Underbar söndag

2012-04-29 21:02:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


u n d e r b a r t väder det har varit idag då, det gillar vi. Dagen började med att sätta sig på balkongen ute i solen hur skönt som helst. Sen senare på dagen så drog jag såklart ut med mina tjejer. Emilia fick med sig sina såpbubblor ut plus att hon hittade en kompis och leka med så dom sprang runt där och blåste med bubblorna kastade frispi och gungade, jag själv försökte få tyst på en gnällig övertrött Lydia men jag lyckades tillslut, inget alls dög där på ett tag. Sen gick vi in och käkade lunch och efter det så sov Lydia och Emilia var även trött så hon somnade hon också så jag passade på att rensa ur bland tjejernas kläder herregud alltså får alltid med mig 3 kassar med kläder som inte passar, dom växer fort våra flickor, så här måte köpas in massor med nya kläder.

Emilia har ju varit lite smått förkyld men när hon väl vaknar efter sovstunden är hon ännu värre bara snorar och hostar, usch inte alls kul hoppas verkligen det går över. Men en skön dag har vi haft iallafall..




Lördag

2012-04-28 21:35:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Morgonen börjar med en långpromenad med hunden ute i solen, Mattias började inte förens kl 12.00 idag så passade på då. Det var verkligen hur skönt som helst, riktigt varmt också det blåste även men det var rätt skönt, sen efter en härlig promenad blev det lite solning på balkongen, u n d e r b a r t skönt! Sen när pappsen drog iväg till jobbet så åt vi lunch och bara busade, så idag har vi bara lekt en massor jag och mina tjejer. Lydia är så duktig med att hålla upp sitt huvud nu :)




Lillan♥

2012-04-28 19:03:43 Lydia
» Kommentarer(0) «



Storasyster♥

2012-04-27 19:07:13 Emilia
» Kommentarer(0) «



Fredag

2012-04-27 19:02:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag har jag och flickorna varit hemma, vi har bara lekt och gosat som vanligt. Har verkligen inte orkat någonting alls idag faktiskt, jag är helt slut i kroppen och trött som bara den, vet inte alls vad det kan bero på? Känns som att jag kommer vara såhär trött och seg hela helgen faktiskt, men imorgon ska vi ut och leka så då kanske man blir lite piggare när man är ute i friska luften (hoppas). Har tagit fina bilder på mina flickor idag också som ni såg tidigare.

Nu sitter vi bara i soffan och gosar, Mattias är på jobbet än och kommer hem sent ikväll då flickorna sover och kanske jag med om jag är såhär trött, fast det är ju léts dance ikväll det måste jag ju se då kan man ju inte sova heller. På söndag blir ju Lydia 3 månader också, helt sjukt att det redan snart gått 3 månader sen hon föddes min lilla bebis.

     

Puss på lillasyster

2012-04-27 14:55:55 Kärlek
» Kommentarer(0) «



♥ syskonkärlek ♥


Det finaste vi gjort, är ni♥

2012-04-27 14:52:35 Kärlek
» Kommentarer(2) «


Mamma och pappa är så glada att det var just ni två som kom till oss. Vi kommer att göra allt för att ni ska få det som bäst, vi älskar er mer än allt annat!







3 månaderskonroll

2012-04-26 21:23:28 Lydia
» Kommentarer(0) «


Idag var vi på BVC för en 3 månaderskontroll, och allting såg jätte bra ut. NUu är min lilla bebis 61,5 cm lång och väger 6230 gram. Hon följer sin kurva jätte bra. Idag fick hon ju även sin 3 månaders spruta, alla barn kan ju reagera på olika sätt, Lydia blev trött och grinig (ett tag) nu har det lugnat sig iallafall.


min älskade lilla tröttis ♥


Babyskratt♥

2012-04-26 21:12:54 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Igår kom det första u n d e r b a r a babyskrattet från min bebis. Blev helt varm, hon skrattade till 3-4 gånger, jag skrattade med och tårarna kom. Det går verkligen inte att förklara känslan när man hör sin bebis göra ifrån sig ett skrattljud för första gången, helt obeskrivligt ♥


Vi kan inte sova

2012-04-25 02:40:37 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Jag har haft jätte svårt att somna nu under dom senaste dagarna, och nu ligger Lydia här pigg och glad, hon kan inte heller sova, så vi ligger och myser :)


Hålla tag

2012-04-24 21:54:23 Lydia
» Kommentarer(0) «


                            

Är Lydia redan duktig på att göra. När jag går och bär på henne så kniper hon ihop händerna när jag har fått tag i min han eller i mitt finger, så att hon kan hålla i mig, idag när jag gav henne en leksak så satt hon och höll i den i ett bra tag, duktig tjej. Tror nog att Lydia kommer bli väldigt tidig med utvecklingen faktiskt. Hon blev stadig i huvudet fort hon har rullat från mage till rygg några gånger och det började hon med väldigt tidigt, sen vill hon ha en kudde bakom sig i vagnen så att hon sitter lite upp (för utsiktens skull) och härom dagen så satt Mattias Lydia upp i soffan och hon satt helt själv fast hon stödjer ju med händerna ner mot soffan, stak tjej ♥


Underbar dag♥

2012-04-24 21:45:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag har det verkligen varit en helt fantastiskt u n d e r b a r dag alltså. Jag ringde på en bärsele som fanns ute på blocket för bara 100kr och jag har mejlat typ ALLA men alla har varit sålda, men det billigaste fanns kvar som tur var så Lydia och jag tog en promenad dit för att köpa den, sen så var det så skönt väder ute så vi fortsatt att vara ute tills vi skulle hämta Emilia klockan två och ja vi gick en promenad på nästan 4 timmar väldigt skönt måste jag säga, men hade bra ont i fötterna när jag kom hem för jag gick runt med mina ballerinaskor vilket kanske inte var ett sånt smart val. Hittade blommor överallt på vägen också helt underbart härligt att se, sen så gick jag in på affären för att köpa lite lunch, fast det blev rätt mycket för jag fick inte i mig allt.

 




utvecklingssamtal

2012-04-23 21:46:14 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Idag var vi iväg på utvecklingssamtal för emilia på hennes dagis, och det är verkligen alltid lika underbart att gå på, så himmla härligt att höra hur hon är på dagis. Emilia älskar att leka med lego och dega hade dom sagt och är väldigt omtyckt av alla barnen på dagis, och det syns kan jag lova så fort man hämtar henne så ska alla pussa och krama på henne innan hon får gå u n d e r b a r t .. Emilia hade själv sagt saker och hon trivs bra på dagis hon tycker om maten hon gillar att leka i pakren (lekparken) sen älskar hon att klippa i saker, det visst inte jag hon brukar sitta i kippa i kanske 45min innan hon börjar med något annat och jag har aldrig vågat ge henne en sax är så rädd att hon ska klippa sig i fingrarna eller någon stans, men det finns ju att köpa plats saxar får se om dom fungerar bra så får vi åka och köpa det till Emilia eftersom hon älskar det.

Man blir verkligen glad efter ett samtal på dagis där dom pratar om hennes utveckling och allt annat, så himmla underbart att höra. Emilia har ju haft svårt med att vara utan blöja på dagis, här hemma har hon aldrig blöja bara när hon sover på nätterna annars är det toan som gäller, men nu har hon börjat med att gå på pottan på dagis så hon är helt blöjfri på dagis nu också, hon kan även gå på toan ibland på dagis men inte alltid hon törs, men det går jätte bra framåt allting för henne, kan inte bli mer en STOLT MAMMA!


Mitt lilla hjärta♥

2012-04-22 23:23:57 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Ä l s k a r verkligen kärleken som man har till sina egna barn, det finns verkligen ingenting mysigare och den går ju absolut inte att beskriva med ord, älskar mina fina prinsessor mer än ALLTJag kommer göra ALLT för att mina prinsessor ska få en så bra uppväxt som möjligt!

Lydia har ju börjat med att ge ifrån sig massor med gosiga leenden, och det är ju bara för underbart alltså. För övrigt så är hon en väldigt glad och snäll liten bebis..


Mys söndag

2012-04-22 23:12:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


.. Jaa det blev verkligen en lugn och skön helg, jag var riktigt trött idag kännde bara för att ligga och sova hela dagen alltså, så jag bäddade ut soffan och la massa täcken och kuddar så vi låg och mös där jag och mina små prinsessor, sen gick vi ut i regnet för en promenad med lilla fiffin och lite lek i lekparken. Här går vi ut även fast det regnar för det är roligare att leka med geggamojja ;)

                               

                               

Sen så vart båda tjejerna trötta så vi gick in och la oss och sov, Lydia var lite envis hon ville sova i sin säng aboslut inte i soffan, så henne la vi i hennes säng så sov jag och Emilia i soffan, alla vi tre låg och sov i nästan 2 timmar det behövdes efter en sån här lekhelg.

Sen så fick båda tjejerna bli badade vilket dom båda två ä l s k a r ! Lydia log nästan hela tiden i sin balja och plaskade enormt mycket vatten överallt mitt lilla busfrö..


Ny badad trött bebis ♥


Lördag

2012-04-22 23:00:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Blev också en lång dag ute en väldigt lång utedag. Vi gick mot årsta för att handla och leka till i lekparken där, men vi blev kvar där i några timmar, så att emilia fick roa sig lite, sen efter all lek så gick vi till årstacentrum så emilia fick köpa sig lite lördags godis och det blev såklart det gammla vanliga "tom och jerron" (Tom&Jerry) haha tokfia.




Såklart att en liten prinsessa ska ha prinsesskor ♥


Fredag

2012-04-22 22:53:00 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Blev det en lugn skön dag med mina tjejer ♥ vi var ute nästan hela dagen vilket var väldigt skönt. Senare på kvällen så kom min vän Chatrine hit för lite middag och léts dance mys, fast det blev bara en liten stund eftersom att hon skulle upp och jobba på lördagen, men det kommer fler gånger..


U n d e r b a r ♥

2012-04-19 18:05:12 Kärlek
» Kommentarer(0) «








Så otroligt u n d e r b a r t att se sitt egna barn såhär glad för första gången ♥


Färska jordgubbar

2012-04-19 10:29:39 Mat&bak
» Kommentarer(0) «


Gjorde en super god nyttig fukost, kändes som en riktig sommarfrulle faktiskt..

Filmjölk
Havrefras
Färska jordgubbar

U n d e r b a r t gott var det :)


Onsdag

2012-04-18 21:50:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Morgenen började med en lång u n d e r b a r stund i sängen med bara gos med min lilla bebis ♥ sen gick vi upp käkade och jag städade lite här hemma. Svärmor och patrik skulle ju komma på eftermiddagen en stund på fika så vi drog och handlade lite så att jag kunde baka ihop en cheesecake (som blev super god). Emilia fick bli bebis på nytt på vägen hem haha min lilla charmtroll ♥


Söndag

2012-04-15 20:25:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag vaknade jag med huvudverk och illamående (bakis) ? så jag la mig och sov nån timma till sen så var jag pigg och mådde jätte bra som tur var. Sen drog jag och mattias iväg med ungarna för att handla lite. Det var ju väldigt skönt väder ute idag också i solen iallafall, så får våran del så blev det en promenad :)

                             

                             

Emilia är så duktig, vi har nämligen gått j ä t t e mycket idag och Emilia har gått överallt inte stått på ståbrädan alls, så himmla duktig tjej. Nu ska vi måla klart det vi håller på att måla sen blir det slöa i soffan med en god smoothie...

Lördag

2012-04-15 20:12:00 Allmänt
» Kommentarer(2) «


Igår var jag ut och åt god mat drack vin och lite drinkar, det var ett tag sedan kan man ju säga 1år och 8 månader sen tror jag det var. Det var skönt att komma ut lite men saknade mina prinsessor, men kom hem vid 12 på kvällen så det blev inte så sent vilket var väldigt skönt, men vi åt f a n t a s t i s k t god mat må jag säga :)




Sushi

2012-04-13 19:01:40 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Min middag, u.n.d.e.r.b.a.r.t gott :)


Fredag den trettonde?

2012-04-13 00:12:14 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Herregud vilken hemskt dag jag har haft idag alltså, fast nu är det den 13 onde eftersom att klockan är efter tolv, men igår torsdag den 12 usch. Först går jag in på affären och ska handla två saker med det finns bara en sak för den andra var slut lite otur sen så ska har jag köpt nya gardiner men dom vart helt fel ännu mera otur och sen är jag inne på chilli och ska ta hissen upp och vad händer då jo vi fastnar i den i en trång hiss med en bebis plus att jag hade en kompis, det var liksom så trångt så att vi knappt kunde röra oss, så trång är den, men som tur var som kom vi ur den fort, annars hade jag fått panik, sen på kvällen så ska jag kocka potatis och sen när jag väl ska hälla ut vattnet så häller jag häften av det kokande vattnet över hela mitt lår och får såklart en rejäl brännsakada. Hur kan man få såhär mycket otur på en dag ? :( Så jag hoppas inte att jag får massor med otur idag också för nu får det vara bra. Såhär hemskt blev mitt lår..




Min älskade lilla prinsessa♥

2012-04-11 19:02:06 Kärlek
» Kommentarer(0) «



Lek-onsdag

2012-04-11 14:52:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Tidigt imorse vaknade jag av att min mobil ringde "sätt på kaffe" är det första jag hörde haha sen så kom Michaela & Ryan hit för att leka lite med oss ett tag, vi började med att leka lite (mycket) här inne, sen gick vi ut till 2 olika lekparker så att barnen fick leka av sig lite. Det hade ju inte varit helt fel med lite mera sol och värme ute vart tog det fina vårvädret ivägen liksom?

Sen gick vi in och gav barnen lite lunch. Nu har dom åkt och mina flickor ligger och sover så nu ska jag vila mig lite sen städa lite här hemma, det är nämligen leksaker överallt så här syns det att det har varit barn och lekt haha, men det är ju faktist så det ska vara också :)














Sängmobilen

2012-04-10 13:11:54 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Lydia älskar att ligga och titta på sin sängmobil ❤



Mot mor & far

2012-04-09 13:27:20 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Nu sitter vi i bilen på väg hem till tjejernas mormor och morfar (mina föräldrar) för att äta lite påskmat :)

 


Fina unge

2012-04-08 13:06:55 Emilia
» Kommentarer(0) «


 ❤


one piece

2012-04-08 13:05:04 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Fick ju en one piece av min storasyster som hennes bebis hade när han var mindre, och nu kan lydia ha den. Hon är ju bara så himla s.ö.t i den :)


Våran helg

2012-04-08 11:52:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Vi har bara legat här hemma och varit förkylda men mattias har klarat sig iallafall. Så vi har inte kunna göra så mycket, men idag mår båda tjejerna bättre så himmla skönt så idag ska vi ut en sväng i friskaluften. Jag har ju gjort en heldel under helgen ja städat såklart ovanligt va? haha, har möblerat om lite inne i Emilias rum sen storstädat badrummet och klädkammaren så jag har ju hunnit med en heldel, Lydia ligger ju bara och sover nu när hon har varit sjuk så jag har ju hunnit med massor.

Nu ska jag bara dammsuga undan lite som jag gör minst 100 gånger om dagen sen blir det lunch och ut en sväng med mina prinsessor ♥

Glad påsk på er förresten :)


Hurra hurra hurra!

2012-04-08 00:49:33 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Stort grattis till min vän Olivia som fyller år idag ♥


älskarr..

2012-04-07 11:44:05 Shopping
» Kommentarer(0) «


Dessa ur snygga skor. Köpte dom för ett tag sedan men har glömt att lägga ut dom här..
Skorna kommer ifrån h&m 249 kr.


Sjuka

2012-04-07 10:38:44 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Både jag och mina små prinsessor ligger sjuka. Vi är förkylda och har rethosta, inge roligt alls, tror att lyida har en ögoninflammation pågång också :(


Lek morgon

2012-04-06 12:25:25 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Jag och mina tjejer börjar dagen med en lekmorgon. Håller på att möblera om lite i Emilias rum också, det kommer att bli så fint så :)



Lycklig!

2012-04-04 23:45:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Min lilla bebis älskar verkligen att bada, hon kan ligga där hur länge som helst och bara plaska med fötterna och händerna och se allmänt avslappnad ut. Såhär glad var hon igår efter ett skönt bad ♥


Sitter och njuter

2012-04-04 11:13:31 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Sitter ute på balkongen och njuter av den härliga solen. Det är verkligen fantastiskt fint väder ute idag :)


Tisdag

2012-04-04 00:13:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag blev det ännu en slappdag här hemma vilket inte alls är helt fel. Det finns ju inte så mycket man kan göra när Emilia är så förkyld som hon är vi vill ju inte bjuda hem någon när hon är sjuk och smittar så vi håller oss inne och myser hela dagarna långa, lite rastlösa blir vi men det får vi ta. Tessan och Julia kom iallafall förbi en stund imorse och hälsade på oss så lite sällskap har vi haft iallafall. Men imorgon ska vi ut i friska luften får då är ju även Mattias ledig så skönt. Lite bilder har iallafall dagen att erbjuda :)







T
a hand om er ♥


Måndag

2012-04-02 20:49:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag har vi haft en riktigt skön dag. Emilia har jag påsklov hela denna vecka och det känns så himmla u.n.d.e.r.b.a.r.t att få ha båda mina prinsessor hemma. Emilia har ju åkt på en förkyldning nu också så hon har varit väldigt trött idag och det var även Lydia så vi har vilat hela dagen så nu är vi utvilade och det känns hur skönt som helst för jag behövde verkligen få en rejäl vilostund och det fick jag. Lydia älskar verkligen att sitta i sin stol hon blir så nöjd i den ♥