Pussel

2013-12-29 20:48:51 Emilia
» Kommentarer(0) «


Våran prinsessa Emilia fick ju massor utav prinsess pussel och pysselböcker i födelsedagspresent och julklapp, och idag plockade vi upp två utav alla pussel och skulle lägga dom, ena var 150 bitars och andra 100 bitars, Emilia hon la dom utan problem medans jag bara satt och kollade och fick höra "MAMMA DÄR SKA DEN LIGGA, LÄGG DEN DÄR" hihi. Hon är så otroligt duktig våran stora flicka :)
 

Söndag

2013-12-29 20:39:36 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Mattias ligger fortfarande helt förstörd i soffan av den hemska magsjukan som inte verkar vilja försvinna. Jag och flickorna har fixat och donat här hemma. Det är väll det vi har gjort idag, inte hänt så mycket annat. Nu väntar vi in programmet äkta människor sen så blir det att gå och sova.
 
Hoppas att ni har haft en t r e v l i g helg vänner
 

Vi får hålla oss utomhus

2013-12-28 18:34:56 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Igår när mannen kom hem ifrån jobbet så sa han "Det bubblar i magen och jag mår illa" och varje gång han säger så, så blir han magsjuk, och ja just nu ligger han m a g s j u k såklart. Jag och flickorna gör allt för att klara oss ifrån den hemska magsjukan, så vi håller oss mycket utomhus i friska luften.
 
Idag efter lunch mötte vi upp Madde här utanför så tog vi oss en promenad till årsta hallen för att inhandla lördagsgodis m.m. Sen så stannade vi till i tågparken och lekte av oss en stund. Nu sitter tjejerna inne på rummet och ser på film och äter godis. Jag själv ska väll mysa mig ner i soffan med min lindt choklad och se nån film, får se om mannen orkar kolla med eller om jag får se själv. Imorgon har vi inga speciella planer för dagen, vi blir iallafall utomhus. Trevlig lördagskväll på er alla fina 
 

Rosa hyacinter

2013-12-25 15:07:00 Inredning
» Kommentarer(0) «


 
Doftar så himla g o t t

Årets julgran

2013-12-25 15:05:25 Inredning
» Kommentarer(1) «


Våran grav i år fick bli en lite mindre och rundare modell, hur fin som helst. Den är klädd i silverkulor och vita trähjärtan. Den doftar ju så l j u v l i g t g o t t
 

Julafton

2013-12-25 14:43:45 Vinter
» Kommentarer(2) «


Julafton började med en mysmorgon här hemma med god julfrukost och packet öppning. Sen gjorde vi oss klara och åkte mot västerås, och resan dit hade ju kunnat varit bättre. Det började med att det krånglade på bussen så vi fick byta buss i enköping och den skulle inte gå förens en timma senare så vi går in på centralen och väntar sen när vi väl ska gå till bussen så gick den inte, vi hade såklart kollat fel den skulle gå efter 2 timmar, och mitt i allt så blir det strömlöst över hela enköping och sen så börjar Emilia åh kräkas mitt inne i centralstationen så det slutade med att Mattias mamma kom med bilen och hämtade oss.
 
Emilia var dålig hela bilresan hem och även en stund hemma hos farmor men sen så släppte det helt och hon var hur pigg och glad som helst, så antagligen var det bara åksjuka som hon hade åkt på, eller annars en väldigt snabb magsjuka? bra fråga. Så det blev en julafton som började med k a o s och som sedan blev världens m  y s i g a s t e julafton. Vi sov kvar i västerås under natten och är nu hemma igen. Tack för en mysig jul och för alla fina julaklappar som vi fick utav er
 

Dan före doppar dan

2013-12-25 14:21:28 Vinter
» Kommentarer(1) «


Dan före doppar dan spenderade vi hemma hos min morbror där även mamma, pappa, systrarna och mormor var Det blev ett sent firande på eftermiddagen så vi åt gröt och skinkmacka. Fina julklappar fick vi också :)
 

God jul

2013-12-24 10:30:54 Kärlek
» Kommentarer(0) «


 
Från oss alla till er alla önskar vi er en riktigt god jul

Mysigt i köket

2013-12-22 20:55:37 Inredning
» Kommentarer(1) «


Det fick bli en mysig ljusslinga i vårat kök också, en exakt likadan som flickorna har i sitt fönster fast längre. Lyckades faktiskt få tag på denna på facebooks "bortskänkes grupp" så den fick vi helt gratis, hihi.. Och jösses så mysigt det blir här hemma och i fönsterna med ljusslingorna :)
 

Mysig dag

2013-12-22 20:42:00 Vinter
» Kommentarer(0) «


Idag kom våra fina vänner Emilie och Alex hit och mös med oss. Vi böt lite julklappar med varandra och bakade pepparkakor. Sen på eftermiddagen så tog vi en skön promenad till ica och handlade lite. Dagen idag blev iallafall j ä t t e m y s i g t, tack Emilie och Alex för idag och för dom fina julklapparna som vi fick utav er
 
 
Bilder ifrån dagen

Stjärnor

2013-12-21 19:46:15 Inredning
» Kommentarer(1) «


Jag hittade en ljusslinga idag med massa stjärnor, den låg bara löst på hyllan det fanns ingen förpackning till den så jag tog med den till kassan och frågade om jag fick köpa den ändå, det var ett "visningsexenplar" och det gick bra, den kostade 89kr men det var ju rea så jag fick den för 23kr hihi inte illa.
 
Se så m y s i g t det blev i flickornas rum med ljusslingan
 

Våran lördag

2013-12-21 19:22:55 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag tog jag och flickorna en lugn morgon, vi lät allt ta det tid som det behövde, sen så åkte vi till boländerna och gick en sväng på ikea där vi köpte hem lite nya lackan till flickornas sängar och så köpte vi ljus sen så gick vi vidrae till coop och handlade l ö r d a g s g o d i s såklart.
 
Annars så har vi bara haft en lugn och skön lördag. Men nu väntar vi på att pappan i huset ska komma hem och mysa med oss. Imorgon kommer våra fina vänner Emilie och Alex hit och byter lite julklappar och leker, baka pepparkakor ska vi göra också. Ha en fin kväll allesammans :)
 
 
Mina älskade flickor
 

Julklappar till Lydia

2013-12-17 18:33:13 Shopping
» Kommentarer(1) «


Gjorde precis en beställning med lite julklappar till Lydia och tur hade jag, det stog att man måste beställa innan onsdag kl 12.00 för att hinna få dom innan julafton, t u r. Dessa söta leksaker blev det iallafall
 

Våran söndag

2013-12-15 20:52:37 Vinter
» Kommentarer(0) «


Idag åkte vi till boländerna en sväng och handlade och åt lunch där borta. Sen så gjorde vi iordning lite julmat här hemma och mös, tänk att det är tredje advent idag, jösses, snart jul! L ä n g t a r.
 
Annars idag så har vi bara tagit det lungt och vilat oss. Imorgon är det måndag igen vilket innebär jobb och dagis, troligtvis, Lydia har varit väldigt hängig nu på kvällen så vi får se hur hon mår imorgon. Hoppas att ni alla har haft en riktigt mysig tredje advent
 
 
Så himla gott med j u l m a t

Våran 5 åring

2013-12-15 20:34:37 Emilia
» Kommentarer(1) «


 
Vi ä l s k a r dig så mycket!

Emilias födelsedagskalas

2013-12-15 19:55:11 Emilia
» Kommentarer(0) «


Dagen (igår) började med att Emilia hade sitt prinsess-kalas med sina kompisar. Alla som vi bjöd kunde komma. Flickorna har haft det jätte roligt med massa bus, lunch, fika, dans och godis. Sen på eftermiddagen kom det några släktningar och firade Emilia och ännu mer fika blev det. Så skönt att ha båda kalasen på samma dag!
 
Tack så mycket till alla som kom och för alla jätte fina presenter som Emilia har fått. Hon är så nöjd och glad över allt så att hon springer emallan varje leksak och leker med, hihi
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emilia 5 år

2013-12-14 22:14:28 Emilia
» Kommentarer(0) «


Idag är det ingen vanlig för det är Emilias 5 års födelsedag hurra hurra hurra. Som våran flicka har l ä n g t a t efter denna dag, och det hon har velat ha som mest var ett dockskåp, hon har pratat om det varje dag nu fram tills idag då hon fick ett, gissa om hon blev glad?! hihi. Morgonen firade vi med sång, fika och preseneter :)
 
Grattis älskade unge, vi ä l s k a r dig så mycket!
 
 
 
 
 
 

Milkshake

2013-12-08 15:37:51 Mat&bak
» Kommentarer(0) «


Tidigare idag när båda flickorna sov middag så passade jag på att lyxa till det lite för mig själv med att mixa ihop en god milkshake, m u m s
 

Söndag

2013-12-08 15:28:10 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Söndag, vilodagen för våran del. Tvättat kläder städat vilat och bara myst med mina flickor, det är så våra söndagar brukar se ut, och det är så den har varit idag. Just nu kollar flickorna på film inne på deras rum och jag sitter och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så att jag kan hänga upp tvätten och sätta igång en ny maskin.
 
Ikväll ska jag m y s a med min man, det är mycket bra på tvn ikväll så vi kommer att sitta framför tvn nästan hela kvällen. Imorgon väntas jobb och utvecklingssamtal på dagis för båda tjejerna, spännande :)
 
 
Mina sötnosar

Lördagen

2013-12-08 15:14:30 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Igår gick vi upp tidigt, Mattias åkte och jobbade, jag och flickorna åt frukost och fixade oss sen så gick vi ut och busade i snön en stund sen så var vi här hemma och lekte. Min plan för helgen har varit att ta det lungt så att jag blir helt frisk tills på måndag (imorgon) så vi har haft en lugn helg. Känner av lite av hostan fortfarande men känns mycket bättre, har testat en ny astmaspray som fungerat jätte bra.
 
På kvällen så mös vi och kollade på smurfarna 2 som Lydia tyckte var vädigt spännande annars så är det b a r a teletubbies som gäller, hihi. Hoppas att ni hade en fin lördag :)
 

Dumma mej 2

2013-12-06 17:50:13 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Nu väntas en riktig myskväll med hela familjen. Vi ska hyra filmen "Dumma mej 2" och äta godis och popcorn. Hoppas att ni alla får en j ä t t e m y s i g kväll

L ä n g t a n

2013-12-06 17:41:25 Emilia
» Kommentarer(0) «


L ä n g t a n till 5års födelsedagen är väldigt stor just nu hihi :)
 

.. Där kom snön

2013-12-06 17:07:36 Vinter
» Kommentarer(0) «


Igår kom den "riktiga" snön hit till oss. Det verkligen öste ner med snö hur stora flingor som helst men det regnade också så det var ju inte så att snön la sig kvar på marken. Men idag där emot så har det kommit en heldel med snö som faktiskt har lagt sig på marken. Har två överlyckliga flickor här hemma :)
 
 
(Bilder tagna igår)

Sjuk vecka..

2013-12-06 16:53:01 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Veckan började med att Lydia var dålig på måndagen och tisdagen, så jag var hemma med henne på måndagen och Mattias på tisdagen. På tisdagen när jag jobbade började jag känna mig kraslig sen mot kvällen så fick jag feber ont i halsen och tappade nästan rösten, så jag låg och vilade hela onsdagen och torsdagen och inatt har jag inte gjort annat än att hosta, jag har haft riktigt jobbiga andningssvårigheter (så att knappt astmamedicinen har hjälpt) och ont i lungorna efter allt hostande.
 
Idag ringde jag in till läkaren för att kolla om jag kanske har åkt på en lunginflammation, men han sa att det inte lät som det, man ska tydligen ha jätte hög feber m.m, men det kan kanske vara en lunginflammation pågång sa han, hoppas verkligen inte det. Som ni vissa vet så har jag astma och en helt vanlig förkyldning blir 1000 gånger värre för mig, och nu om jag har en lunginflammation pågång så kommer det nog bli väldigt tungt, med tänke på hur jobbigt jag har det nu emallan åt med andningen. Hoppas att jag slipper lunginflammationen orkar v e r k l i g e n inte! :(
 

Välkommen december

2013-12-01 23:14:00 Vinter
» Kommentarer(0) «


 
Årets m y s i g a s t e månad

Första advent

2013-12-01 17:09:54 Vinter
» Kommentarer(1) «


Tänk att det redan är första advent! Jag och Mattias började dagen med en mysig advents-frukost och såklart tänkde första ljuset, sen så kom mamma och pappa med flickorna så fikade vi lite advents fika här hemma med tända ljus och julmusik, s å m y s i g t 
 
Nu ska vi äta en god middag tillsammans hela familjen sen mysa framför julkalendern och öppna första luckan i kalendern
 

Lördagen

2013-12-01 16:42:55 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Igår åkte vi ut på landet för att fira mamma sen så lämnade jag och Mattias kvar flickorna där för lite egentid övernatten. Vi började med att åka ner till stan och köpte 4 små rätter som vi tog med hem och åt här hemma i lugn och ro, sen så åkte vi ner till stan igen och gick på bio, vi såg filmen "Mig äger ingen" stark film.
 
Sen senare på kvällen när vi kom hem så fick jag ett sånt baksug så vi ställde oss och gjorde ischoklad och ännu mera knäck, hihi så mysigt. Idag sov vi faktiskt till klockan halv tio, men det känns som att man inte sovit något alls är hur trött som helst. Tack min ä l s k a d e man för en super mysig kväll :)