Skoltjejen

2014-08-24 20:15:09 Emilia
» Kommentarer(1) «


Nu har Emilia gjort sin första vecka i skolan, inskolningen behövde vi bara vara med på första dagen sen så klarade hon av allting själv, och nu har det gått en vecka och hon tok trivs. När jag hämtade henne i fredags så lekte hon med en tjej ifrån en helt annan klass som var nått år äldre än Emilia, jätte kul att se att hon leker med andra än bara dom i hennes klass. Nu börjar allting känns jätte bra med skolan, fritids och dagis för Lydia som nu är där utan storasyster men det går jätte bra det också, så SKÖNT!
 

T r o t s ..

2014-08-18 20:13:30 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Lydia har fått världens trots, aldrig varit med om något liknade då Emilia har varit så pass lugn av sig. Hon lägger sig på golvet inne i affären och bara skriker "NEJ NEJ NEJ NEJ" varken jag eller Mattias för röra henne då. Så blev det även på Junibacken, det var där det värsta började, vi stog i kön till sagotåget och Lydia vägrar att lyssna på oss hon bara lägger sig ner och skriker hur högt som helst och alla bara står och glor, blir så förbannad över sånt, alla vet väll vad trots är? Det är ingen remarama cirkus som man står och kollar in..
 
Är det någon som har några bra tips på trotsen?
 

Från silver till vit

2014-08-18 20:02:48 Inredning
» Kommentarer(1) «


 
Jag gjorde om ikeas tråkiga kristallkrona för ett tag sedan. Den fick bli vit istället för silver, och vilken stor skillnad det blev, det ser ju nästan ut som en helt annan lampa. N ö j d

Klockan

2014-08-18 19:54:34 Inredning
» Kommentarer(1) «


Alltså denna ur snygga klocka som jag velat har så l ä n g e nu är nu på sin rätta plats. Jag gick in på clas ohlsons i stockolm och hoppasde på att den skulle finnas i lager där och det gjorde den, t u r, och den blev så snygg i vårat hem matchar jätte bra ihop med våran kristallkrona, ser nästan ut som att dom är ifrån samma serie, hihi
 

Gymnastikkläder check!

2014-08-18 19:38:01 Emilia
» Kommentarer(0) «


 
Igår inhandlade vi det sista inför skolan, det blev blandannat gymnastikkläder, och hur söt var inte Emilia i dom, hihi stora tjejen. Gymnastik varje onsdag, det är bra det :)

Junibacken

2014-08-18 19:24:58 Vår & sommar
» Kommentarer(0) «


I lördags så tog hela familjen tåget till stockhom. Först åt vi lunch sen så tog vi djurgårdsfärjan över till Junibacken. Vi hade det verkligen jätte kul och hur mysigt som helst. Efter att vi varit på Junibacken så tog vi färjan tillbaka och gick runt i stan en stund och sen så avslutade vi med att gå i en godisaffär och köpte med oss massor med godis hem.
 
Förutom alla trotsanfall så var det verkligen en kanon dag :)
 

Ny soffa

2014-08-11 14:08:26 Inredning
» Kommentarer(0) «


Nu har ä n t l i g e n en av alla delar kommit på plats, det ska in en tvåsitsig soffa en fåtölj och en fotpall sen så är soffgruppen klart. Vi är så nöjda med soffan, den är verkligen hur skön som helst och den passar in så fint här hemma, äntligen börjar jag bli riktigt nöjd med vårat vardagsrum.
 

Kompisar

2014-08-11 13:53:49 Emilia
» Kommentarer(0) «


Emilia har tjatat under nästan hela sommaren om att få gå ut till lekparken själv utan mamma, pappa och Lydia, så vi tog några test dagar, så medans hon var ute i lekparken så satt jag på balkongen och höll koll på henne och såg hur hon fixade det och det var inga problem hon har varit jätte duktig och säger till om hon går iväg hem till någon och leker eller vad hon nu ska göra.
 
Men det bästa av allt är ju att hon har fått så otroligt mycket kompisar, en av alla nya vänner är Hanna och hon har gjort denna teckning till Emilia, en bästis teckning, hihi
 

Lite blandat

2014-08-11 13:39:30 Vår & sommar
» Kommentarer(1) «


Min blogg ligger vekligen helt nere just nu, måste verkligen försöka att ändra på det, men det är ju så smidigt med instagram så det är pga det att det bli lite blogg för min del, men ska försöka bli bättre på att blogga. Vet inte ens vart jag ska börja skriva ifrån, men vi har iallafall haft en bra sommar och härliga dagar.
 
Här kommer det lite bilder ifrån dom senaste dagarna som har varit