Min brudbukett

2013-07-31 21:48:47 Vårat bröllop
» Kommentarer(1) «


 
Rosa rosor med vita och rosa pärlor

Bröllopstårtorna

2013-07-31 21:37:00 Vårat bröllop
» Kommentarer(0) «


 
Efter vigseln så bjöds det på mat och fika i lokalen, först hade jag tänkt fixat maten och fikat själv, men jag blev varnad till att inte göra det pga att man kommer vara så passa stressad och nervös och då slutar det med att allting går åt skogen. Så vi beställde mat och tackar för det, för veckan innan var jag väldigt stressad och nervös så hade nog inte klarat av att fixa maten själv. Men vi beställde smörgåstårtor och bröllopstårtor ifrån coop, hur goda som helst var dom.

Själva bröllopstårtorna innehöll marsipan, vaniljsås, grädde med ihackade färska jordgubbar, mums. En tårta i min stil med andra ord. Min storasyster gjorde tårtan som står på glasfatet (som är för allargi) och hon hade ingen aning om hur våra såg ut, och ändå så lyckades hon få till något liknande, bra planerat där :)

Man & hustru

2013-07-31 20:49:00 Vårat bröllop
» Kommentarer(1) «



 
 Fotograf: Anna Wallin.

Bröllops detaljer

2013-07-31 20:01:06 Vårat bröllop
» Kommentarer(0) «


 
Fotograf: Anna Wallin 

Vårat bröllop

2013-07-31 19:44:00 Vårat bröllop
» Kommentarer(3) «


20 juli 2013, våran fina dag. Dagen då vi blev man och hustru. Tänkte att jag skulle skriva ner lite om vårat bröllop, men jag finner inga ord. Det var en helt magisk dag, som inte går att beskrivas. Allt var så lyckat och perfekt. Hela dagen var så r o m a n t i s k. Det var som en dröm som slog i uppfyllelse.
 
Dagen började iallafall med att vi tog det lugnt och sov fram till halv åtta sen så gick vi upp och duschade m.m sen vid halv nio kom min stylist Sandra hit och fixade mig, så det ända jag behövde göra var att sitta på en stol och bli fixad. Svärföräldrarna kom och hämtade flickorna och åkte hem till dom, så fick dom fixa iordning lunch åt dom. Så fort vi var klara så kom Mattias syster och hämtade upp oss så åkte vi iväg och fotograferade oss. Sen tickade klockan på och det var då dags för oss att åka mot kyrkan. Där mötte vi upp brudtärnorna bestmans och prästen. När vi väl stod inne i kyrkan och väntade på att klockorna skulle ringa och musiken börja spelas så kände jag hur nervös jag verkligen var, hela mina ben skakade, men sen öppnades dörrarna och musiken började spelas och vi gick in då släpptes allt och allt kändes så magiskt.

Efter vigseln blev det massor med pussar och kramar av alla underbara gäster sen så var det dags för oss alla att åka mot bröllopsfesten. Jag och Mattias åkte cab dit med chaffören patrik (Mattias lillebror) Efter bröllopsfesten så åkte jag och Mattias till en hotellsvit och spenderade resten av den underbara bröllopsdagen/natten där. Tusen tack alla som var med på våran fina dag
 
 
Fotograf: Anna Wallin

Himla

2013-07-30 20:59:00 Shopping
» Kommentarer(0) «



Pottan

2013-07-28 10:12:00 Lydia
» Kommentarer(1) «


I fredags gjorde våran duktiga lilla flicka sitt första besök på pottan utan några problem. Hon var så duktig och så stolt. Så nu blir det lite potträning hemma. Stolt mama
 

Landet

2013-07-28 09:55:47 Allmänt
» Kommentarer(0) «


I fredags efter jobbet så skyndade jag mig hem och bytte om sen kom mamma och pappa förbi och hämtade upp oss. Vi fick ju presentkort på Himla i bröllopspresent så vi svängde in en snabbis där och shoppade loss (kommer upp bilder sen) sen så åkte vi vidare hem till dom ute på landet och  grillade och drack vin. Igår så var vi ute hela dagen och njöt av det härliga sommarvädret. Det är så himla skönt att vara här för barnen kan ju springa fritt på hela gården eftersom att det är staket, skönt för dom och för oss. hihi. Idag ska vi åka hem men när får vi se, vi ska sola bada och bara njuta lite till
 

Trevlig blåsdag!

2013-07-23 13:29:19 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Hjälpes vad det blåser ute idag. Kollade ut genom fönstret och såg att en del saker hade blåst bort ifrån lekparken, speciellt studsmattan vi har som har blåst över två staket in i hästhagen, helt galet. Så här blåser det en heldel. Trevlig blåsdag..
 

Lenna katten

2013-07-19 01:13:16 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Vilka underbara sommardagar vi har. I onsdags mötte vi upp svärföräldrarna på stationen sen så åkte vi med Lenna katten och gick av vid bärby (tror jag att det hette) sen där ifrån tog vi bussen och åkte vidare mot fjällnora och kollade på lite djur sen gick vi mot stranden och hade picknick och bara njöt av det härliga vädret. Det fanns trampbåtar att hyra som man fick åka ut med på vattnet, så vi hyrde en sån så åkte jag Mattias, Emilia och svärmor en 60 min runda, super mysigt var det. Sen blev det lite glass och lek.

Senare på eftermiddagen så tog vi bussen tillbaka en bit sen blev det Lenna katten hem också. Så det blev en super lyckad mysig dag. Lydia hade så roligt så att hon skippade att sova middag :)

 
Ä l s k a d e sommar

Brudskor

2013-07-15 21:40:21 Vårat bröllop
» Kommentarer(0) «


Jag har gått och spanat in ett par skor som jag ska ha på mig när vi gifter oss, och jag föll för dom lika fort som jag såg dom. Sen nu när jag skulle köpa dom så stod dom inte kvar i skyltfönstret som dom gjorde innan så jag sprang in för att kolla om dom var inne och då var dom på REA sista paret i min st, hihi. SÅ där hade jag verkligen tur :)
 
 
Märke: Wildflower

Klänningar..

2013-07-15 21:24:00 Vårat bröllop
» Kommentarer(0) «


Som jag har kämpat och letat efter klänningar till flickorna till vårat bröllop. Har säkert kollat i 2 månaderstid. Dom ska ju såklart ha likadana, men jag har för det mesta bara hittat klänningar som inte finns i rätt storlekar. Idag lyckades jag äntligen hitta likadana klänningar åt dom, och dom är ju så otroligt söta i dom
 

New dress

2013-07-15 21:14:35 Shopping
» Kommentarer(0) «



Iron maiden

2013-07-15 21:11:07 Allmänt
» Kommentarer(0) «


 Ilördags tog jag och Mattias tåget mot solna för att kolla på Iron maiden, men innan det så gick vi runt i solna centrum och tittade lite och tog oss en bit mat. Sen när det var dags att röra sig mot maiden och börja köa, så hade vi bra tur, vi var kanske bara 5 meter ifrån dörren och så kom vi väldigt snabbt in till våran sittplats, så det var skönt. Jag kände mig lite utanför när jag var där, för alla hade typ mörkt hår och svarta kläder medans jag kom med ljusblondt hår vit klänning och rosa skor, hihi. Men jag lyckades åka hem med en Iron maiden tröja.

Det blev en super lyckad kväll och j ä t t e b r a spelat av maiden, så vi är super nöjda med lördagen :)
 

Titthål..

2013-07-11 21:33:35 Allmänt
» Kommentarer(0) «


 
Vi har så länge pratat om att skaffa ett titthål på våran dörr, varken jag eller Mattias gillar att öppna dörren när vi inte vet vem det är. Det händer nämligen väldigt ofta att det plingar på runt 11-12 på kvällarna och ihelgen som var så var det någon som bara öppnade våran dörr runt tolv på natten och som tur var så var den ju låst, och det var nog säkert någon som gick fel, men man vet aldrig, så nu har vi ä n t l i g e n fixat ett titthål..

Lugn torsdag

2013-07-11 21:26:35 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Igår kunde jag verkligen inte somna, tror att jag sov ungefär 3 timmar denna natt och så vaknar bus Lydia kl 06.30 och är hur pigg som helst och sen vakna Emilia 30 min senare så det var ju bara för mig att kliva upp och börja dagen. Jag har mått dåligt hela dagen idag, har mått illa och haft jätte ont i magen så jag har inte orkat göra så mycket än att bara vara här hemma med flickorna, så det blev ingen 4h-gård för oss idag. Vi tog istället en lugn här hemma. Hoppas att ni har haft en bra dag :)
 
Sagostund ute på balkongen
 

10 dagar kvar!!

2013-07-10 21:29:50 Vårat bröllop
» Kommentarer(0) «


Nu är det bara 10 dagar kvar tills vi gifter oss. Det känns så overkligt, tänk att vi ska gifta oss. Dagarna går verkligen jätte fort just nu. Det mesta är fixat nu också, så det känns skönt. Men jag måste erkänna att jag börjar bli väldigt närvös och pirrig i kroppen, hihi, men det är en underbar känsla. Hoppas att dessa 10 dagar går ännu fortare, vi l ä n g t a r så mycket 
 

Våran onsdag

2013-07-10 21:08:03 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag fick Mattias vara ledig ifrån jobbet det var ju inte helt fel. Dagen har vi spenderat här hemma hela familjen med mycket vila. Vi har lekt och busat runt här hemma och ute på gården. Det har ju varit lite smått kallt idag och väldigt blåsigt så det var en lagom dag att bara vara hemma på. Ikväll så ska jag och Mattias ha  myskväll han är och handlar nu så vi får se vad han hittar på.

Imorgon har vi inte heller så stora planer på något, kanske en vända till 4-h gården vi får se hur vi gör, vi tar dagen som den kommer helt enkelt..
 

Sommarlov

2013-07-09 21:04:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Flickorna n j u t e r av deras sommarlov och jag såklart av min semester. Idag efter att vi vaknat så packade jag och Therese ihop picknick väskan badkläderna och åkte iväg med flickorna till stranden för en härlig dag där med bad och lek. Super mysigt och skönt hade vi, en riktig härlig sommardag
 
 
Nu har Therese åkt hem till sig efter några mysiga nätter här men hon kommer tillbaka om nån dag igen och stannar några nätter till, hihi. Även hundarna som vi har passat i två veckor har åkt hem. Så nu ska jag sätta mig ute på balkongen med min gubbe och njuta av lugnet. Trevlig kväll på er :)

Måndagen

2013-07-09 20:27:50 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Igår var Mattias ledig så jag och Therese gick och lämnade tillbaka filmen vi lånat och handlade lite. När vi kom hem tog vi med oss flickorna ut och lekte i lekparken ett bra tag medans pappan i huset lagade mat till oss.

Sen senare på kvällen så kom svärföräldrarna och Patrik förbi och fikade en stund med oss. Sen efter det så åkte jag och Therese in till stan och fotade runt i uppsala stad och sen avslutade vi kvällen med en mysig picknick vid ån. Riktig myskväll
 

Smink & hår inför bröllopet

2013-07-07 22:32:00 Vårat bröllop
» Kommentarer(0) «


  Idag var min stylist Sandra här (som ska fixa mig inför bröllopet) och skulle gå igonom smink/hår, efter att vi gått igenom det så testade vi lite och hon satte det på första försöket jag blev så nöjd och hur vacker som helst. Så nu vet vi hur jag kommer att se ut på bröllopet. Sandra fixar ju även naglar så det ska hon också få göra på mig sen.
 
Tusen tack Sandra för ett super bra jobb :)

Våran helg

2013-07-07 22:25:05 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Dagarna går verkligen fort nu hinner kanppt med något. I går åkte jag och flickorna ner till stan och träffade Therese en stund sen åkte vi hem hit och lekte lite. Senare på kvällen så träffade jag Madde en stund vi tog en promenad sen ville Emilia komma ut runt  nio tiden, så då var hon ute med oss i lekparken och hoppade studsmatta hihi.

Idag har Sandra varit här och sminkat mig inför bröllopet och hon lyckades på första försöket blev så nöjd med både hår och smink så nu vet vi hur jag kommer se ut. Under tiden Sandra fixade mig så passade Therese barnen så hon fick leka med dom. Nu på kvällen så åkte Therese och jag till Ica och handla lite gotti och hyrde film, Therese ska nämligen sova här hemma ett par dagar, super m y s i g t ska vi ha
 

Vitrinskåp

2013-07-02 14:36:18 Inredning
» Kommentarer(1) «


När jag fyllde år så fick jag vitrinskåp av mamma och pappa som både jag och Mattias har velat ha ett bra tag nu, och det har tagit lite tid för oss att borra upp dom på väggen vi har bara inte haft tid, men ihelgen så slog vi till och borrade upp dom. Jätte fint blev det. Nu är det bara massa fina foton som fattas under vintrinskåpet.
 
 
R e s u l t a t e t

Pannkakor

2013-07-01 13:36:38 Mat&bak
» Kommentarer(0) «


Du behöver:
2.5 dl vetemjöl
0.5 tsk salt
6 dl mjölk
3 st ägg
ca 50 g smör
 
Såhär gör du:

Blanda mjöl och salt i en bunke. Tillsätt hälften av mjölken och vispa till en jämn smet. Vispa sedan i resten av mjölken. Vispa sist i äggen. Om man vill kan man nu smälta fettet och röra ner det i smeten så behövs det inget extra fett vid gräddningen. Det blir ungefär 10 st super goda pannkakor :)

 


Ikea shoppingen

2013-07-01 13:35:00 Shopping
» Kommentarer(0) «


 
 
Detta fick följa med hem ifrån ikea i lördags :)
  Ryamatta till vardagsrummet
Fotohylla till sovrummet

Våran helg

2013-07-01 13:30:54 Allmänt
» Kommentarer(0) «


I lördags så var flickorna hemma med pappa medans jag åkte iväg och träffade Therese. Vi tog först en brunch inne i stan sen tog vi bussen vidare mot  fullerö handel sedan vidare till stovreta och sen drog vi tillbaka till stan och kollade lite, sen så tog Tessan bussen för att träffa en tjej som hon skulle köpa något utav så då åkte jag hem och hämtade mitt ikea presentkort sen mötes vi upp i stan igen och tog bussen vidare till ikea för lite shopping där. Super m y s i g dag hade vi :)

I söndags så började dagen med att Emilia började kräkas men sen var det bra med det så hon hade nog bara fått i sig något konstigt skulle jag tro, men vi var hemma hela dagen och tog det lungt ändå för att vara på säkra sidan. Efter lunch så kom min mamma och min mormor över och fikade. Sen så åkte vi och handlade lite och fixade här hemma. Hoppas att ni fick en trevlig helg!
 
 
Lilla gosungen