en god middag och bjöd dom på och en härlig efterrätt. Så idag har vi hunnit med både det ena och det andra, så dagen idag har varit toppen hoppas eran också har varit det ♥ :)
 
 
Detta fick vi med oss hem från ikea idag :)

Grattis mamma

2012-11-17 23:29:31 Kärlek
» Kommentarer(0) «


♥ Idag säger vi ett stort grattis till min älskade mamma
som fyller 46 år idag, så stort grattis till dig
världens bästa mamma, jag älskar dig
 

Jordgubbstårta

2012-11-17 23:20:23 Mat&bak
» Kommentarer(2) «


 
Denna u n d e r b a r a tårta gjorde jag idag på Mattias kalas, blev en sommartårta och riktigt god blev den måste jag säga ♥ :)

Lördagen

2012-11-17 23:16:57 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag blev det en härlig dag med härliga släktingar. Mattias fyllde ju år den 3 november och vi har haft lite fullt upp så vi fick fira han idag helt enkelt. Sen nu på kvällen så har käkat tacos och hyrt film och haft lördagsmys, vi hyrde filmen cockpit, den var hur bra som helst och rolig.
 
Imorgon kommer svärföräldrarna hit och passar barnen en stund medans jag och Mattias är på ikea, sen så ska vi bjuda dom på middag, så det blir en mysig dag. Hoppas att ni har haft en fin lördag ♥ :)
 

Nybakade kanelbullar ♥

2012-11-16 22:01:20 Mat&bak
» Kommentarer(0) «



Underbara fredag

2012-11-16 21:33:16 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Äntligen är du här ♥ Idag började dagen med att mamma och mormor kom hit, mamma ville bli klippt, efter att jag klippte henne så skulle Emilia följa med dom hem och sova kvar där, så jag och Lydia träffade svärmor/farmor och åkte till gränby och shoppade, men sen så ringer mamma mig och säger att Emilia är ledsen och längtar efter mig och fiffin så hon fick komma till gränby och lämna Emilia hos mig, lilla sötnos, nu ligger hon i min säng och sover.
 
På gränby köpte vi födelsedagspresenter åt Emilia som snart fyller 4år och julklappar. Sen fick jag med mig lite saker åt mig själv också, smink äggskärare smörknivar bakdukar. Sen nu på kvällen så har jag bakat kanelbullar. Det är vad som har hänt under dagen. Hoppas att ni alla har haft en fin dag ♥ :)
 

Halv åtta hos mig

2012-11-15 18:41:00 Mat&bak
» Kommentarer(0) «


Har länge letat efter halv åtta hos mig kokboken, och idag hittade jag den, överlycklig! Så nu ska vi gå efter massor utav smarriga recept, det ska bli kul :)
 

För 4 år sedan

2012-11-13 22:42:00 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Väntade jag och Mattias vårat första barn ♥ Det var en helt underbar tid och spännade tid, då man fick känna hur det var att ha ett barn i magen för första gången, känna en spark ifrån magen för första gången känna en rörelse i huvudtaget för första gången. Jag kunde inte fatta att jag hade en lite bebis där inne en lite prinsessa helt galet.
 
Det var en så otroligt underbar tid måste jag säga. Jag gick 5 dagar över tiden sen så föddes våran Emilia den 14 december 2008 vägde: 4610 längd: 52 cm så hon var en stor knubbig tjej. Blev mycket choklad under denna graviditet måste jag säga, det var typ det ända jag var sugen på. Snart är du 4 år våran älskade flicka ♥
 
 
Vårat älskade mirakel ♥

Snart 4 år

2012-11-13 22:18:00 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Nu är det bara drygt en månad kvar tills Emilia fyller 4 år, min stora duktiga tjej. Kan inte förstå att jag snart har varit mamma till denna skönhet i 4 års tid. 4 helt u n d e r b a r a år med en helt fantastiskt underbar dotter. 14 december är du 4 år min älskade stora flicka. Mamma älskar dig sååå otroligt mycket ♥
 

Stog utan stöd

2012-11-13 22:08:04 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Här om dagen ställde sig Lydia upp och stog utan att hålla tag mot något, hon tog först tag i mig så att hon stog sen släppte hon mig och stog helt själv. Här går det fort fram. Duktig tjej ♥ :)
 
 
Mamma är så stolt över dig ♥

Titut

2012-11-13 22:01:00 Lydia
» Kommentarer(0) «



Tisdagen

2012-11-13 22:00:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag när jag vaknade kunde jag inte andas ur näsan, trodde jag hade åkt på världens förkyldning, så jag sa åt Mattias att ha Emilia hemma idag för att slippa gå och hämta henne ifall det skulle bli värre, men nope en timma senare var allt borta och jag mådde hur bra som helst, skumt? Men jag har däremot varit väldigt hängig idag :/
 
Vi tog en lugn dag här hemma, sen gick vi ut till lekparken en sväng, men det blev typ bara i 30 min eller något, det var kallt och jag var hängig, men men en liten stund blev det iallfall. Senare på eftermiddagen kom svärmor förbi och klippte hunden och myste med oss. Hoppas att ni mina fina har haft en fin dag idag ♥
 
 

Vila i frid ♥

2012-11-11 20:14:32 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Vila i frid älskade May
10/11 2012
 

Roligt att bada igen!

2012-11-11 19:55:46 Lydia
» Kommentarer(0) «


Lydia har ju varit jätte rädd för att bada under en period nu, hon har varit så rädd så att hon skriker hur högt som helst och är helt förstörd, så att jag inte ens klarar av att bada henne, känns som värsta tvånget. Men idag när jag badade henne gick det hur bra som helst, hon bada tillsammans med sin syster och dom lekte med badleksakerna och plaskade vatten i hela badrummet, så det känns helt underbart att kunna bada Lydia med hennes egen vilja igen :)
 

Helt blöjfri

2012-11-11 19:45:00 Emilia
» Kommentarer(0) «


Mamma har tjatat på mig att jag ska sluta ha blöja på Emilia när hon sover, men så fort jag har frågat Emilia så har inte hon velat, så jag ville inte pressa henne med det, utan hon får ta det när hon är redo. Ifredags kväll frågade jag Emilia om vi skulle testa att sova utan blöjan och det gick hon med på att göra, och det gick jätte bra, hon har sovit utan blöja hela helgen, så nu är Emilia helt blöjfri. U n d e r b a r t! Mamma är så stolr över dig Emilia ♥ :)
 

Våran helg

2012-11-11 19:40:56 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Har inte varit så bra måste jag säga, fick reda på att en i våran släkt dog i fredagsnatt, en som jag stod väldigt nära älskade May, så det var jätte jobbigt, jag fick veta det på lördags förmiddagen, så jag ringde Mattias och var helt förstörd så han fick komma hem och ta hand om barnen och stötta mig. TACK älskling för ditt stöd ♥
 
Så idag sa jag åt Mattias att han kunde åka och jobba så var jag hemma med mina flickor och bara tog det lungt, vi har kollat på barnprogram lekt och gosat hela dagen. Emilia är så otroligt gullig, när jag satt och grät så kom hon till mig och gav mig en kram och sa "men vad är det gumman" hon är ju bara för go min älskade stora flicka. Nu är iallfall barnen badade och nattade. Hoppas att ni har haft en fin helg iallafall!
 
 
Världens bästa ♥

Torsdag

2012-11-08 17:30:45 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag blev det en dag här hemma som vi ville! Jag och Lydia har gosat hela förmiddagen. (Måste passa på nu innan man börjar jobba igen) Sen efter lunch gick vi och hämtade Emilia ifrån dagis, sen så har vi bara tagit det lugnt här hemma ♥
 
Vi åt nyss middag och nu ska vi nog mysa oss ner framför tvn och kolla lite på barnprogram eller någon film, vi får se vad Emilia säger. Hoppas att ni alla har haft en fin och lugn dag :)
 

Börja på dagis

2012-11-07 21:59:00 Lydia
» Kommentarer(0) «


Idag fick jag ett väldigt trevligt mejl, jag öppnade bara e-posten och såg att Lydia blivit erbjuden en dagisplats, så jag sprang till datorn för att kolla vart hon hade fått plats erbjudan, och hon hade fått en plats på samma dagis som Emilia, det kan verkligen inte bli bättre, är så himla lycklig att jag fick in Lydia på samma dagis. Älskar verkligen Emilias dagis det är verkligen världens bästa dagis och är uppsalas grönaste dagis, dom har en underbar gård med massor utav aktiviteter sen på sommarna så får dom plantera gräslök jordgubbar och massor med sånt ute på gården, plus att dom har en helt egen kock, så vi är super nöjda med det dagiset.
 
Platsen blev tidigare en vad vi har sökt på, så den 8 januari 2013 ska Lydias inskolning börja. Så snart börjar våran lilla Lydia på dagis. Kan verkligen inte förstå att hon snart ska fylla 1 år och börja på dagis, vart tog min lilla bebis ivägen?! Älskade unge ♥
 
 
Lillan börjar bli en stor flicka ♥

Onsdag

2012-11-07 21:45:22 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag började vi dagen med städning här hemma, sen kom Tessan förbi och åt lite lunch med oss, blev bara en snabbis, sen så fort hon åkte så kom Madde över så gick vi och hämtade Emilia sen till ica och handlade lite, sen så lagade vi ihop en god middag med pesto och kyckling, sen så kollade vi på filmen Hugo 5 gånger med Emilia, som skulle se den igen och igen hihi. Sen vid 19.00 tiden nattade jag barnen, så kollade jag och Madde på halv åtta hos mig och bonde söker fru och drack te, mysdag ♥
 
Nu har Madde gått hem och min älskling har kommit hem så nu ska vi äta lite ost och kex och mysa lite. Imorgon har vi inte planerat något speciellt vad jag kan komma på nu, men det blir nog en lugn dag här hemma med Lydia :)
 
 
Ta hand om er ♥

Tisdag

2012-11-07 12:44:27 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Igår på förmiddagen tog jag och Lydia en promenad till mitt jobb och hälsade på dom, det var trevligt. Jag börjar ju jobba 3 december, så då får Mattias vara pappaledig och ha egentid med Lydia. Sen gick vi och hämtade Emilia ifrån dagis och sen gick vi hemåt där vi träffade Madde.
 
Madde stannade kvar på middag och sen efter att jag lagt tjejerna så var hon kvar och kollade på film med mej, det blev filmen masjävlar det är Maddes och min film det, hihi. Vid halv 11 på kvällen om inte lite senare gick Madde hem. Så det blev en härlig dag, och med ett helt u n d e r b a r t höstväder ♥
 

Måndag

2012-11-06 09:34:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Igår hade jag båda mina flickor hemma ♥ Jag var jätte trött efter helgen så vi var bara här hemma och lekte. Båda tjejerna lyckades sova middag idag i ungefär 2 timmar, Emilia som aldrig sover middag, så på kvällen efter att jag lagt dom i sängarna så sätter jag mig i soffan och hör hur Emilia skrattar och Lydia skrattar tillbaka, så jag gick in om kolla vad som var så roligt, Lydia stog i sin säng och Emilia satt i sin säng och dom satt bara och skratta åt varandra, hihi tokungar jag har, dom var nog inte så trötta då helt enkelt. Så det blev en lugn och skön dag, som jag behövde :)
 
Hoppas att ni får en fin dag ♥

Övertrött? hihi

2012-11-05 12:19:11 Videoklipp
» Kommentarer(2) «


I lördags kväll var Emilia tröttare än tröttast. Hon skrattade åt allting och slutade aldrig att skratta heller, tills vi la henne. Så ja det är såhär en övertrött Emilia ser ut ;) hihi ♥ skrattmaja!
 

Söndagen

2012-11-05 12:10:30 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Igår blev det en heldag med massor utav skoj. Hela familjen började dagen med att gå till Vaksalakyrkan där dom skulle säga upp barnens namn, eftersom dom blivit döpta och det vill man ju inte missa, sen gick vi till 4H-gården i Årsta och kollade lite på djuren sen gick vi vidare till Emilia dagis och lekte lite.
 
Emilia var så arg på mamma och pappa för att vi skulle gå hem och göra lunch hon ville ju vara ute och leka, så hon ringde mormor och var ledsen och då fick Emilia reda på att dom skulle åka till Leos lekland och då blev Emilia hur glad som helst och ville så gärna följa med, så jag och Emilia följde med dom till Leos lekland och Mattias och Lydia var hemma och tog det lungt. Så det blev en dag med mycket aktiviteter :) Hoppas att ni fick en trevlig helg ♥
 

Grattis älskling 25 år!

2012-11-03 12:35:36 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Ett stort grattis till världens bästa festman/pappa som fyller 25 år idag
HURRA HURRA HURRA ♥
 

Sleeping beauty

2012-11-03 11:55:00 Emilia
» Kommentarer(0) «


Det är så roligt att se barn hur dom lyckas somna på för sätt, speciellt Emilia hon har somnat på alla möjliga sätt som ni kanske sätt tidigare. Igår sa Emilia "Mamma vi ska ha fredagsmys nu" så jag satt mig brevid henne men 5 min senare somnade hon såhär ♥ hihi
 

Fredagsmys

2012-11-02 19:31:06 Allmänt
» Kommentarer(0) «


U n d e r b a r t med fredag och helg ♥ hihi. Idag tog vi det bara lungt här hemma jag och flickorna, sen på eftermiddagen tog vi bussen till gränby centrum, där vi köpte en present till Mattias som fyller 25 år imorgon, sen köpte vi med oss lite fredagsmys gotti hem, Emilia plockade på sig lite godis chips och hallonsoda.
 
Mattias är ledig hela helgen också så det kan ju inte bli bättre, så himla skönt. Imorgon så ska vi fira Mattias sen så får vi se vad vi hittar på.  Nu ska jag ha fredagsmys med min stora flicka ♥
 
 
 
Trevlig helg på er och trevlig halloween :)

Torsdag

2012-11-01 22:57:14 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag började jag och Lydia dagen med att gå till boländerna för att leta reda på ett par varmfodrade stövlar till Emilia, dom är ju typ slut överallt i hennes storlek men vi hittade tillslut ett par som det var erbjudande på också så dom kostade bara 99 kr på coop så det blev ett fynd helt enkelt. Sen tog vi oss en promenad hem där vi mötte upp Tessan som kom och åt lunch med oss, och följde med oss och hämtade Emilia ifrån dagis, sen så var vi bara här hemma och fikade med barnen.
 
Nu under eftermiddagen/kvällen så har vi inte gjort något speciellt bara tagit det lugnt. Nu är jag iallafall hur trött som helst och ska sova när som helst. Det blev sent idag nämligen eftersom att jag har fixat lite här i bloggen som ni kanske ser och jag tänkte bara börja lite men jag måste alltid avsluta det innan jag stänger av så fick fixa klart allt, aja. Imorgon har jag båda mina flickor hemma vi får se vad vi hittar på ♥
 

Baby hunter

2012-11-01 15:28:00 Shopping
» Kommentarer(0) «


Klickade hem dessa fina Hunter stövlar till Emilia för hennes doppengar. Jag tog i en större storlek så kan hon ha dom i vår. Ska köpa lika till mig fast i svart :)