Familjen Jansson

2014-05-31 22:18:40 Kärlek
» Kommentarer(0) «


 
Det bästa som någonsin har hänt mig!

Solnedgången i Turkiet

2014-05-31 18:40:37 Resor
» Kommentarer(1) «


 
 
V a c k e r t

Shopping i Turkiet

2014-05-31 12:59:52 Resor
» Kommentarer(0) «


Här är en del av shoppingen ifrån Tukrkiet (orkar inte fota allt!)
 

Bröllopsresan ♡

2014-05-31 11:27:00 Resor
» Kommentarer(2) «


Våran resa till Turkiet blev verkligen lyckad, vi hade det så otroligt skönt och kanon väder hade vi också. Vi gjorde såklart något varje dag så jag skriver ner en del saker av allt vi gjorde. Vi började veckan med att göra en heldel utflykter och så lärde vi känna staden på samma gång. Vårat hotell låg ungefär 1 tim ifrån stan och vi gick ju typ fram och tillbaka till stan varje dag, vågade inte åka med någon taxi, då dom kör som galningar. Jag gick faktiskt ner -1,5 kg också under hela resan.

Vi åkte ut på en båt tripp på havet där dom åkte runt det stora berget och förklarade vad allt var, men jag satt mest bara och njöt av havsdoften och den härliga utlandsvärmen. Sen nån annan dag så gick vi upp för berget för att se hela Alanya där upp ifrån och det kan man verkligen säga att vi gjorde jösses vilken utsikt det var där uppe alltså, man såg allt. Sen så har vi shoppat en heldel såklart och kollat runt och gjort både det ena och det andra.

Jag fick däremot lite otur, dagen efter att vi hade varit på stranden så blev jag riktigt solbränd på mina ben så att jag inte kunde gå på 2 dagar, kunde bara stå upp några sekunder sen vek sig mina ben och gav upp, så fort jag reste mig upp så såg man massa svullnader som kom fram över hela mina ben, hemskt var det, sen så fick jag köpa den starkaste solfaktorn och hålla mig mycket i skuggan, men brun och fin färg på kroppen fick jag då allt iallafall.

Annars så har vi haft det riktigt bra. Flickorna hade det jätte bra hemma hos mormor och morfar, dom hade så mycket att göra så dom tänkte inte så mycket på att mamma och pappa inte var där, och tänk att jag klarade 8 dagar utan mina flickor? Jag bröt dock ihop när vi var på arlanda för då började allt kännas jobbigt och jag var så rädd för att vara ifrån tjejerna så länge, men när vi väl var framme i Turkiet så kändes allting mycket bättre, jag ringde såklart till dom varje kväll och kollade läget och sa godnatt, så då kändes allting tusen gånger lättare och jag kunde njuta av semestern, men sjävlklart så släppte man nån tår på kvällen.

Här kommer en del bilder ifrån våran bröllopsresa, n j u t


Love

2014-05-18 19:35:42 Emilia
» Kommentarer(1) «


 

Packar..

2014-05-18 19:31:43 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Igår försökte jag med att börja packa min resväska och jag vill ju bara ha två saker med mig. Det vat ju värt ett försök iallafall, hahah :)
 

Sommaren är räddad!

2014-05-18 19:23:18 Shopping
» Kommentarer(0) «


Tack b ä s t a Clas ohlson som levererar dessa underbara saker som idag fick följa med mig hem. En jätte smidig picknick filt, en stor och rymlig väska och sen så blev det även ett paraply till mamman ifrån samma serie, så nu är vi redo för massor utav picknick mys!
 

Älskar er mest av allt ♡

2014-05-18 19:11:36 Kärlek
» Kommentarer(1) «



Familjedag ♡

2014-05-18 19:09:57 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Idag blev det en mysig familjedag, ett perfekt avslut innan vi åker iväg på våran bröllopsresa. Vi började dagen med att möta upp Emilie och Alex som ville följa med oss en liten stund, så vi gick först och matade fåglarna med nybakat bröd sen så gick vi till stadsparken och lekte i lekparken som ligger där sen så gick Emilie och Alex hem och vi gick vidare och köpte med oss lite lunch som vi satt och åt i slottsbacken.
 
Efter lunchen så gick vi till kyrkan och slottet och kollade, sen så avslutade vi med lite shopping på stan. Åh vilket kanon väder det har haft idag då, helt u n d e r b a r t, perfekt väder för en underbar dag!
 

Cyklar utan stödhjul!

2014-05-06 21:53:06 Emilia
» Kommentarer(0) «


 
S t o l t m a m m a

Föräldrarmöte på skolan

2014-05-06 21:50:15 Emilia
» Kommentarer(0) «


Nu idag på kvällen så var jag och Mattias (även Emilia) på föräldrarmöte på Emilias blivande skola. Vi gick igenom allt inför skolstarten och även gick dom igenom hur barnens dagar kommer se ut. Vi fick sitta inne i Emilias blivande klassrum och prata så Emilia fick se hur och vart hon ska gå, (hon ska även dit på tisdag med dagis i några timmar och hälsa på). Emilias blivande lärare verkar hur bra som helst, jätte gulliga är dom.
 
Sen så får dom även fin och bra mat i den skolan så det känns riktigt bra att veta det, man vet ju själv hur det kan vara på vissa skolor. Så nu känns allt mycket bättre och tryggare för oss
 

2 veckor kvar ♡

2014-05-05 22:09:21 Vårat bröllop
» Kommentarer(2) «


 
Om 2 veckor sitter vi på flyget på väg mot våran bröllopsresa, l ä n g t a r
 
Fast det som jag mest oroar mig över är hur jag ska klara av att vara ifrån mina älskade små hjärtan i 8 dagar, har aldrig varit ifrån dom så länge, och det är så sällan vi är ifrån dom heller. För dom kommer det nog inte vara några problem men för deras nojiga mamma, STORA problem. Men det som jag måste försöka inse är ju det att både jag och Mattias behöver mer tid för varandra, komma ifrån vardagen och bara ta hand om varandra, det är så nyttigt för både oss och barnen, men med tanke på att dom bara har sovit borta 4-5 gånger hos mormor och morfar så känns detta fruktansvärt tufft, ett stort steg blir det, och jag vet att barnen kommer ha det kanon bra och mysigt, så det känns trygg på så sättt.

Våran helg

2014-05-04 19:03:58 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Jösses vad jag ligger efter i mitt bloggande, har så mycket att göra hela tiden så att jag inte hinner med att blogga eller inte ens har lust att göra det, så ja vart ska man börja, veckorna? veckan? dagarna? helgen?.
 
Ja vi tar väll ifrån denna helg, i lördags så åkte flickorna hem till mormor och morfar och sov kvar en natt, Jag och Mattias åkte iväg och handlade lite gott till oss själva, det blev ostbricka såklart, sen så blev det en mysig frukost med bagels och smoothie och såklart sovmorgon på det, och denna gång kunde jag faktiskt sova ut en stund, sov till kl 10.00, hur skönt som helst var det, sen så blev det en skön långpromenad med hunden. Så jag och mannen har haft det s u p e r  m y s i g t