♥Det finaste jag har♥

2012-06-30 21:27:01 Kärlek
» Kommentarer(1) «



Bruka design

2012-06-30 20:58:58 Shopping
» Kommentarer(1) «


Köpte dessa underbara skålar för ett tag sedan. Dom är verkligen hur fina som helst!
Skålarna kommer ifrån bruka design ♥ perfekta till myskvällen..
 

Sömntuta

2012-06-30 00:58:53 Lydia
» Kommentarer(1) «


Lydia sover så bra om nätterna, exakt som som storasyster och lika lätta är dom att lägga också, bara att säga till Emilia att hon ska sova så går hon och lägger sig själv och somnar på bara några minuter och Lydia ger vi nappen och snutten sen drar igen dörren lite så slocknar hon med, så bara första veckorna för både Emilia och Lydia så har dom kanske vaknat runt 3-4 på natten bara för att äta, nu somnar tjejerna vid åtta på kvällen och vaknar mellan 7-8 på morgonen, och då vill bara Lydia äta sen somnar hon om nån timma. Vi är bra bortskämda vi! :)
 
Men idag vaknade Lydia 08.00 och fick lite mat sen somnade hon om och vaknade inte förens klockan var 11.15 haha snacka om sömntuta, och dagen har ändå gått bra med alla sovtider även nu på kvällen! Det är så s.k.ö.n.t

Onsdags

2012-06-29 22:47:24 Shopping
» Kommentarer(0) «


I förrgår var Mattias ledig, så då passade jag på att åka hem till mormor och umgås med henne, vi fikade lite hos henne sen drog vi till gränby centrum och åt lite lunch sen så fyndade mormor en jätte fin lilatopp som jag har velat ha ett tag nu. Jag har verkligen fastnat för lila på toppar tunikor och blusar. Såhär ser toppen ut som jag fick av mormor ♥ glittrig och härlig och väldigt pösig!
 

Rotfrukter med kyckling

2012-06-27 23:02:10 Lydia
» Kommentarer(0) «


Haha! Testade att ge Lydia lite rotfrukter med kyckling idag, och det tyckte hon inte alls var gott, hon gjorde ifrån sig massor med härliga grimaser ;)
 
Men när Lydia väl börjar äta på riktigt (nu är det ju bara smakportioner) då ska jag göra egen barnmat till henne som jag gorde till Emilia :)

Favoriten

2012-06-26 23:11:45 Lydia
» Kommentarer(0) «


Idag när jag gjorde iordning banangröt till Lydia så dög inte det hon öppnade inte ens munnen, så jag tog fram purén från kylen som hon fick igår och då öppnar hon munnen stort och ville ha, så denna puré från hipp är en favorit ♥ hos Lydia just nu!
Lydia lyckades att fånga tag om skeden också:)

Midsommar helgen

2012-06-26 18:01:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Så har vi varit ute hos mina föräldrar på landet (så skönt). På fredagen när vi kom dit, midsommarafton alltså så drog vi till en midsommarstång i området där det var sång dans lotter och fika som det ska vara. Sen senare kom min morbror med familj också då tände vi grillen drack vin och hade det bara lungt och skönt, tur att det var fint väder också.
 
På lördagen så drog vi till vattholma där det var dragkampt lotterier och fika. Sen vidare hem till mamma och pappa för middag, vi hade tänkt att åka hem på lördagen men vi valde att stanna en natt till och det var skönt, det är så skönt att bara komma bort ibland, vi åker nog dit på söndag igen och stannar några dagar. Det är skönt för Emilia också att få sringa lite hur hon vill och bli ompysslad av mostrarna, och även för våran älskade hund såklart.
 
På söndagen åkte vi hem sen en halv timma senare åkte vi till mattias föräldrar som bjöd över oss på middag, det blev grillat, allid lika gott. Sen när vi kom hem så somnade vi lika fort som vi kom innan för dörren typ. Men det var en skönt mysig midsommar helg iallafall, hoppas ni också fick det ♥
 

Härlig torsdag

2012-06-21 23:58:00 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Vi är verkligen nästan aldrig hemma om dagarna, är bara ute och går överallt och njuter av solen när den väl är framme och såklart så njuter jag enormt av min mammaledighet ♥
 
Idag efter att jag och Lydia lämnat Emilia på dagis så gick vi till gränby och mötte upp en kompis så drog vi till 4h-gården och spenderade några timmar där, vi kollade lite på djuren och fikade. Lydia var väldigt intreserad av djuren hon kollade på dom med stora ögon sen när getterna skulle få mat så skrek dom till och då blev Lydia jätte rädd och bara grät, så det var lite otäckt tyckte hon men annars var det väldigt spännande med alla olika djuren :)
 
Sen på eftermiddagen kom tessan förbi och gjorde lite slingor i mitt hår och fikade lite. Nu på kvällen har jag bara gosat med mina flickor och förberett lite inför imorgon då vi ska åka ut på landet för att fira midsommar, så måste packa klart allt nu så att det är klart!
 
Trevlig midsommar på er alla

Onsdag

2012-06-20 22:00:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag medans Emilia var på dagis drog jag och Lydia ut och träffade Mirelle och alla barnen. Vi drog och hade picknick och lekte i en lekpark i årsta. Sen när klockan började närma sig två så gick vi allihopa till Emilias dagis för att hämta henne, och killarna skulle hålla så fint i handen när vi gick där ifrån, riktiga gosungar det dära ♥
 
 
Nu på kvällen har jag bara tvättat städat och gosat med mina prinsessor. Nu ligger jag redan i sängen och är klar för att sova, är verkligen hur trött som helst efter denna dag, det blev mycket lek och bus idag :)

Black necklace

2012-06-20 21:47:41 Shopping
» Kommentarer(0) «



Rosa mjölkkanna

2012-06-19 20:51:57 Shopping
» Kommentarer(0) «


Jag har alltid saknat en mjölkkanna när vi bjuder på fika här hemma så himla tråkigt att ta fram en mjölktätra, så idag hittade jag denna fina mjölkkanna så ser det lite finare ut när man bjuder på fika :)
 
Mjölkkannan kommer ifrån cervera ♥

Måndag

2012-06-18 21:02:00 Allmänt
» Kommentarer(2) «


Efter att ha lämnat Emilia på dagis så drog jag Mattias och Lydia iväg för att leta tapeter till sovrummet, Mattias vill ju ha en fondvägg så det får bli det, så vi köpte tapeter till fondväggen sen måste vi hitta till dom andra väggarna i sovrummet, men vi ska inte stressa med det för då blir det bara fel, men vet på ett ungefär iallafall.

Nu ska jag bara se lite på tvn innan det blir att sova. Imorgon ska jag träffa min mormor igen och vara lite med henne tänkte jag, vi lär ju dra till gränby eller något, måste ju köpa något att ha på mej i midsommar och även något till tjejerna :)


Helgens shopping

2012-06-18 20:40:09 Shopping
» Kommentarer(0) «


♥ Allt på denna bild kommer ifrån h&m rean!


♥ Vita koftan och scarfen kommer ifrån name it och den röda tröjan kommer ifrån kappahl!

Helgen

2012-06-18 20:23:00 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Hoppas att ni har haft en fin helg ♥ I fredags åkte vi upp med Mattias till sjukhuset så det var där vi spenderade våran fredag sen på kvällen blev det lite mys här hemma med tjejerna. I lördags träffade jag och tjejerna farmor/svärmor vi tog först en vända till gränby sen drog vi hem till henne och käkade sushi och fikade lite, det vart en riktigt mysig dag, sen på kvällen träffade jag två kompisar och drog ut och drack lite. (bild från shoppingen kommer upp i nästa inlägg)

Igår så var bara jag och tjejerna hemma så vi tog det lugnt och slappade, vi var trötta alla tre så det blev helt enkelt en vilodag! :)


älskar er♥

2012-06-15 01:07:10 Kärlek
» Kommentarer(1) «


Min underbara familj! Anledningen till att jag kliver ur sängen varje morgon är för er, ni gör mej så lycklig, ni ger mej styrka och ork. Blir så stark när jag har er vid min sida. Vad hade jag gjort idag om jag inte hade haft er i mitt liv? Det vill jag inte ens veta, lyckligare än någonsin är jag just nu.

Innan jag skapade en familj med min älskade sambo mådde jag inte alls bra det känndes som om att allt stog på spel, jag hade ingen ork för något alls, plus att min älskade morfar låg och led av sin cansersjukdom (vilket han inte gör idag, idag är han en ängel som slipper lida, saknar honom så fruktansvärt ♥)

Men tack vore min familj för livet som jag lever idag så orkar jag gå vidare. För varje gång det har hänt någonting så har ALLT hänt på sammagång och det har jag haft väldigt svårt för att hantera, men nu flyter bara livet på och allt känns exakt som det ska, om inte bättre!


Emilia 3,5 år idag!

2012-06-14 23:54:12 Emilia
» Kommentarer(2) «


Idag blev min ä l s k a d e emilia 3 år och 6 månader ♥


Mysdag

2012-06-14 21:24:00 Allmänt
» Kommentarer(3) «


Idag planerade jag att jag och Emilia skulle få ha lite egentid tillsammans, så vi träffade Mirelle noel och devin. Vi tog bilden och åkte ut på landet hem till Mirelles föräldrar, dom har en super mysig gård med massor utav aktiviteter för barnen super rolig gunga som det känns som att man flyger i luften utav man har bena hög upp ifrån marken sen lekstuga sandlåda ännu mera gungor och massor med annat skoj. Sen så käkade vi korv med bröd och fikade med ungarna, så det blev en super mysig dag tillsammans med dom ♥


Senare mot eftermiddagen kom mamma förbi en stund, hon och Emilia lagade mat och bakade chokladbollar, duktiga dom är. Imorgon ska jag dra till stan och dra till någon frisör och klippa Emilias hår, sen ska vi väll ta em runda på stan en stund skulle jag tro :)

Baby jogger city mini

2012-06-13 19:01:47 Lydia
» Kommentarer(0) «


Ska köpa en baby jogger city mini vagn till Lydia när hon blir 6 månader. Har varit och prövat den också, den är verkligen hur smidig och bra som helst plus att den är lättkörd och tar inte alls mycket plats när man fäller ihop den och bra betyg har den fått också :)


Gränby

2012-06-13 18:19:08 Shopping
» Kommentarer(0) «


Idag vi 10 tiden drog jag till mormor en sväng för att umgås lite med henne. Vi tog oss en promenad till gränby centrum för att kolla runt lite. Mormor fick med sig en fin topp och till mej köpte hon en fin byxdress sen så satt vi oss ner och fikade en stund sen gick vi vidare hem till henne och käkade lite lunch.

Mormor ska åka bort under helgen så jag ska smyga mej hem till hennes lägenhet och stårstäda ur den, damma av allt tårka av skåplukorna dammsuga moppa och ja allt som behövs, fast hon har det ju väldigt rent och snyggt där redan men man kan aldrig städa för mycket ;)  

 


4,5 månaders kontroll

2012-06-13 18:09:24 Lydia
» Kommentarer(1) «


Imorse drog vi iväg för en 4,5 månaders kontroll med Lydia och självklart fick storasyster Emilia också följa med. Idag kollade hon på Lydias utveckling, ja Lydia kunde allt som hon ska kunna nu (fast det är saker som hon har kunnat ett tag), vi har en stak fin tjej. Idag vägde Lydia 7270 gram och var 64,5 cm lång, våran stora tjej :)


u n d e r b a r i n g ♥


Lek tisdag

2012-06-12 20:18:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag blev det en heldag med bara bus och lek. Emilia fick vara ledig ifrån dagis idag så vid ett tiden drog jag Emilia och Lydia över till Mirelle och hennes barn där även henne systers 2 barn var, så det var sammanlagt 6 st ungar idag. Vi hade det super mysigt vi vände upp och ner på Mirelles lägenhet käkade lunch och fikade, sen tog vi alla ungar och gick ut till lekparken och busade vidare, vi var inte hemma förens halv sex.

Nu ligger mina prinsessor och sover riktigt hårt, vilket jag kommer göra när som helst, det är inte bara barnen som blir trött även vi mammor också efter allt bus, men en super rolig dag har vi haft iallafall. Imorgon ska vi till bvc väga och mäta Lydia sen ska jag dra vidare till min mormor och umgås lite med henne :)



Lydia fick låna en bumbostol av Mirelle att sitta i :)


Det är så mycket roligare att stå upp på gungan och gunga ;)


Vackra foton

2012-06-11 12:13:41 Inredning
» Kommentarer(0) «


Förra veckan framkallade jag massor med foton som ska sättas upp både i tjejernas rum och i vardagsrumet. Det blev verkligen jätte fint i tjejernas rum med alla foton, ska sätta in en hylla under denna med ännu mera foton sen ska jag även köpa en väggtext och sätta ovanför alla foton där det står det finaste vi gjort ♥ 


myser med min emilia

2012-06-08 22:04:49 Kärlek
» Kommentarer(1) «




Fredag

2012-06-08 21:59:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Äntligen fredag ♥ Har gått och väntat hela veckan efter fredag eftersom att Mattias är ledig ihelgen, så det blir en myshelg med familjen samlad, Mattias jobbar ju varanan helg så får passa på att njuta när han väl är ledig. Imorse kom mamma och mormor hit för att passa tjejerna ett tag, dom gick runt på stan shoppade och käkade lunch och hade det allmänt mysigt, undertiden jag satt hos frisören och blev snygg i håret, ååh så skönt det var att klippa igenom hela håret alltså, var ju ett tag sen nu. Hon klippte bort allt som var riset som det blev väll kanske 3 cm som försvann, men det var det värt, sen blev det lite blonda slingor i håret också, är så nöjd, så nu är jag sommarfin :)

Sen kom mamma mormor och Therese hem hit och fikade lite, sen drog vi iväg och handlade lite fredagsmys gotti gotti. Imorgon får vi se vad vi hittar på, blir iallafall en mysig familjedag skulle jag tro, 4h gården kanske? aja vi får se. Hoppas alla får en fin kväll!



mina fina flickor!


Äkta kärlek

2012-06-08 08:49:11 Kärlek
» Kommentarer(0) «



Min fina ballerina♥

2012-06-07 15:34:54 Emilia
» Kommentarer(0) «


Hittade ju en super söt ballerinadräckt till Emilia idag inne på h&m på rea och allt, har nämligen spanat in en liknande förr men det tog slut, så nu fanns det en nästan likadan, hon är ju så fin och söt i den min fina lilla bellerina :)




Torsdag

2012-06-07 15:28:36 Shopping
» Kommentarer(0) «


Idag drog jag och Lydia iväg tidigt hem till gammelmormor, men när vi väl kom fram så drog vi vidare mot gränby centrum där det blev lite shopping och fika. Mormor hittade inget men jag hittade lite iallafall. Sen gick jag och Lydia vidare till årstahallen och handlade lite sen mot dagis för att hämta storasyster Emilia, hämtade henne en halv timma tidigare idag, så nu ligger båda tjejerna och sover som stockar ♥

Vilket tråkigt väder det blev nu då, imorse när vi gick var det ju sol och skönt men nu då regn och grått? Så himla tråkigt, vi vill ju ha massor med sol och värme aja. Detta fick jag iallafall med mej hem från gränby centrum :)




Lite till mej och emilia ♥


Roliga unge!

2012-06-06 23:30:29 Emilia
» Kommentarer(2) «


Du är bara för rolig ♥ Emilia älskar en app som är på min iphone den heter camwow. När man väl sätter igång den så sitter hon hon gör massor utav grimascher ;)


Nationaldagen

2012-06-06 23:26:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Sveriges nationaldag idag ♥ Den spenderade jag här hemma med mina flickor och en vän som kom över för att se lite film med mej i det otroligt tråkiga vädret, vart är sommarvärmen någonstans? Hoppas verkligen att den kommer snart så att man kan sitta och njuta av solen och få lite fin färg. Men eftersom att det är nationaldagen idag så bakade vi chokladbollar och tog oss lite fika.

Så det har inte hänt så mycket annat idag. Det är inte lika roligt att vara ute när det är så himla tråkigt väder, så som sagt som blev det en mysdag här hemma. Men imorgon medans Emilia är på dagis ska jag och Lydia träffa gammelmormor en stund :)

Leopardbebis♥

2012-06-06 21:23:59 Kärlek
» Kommentarer(2) «



Tisdag

2012-06-06 13:58:00 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Igår alltså, drog jag och Lydia iväg tidigt till gammelmormor för en dag med henne. Vi börjar med att åka ner till försäkringskassa, sen blev det lunch och fika hos gammelmormor (min mormor) Lydia fick fruktdryck majs och potatis.

Sen tog jag och Lydia en promenad till dagis och även en snabbis till årsta för att hämta ut mitt packet. Satt på Lydias sittdel på vagnen också, det gillade hon. Lydia var väldigt gnälling i liggdelen hon vill ju se sig omkring såklart, och nu är hon så pass stark så att hon kan ha sittdelen :)



Glad tjej hos gammelmormor ♥


Söta klackar

2012-06-04 23:25:39 Shopping
» Kommentarer(0) «


Idag när jag och mormor var på stan så fick jag syn på dessa underbara klackar. Fick ju pressentkort av mina svärföräldrar så köpte dessa ♥


Med bilxt och utan blixt!


Lydia♥

2012-06-04 23:19:17 Kärlek
» Kommentarer(0) «





Glitter

2012-06-04 23:04:28 Shopping
» Kommentarer(0) «


Här är min underbara klänning som jag fick med mig hem i fredags ♥


Big brother 2012

2012-06-04 22:43:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Igår drog jag och min bästavän Chatrine till stockholm för att se big brother finalen live. Men det blev en väldigt stressad dag för Chatrine jobbade till två och vi skulle med 15.09 tåget så det var ju bara att stressa på, sen var vi på stan och skulle in i lite affärer och vi skulle ju äta också så vi köpte mat och fick springa runt hela stan med maten (det spö regnade) vi ville vara vid big brother i tid så att man inte skulle stå längstbak liksom men vi lyckades komma dit i rätt tid måste jag säga det var bara några före oss. Vi fick stå i kön i lite över 2 timmar, jag hade ju klackar på mig vilket jag verkligen inte skulle haft. Den enda gången vi satt ner igår typ var på bussen hem, så hade väldigt ont i mina fötter efter klackarna.

Det blev en super rolig dag iallafall, trots att det spöregnade typ hela tiden, vi hoppas på bättre väder till nästa gång om det är big brother nästa år för då ska vi dit igen. Det var så kul och se alla deltagarna på riktigt, och såklart älskade simon ♥ , vinnaren från förra året! Lite bilder fick jag men kanske inte bästa kvalitén eftersom att jag fotade med min mobil plus att det spöregnade så det förstörde en heldel.Hanna var verkligen en värdigvinnare











Tack chatrine för en fin dag ♥


Fredag & lördag

2012-06-04 22:27:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Nu var det ett tag sen jag bloggade, tänkte att jag skulle skriva lite om helgen men vad gjorde jag ihelgen då? haha. I fredags blev det en snabbis ner till stan med Tessan, det blev lite shopping, sen på kvällen kom Martin förbi och käkade tacos drack vin och såg på film med oss, och självklart såg vi på lets dance, är så glad att Anton och sigrid vann ♥ dom var b.ä.s.t!

               

Sen i lördags passade vi på att fira mej lite eftersom att jag fyller år imorgon så det var lika bra att ta det ilördags. Sen så blev det bara mys hemma med familjen :)