Nyheter i barnkammaren

2013-04-28 18:37:00 Inredning
» Kommentarer(0) «


 

Nu är jag tillbaka

2013-04-28 17:11:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Hej på er hoppas att ni mår bra och har haft det bra. Nu är jag tillbaka igen efter en l å n g pause. Flickorna har varit sjuka upp och nere hela tiden så jag fick nog och orkade inte med så mycket bröt nästan ihop av alla sjukdomar så har inte haft ork att bloggga när det bara blir tråkiga inlägg om att dom är sjuka hela tiden.
 
Men nu är äntligen våren och värmen här och flickorna börjar äntligen att friskna till. Dom senaste dagarna så har vi mest bara varit ute hela dagarna och lekt i lekparken och varit på 4h-gården. Vi gör så här att jag lägger upp lite bilder istället så blir det mycket enklare :)
 
 
 
 
 

Tar en paus..

2013-04-09 19:24:39 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Det är så himla mycket just nu, så jag tar en veckas paus ifrån bloggen! 

Lilla fiffin

2013-04-07 20:50:27 Kärlek
» Kommentarer(2) «


Våran fina hund

Förmiddags lek

2013-04-07 11:57:27 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Nu på förmiddagen gick jag och Mattias ut en sväng och lekte med flickorna, Lydia blev så himla glad när hon såg lekparken, hon satt och hoppade i vagnen av lycka, men när vi skulle gå hem så blev hon mindre glad, hon satt i vagnen hoppade och skrek istället. Men riktigt kul hade dom ute iallafall.
 
Nu väntar vi in lunchen som Mattias lagar idag, sen så ska jag försöka få båda flickorna att vila en stund så att vi kan fortsätta rensa ur det sista här hemma. Vi rensade ju ur hela förrådet igår, mer en halva förrådet slängde vi. Så himla skönt att bara för rensa bort massa onödiga saker som bara ligger.
 
 
Våra flickor i lekparken idag

Flickorna är hemma

2013-04-07 11:41:32 Allmänt
» Kommentarer(0) «


 
Igår kom våra älsklingar hem efter ett natt hemma hos mormor och morfar. Dom har haft det jätte roligt och super mysigt, men Emilia har börjat få hemlängtan, så jag ringde henne igår straxt innan dom skulle åka hem med dom, Emilia blev så ledsen när hon hörde min röst, hon ville hem till mamma sa hon, älskade lilla hjärtat, sen när hon väl var hemma så var hon bara arg och sur.
 
Även Lydia var arg och ledsen men det var för att hon var jätte trött efter allt bus, så hon låg bara i soffan och skrek och ville inte sova, men sen la vi dom för natten då somnade båda flickorna fort. Märks att dom har busat mycket hemma hos mormor och morfar..

Vårtecken

2013-04-06 09:29:31 Allmänt
» Kommentarer(2) «



Romantisk frukost

2013-04-06 09:21:00 Kärlek
» Kommentarer(0) «


 
Vilken f a n t a s t i s k man jag lever ihop med. Han kom in och väckte mig och sa "god morgon älskling, kliv upp nu så äter vi lite frukost" då står detta framdukat, hjärtformade ägg hjärtformade scones och en kopp te. Du är verkligen bäst, Jag älskar dig så otroligt mycket ..

Fredag

2013-04-05 16:58:00 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Hej på er, nu är det fredag och helg igen tänk så fort veckorna går, fast jag har ju bara jobbat 2 dagar denna vecka det är väll därför det känns att det har gått extra fort. Idag efter jobbet så skyndade jag mig hem för att hinna pussa på mina små älsklingar som nu är hemma hos mormor och morfar och ska sova där inatt. Mamma var här hemma i kanske 4 timmar och vänta på mig pga att jag var tvungen och säga hejdå och pussa ordentligt på mina flickor, jag måste ju få säga hejdå ordentligt.
 
Imorgon ska jag och Mattias rensa ur överallt här hemma, och då blir det lättast om flickorna inte är hemma. ikväll ska vi äta en mysmiddag tillsammans sen blir det massa mys framför tvn. Det är ju let´s dance ikväll så det tvingas Mattias att se på med mig, hihi. Hoppas att ni får en fin kväll  :)
 
 
Fin fina Emilia

Chokladbollar

2013-04-04 15:26:44 Allmänt
» Kommentarer(5) «


Jag kommer hem till nybakade chokladbollar, vilken festman jag har va? hihi. Nu måste jag verkligen lägga mig i sängen och sova nån timma. Jag sov bara 1 timma inatt plus att jag har varit och jobbat på det, så jag är verkligen helt slut, så lite sömn nu tack..
 
 
Mums

Dumma ögoninflammation

2013-04-03 21:55:00 Lydia
» Kommentarer(2) «


 
 
Såhär såg Lydias ena öga ut igår när hon vaknade :(
Stackars lilla hjärtat

Vab - onsdag

2013-04-03 21:43:52 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Hej gullisar hoppas att allt är bra med er, vilket fint väder vi har haft idag. Jag och flickorna har varit hemma hela dagen och busat, Lydia är fortfarande sjuk, men hon är på bättringsvägen men hon blir hemma hela veckan ifrån dagis så att hon blir helt frisk, så imorgon ska jag äntligen får återvända till mitt jobb och Mattias för vara hemma med flickorna och gosa med dom.
 
Lydia har gått runt här hemma hela dagen, krypt kanske 1 gång och det var imorse när hon var nyvaken och trött, så himla duktig tjej. Emilia står och hejjar på Lydia och säger att hon är jätte duktig och klappar händerna (stolt över lillasyster), hihi sötnos. Nu på kvällen så har jag bara plockat lite här hemma, sen så har jag och Emilia städat i hennes och Lydias rum, så nu är det rent och snyggt. Sen så körde jag ett hårt tränings-pass efter att jag lagt flickorna. Nu är mitt hjärta hemma från jobbet så nu ska vi se lite på tv och ta en efterlängtad latte.
 
 
hihi lilla tokis

Sagostund

2013-04-03 12:28:57 Allmänt
» Kommentarer(1) «


 
Mina små hjärtan sitter och har sagostund tillsammans medans dom väntar in lunchen

Myser med Emilia

2013-04-02 20:13:48 Emilia
» Kommentarer(1) «


Vi myser och kollar på "Pippi på söderhavet"
 

Det tar på krafterna

2013-04-02 19:54:33 Lydia
» Kommentarer(3) «


Det tar nog på krafterna med att ha lärt sig gå. Efter att Lydia hade gått runt ett bra tag så la hon sig bara rakt ner på golvet, hon blev nog tvungen till att ta en liten vilopaus. Lydia har gått runt här hemma nästan hela dagen, så det visade sig att det är mycket roligare att gå en att krypa, hihi


Lydia kan gå

2013-04-02 16:44:00 Kärlek
» Kommentarer(2) «


Lydia har ju tagit lite steg här och var lite då och då, men igår när vi var hemma hos barnens mormor och morfar (mina föräldrar) så ställde vi Lydia upp så gick hon från köket till vardagsrummet sen så fortsatte hon så ett bra tag hon bara gick och gick hela kvällen. Lydia går riktigt bra också, ramlar hon så ställer hon sig upp lika fort utan några problem alls.
 
Idag har det varit lite segt på morgonen eftersom att Lydia är sjuk så hon har bara velat att vara hos mamma och gosat, men nu på eftermiddagen har hon gått runt i hela lägenheten utan några problem. Jag är så otroligt stolt över dig älskade Lydia
 

Nicke russin

2013-04-02 15:56:40 Lydia
» Kommentarer(0) «


 
Lydia fick massor med Nicke nyfiken russin i sitt påskägg, dom var väldigt populära måste jag få säga. Så vi sitter och myser i soffan och äter lite Nicke nyfiken russin, hihi :)

Ögoninflammation

2013-04-01 21:35:24 Lydia
» Kommentarer(0) «


 
Är det ens någon idé att säga att vi äntligen är friska igen, för nu är Lydia sjuk IGEN, förkyld och har ögoninflammation såklart, nu när flickorna äntligen har fått återvända till dagis efter alla sjukdomar som dom har fått gå igenom. Det låter även som att Lydia har förkyldningsastma, det hade jag när jag var lite (har det fortfarande) så risken är ju att det kan vara det hon har, så imorgon ska jag och Lydia ringa bvc och boka in en tid så att dom får kolla igenom Lydia riktigt ordentligt..
 
Det känns så himla jobbigt att ringa mitt jobb varje dag känns det som och säga att man ska vabba, men vad ska man göra, är man sjuk så är man, sånt är livet. Men jag tycker då allt att vi har varit sjuka tillräckligt, så nu hoppas jag verkligen att detta är sista vändan med att vara sjuka i våran familj!

En dag på landet

2013-04-01 21:19:36 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Välkomen månad april Idag har vi varit ute på landet hela dagen hemma hos mina föräldrar där vi har ätit påskmat och haft det super mysigt. Barnen har fått leka av sig riktigt ordentligt med mostrarna så nu är dom helt slut och sover riktigt hårt. Det är alltid så skönt att komma ut på landet, lägga allt bakom sig och bara få vara för ett tag och njuta av lugnet.
 
Lydia lärde sig även att gå helt utan stöd idag hemma hos mormor och morfar, men det kommer mer om det imorgon med video bevis, hihi, min stora flicka jag är så stolt över dig! Hoppas att ni alla har haft en riktigt fin och mysig påsk med era nära och kära :)