Vårfint ♥

2013-01-31 15:56:00 Inredning
» Kommentarer(0) «


Jag har ju köpt hissgardiner för ett tag sedan, visst såg det fint ut, men jag kännde att jag saknade lite färg som man ska ha till våren ljusa fina färger. Så jag tog bort mina gröna växter och köpte orkidéer och satt upp mina dimrosa panellängder. Ska nog bara köra på okidéer och kanske nån murgröna under våren. Det är ju så fint med orkidéer på våren, ljusa fina blommor, så länge dom lever iallafall. Sen så köpte jag nya fina rosa krukor. Så nu är det verkligen vårfint här hemma. Men det får bli hissgardin i köket iallafall, det såg så glest ut med mina panellängder där inne.
 

Våran konstnär

2013-01-31 15:30:59 Emilia
» Kommentarer(0) «


Under tiden Lydia sover middag på dagis, så umgås vi med våran Emilia, och kollar vad hon pysslar med. Idag stog hon och målade på en målartavla, som en riktig konstnär.
Hon är ju så otoligt duktig våran stora tjej ♥ :)
 

Tredje dagen på dagis

2013-01-31 15:24:00 Lydia
» Kommentarer(0) «


Jag har ju tagit ledigt ifrån jobbet tis ons tors denna vecka för att få vara med lite på Lydias inskolning på dagis, men nu har det gått 3 dagar, så imorgon blir det jobb för mig. Men det har varit så himla mysigt och roligt att fått vara med i några dagar och se hur allt går för Lydia, och jag kan ju bara säga det alltså, allt går verkligen bara bättre och bättre.
 
Idag var det ute-lek på morgonen efter samlingen, så jag och Mattias var ute kanske 20 min med henne, sen gick vi in och drack kaffe och satt i personalrummet, och Lydia sa inget alls hon lekte på som vanligt, åt lunch gjorde hon också utan oss vid bordet idag. Tar skeden gör hon också och försöker äta med den.
 
Alla dessa tre dagar som jag har varit med så har hon ätit 2 portioner mat och en knäckemacke, så mat får hon i sig. Idag somnade faktiskt lillan på bara 20 min och sov i 1 timma och 30 min, som hon brukar göra hemma, så nu börjar sovrutinerna komma igång. När Lydia vaknade efter vilan så kröp hon runt där inne och skrattade och väckte kompisen Lilly, hihi lilla busfrö. Så det märktes att hon fick den vilan som hon brukar få. Det är så skönt att allt går bra för Lydia :)
 
 
Duktiga tjejen ♥

Himla

2013-01-30 21:47:00 Shopping
» Kommentarer(0) «


Var in på himla butiken igår och tittade lite
. Fick med mig denna ursöta kökshandduk hem :)
 
 

Andra dagen på dagis

2013-01-30 21:17:03 Lydia
» Kommentarer(1) «


Idag har allt gått super bra på dagis för Lydia. Imorse efter fruktstuden/samlingen så hade dom vattenlek som dom brukar ha ibland, då tar dom fram en stor plastlåda med vatten som barnen får stå och leka i med badleksaker, den brukar dom även ta ut på sommrarna så att dom får plaska ute. Lydia tyckte det var jätte kul så hon blev arg när andra gruppen skulle in och leka så hon fick vara kvar och leka längre tills hon inte orkade mer.
 
Nattningen idag gick ännu bättre, det tog 30 min innan hon somna och då fick hon även sitta och bli vaggad i fröken Annas famn, men hon somnade tillsammans med pappa. Men det var bra att hon accepterade att någon annan försökte. Allt går så bra för Lydia, hon är så otroligt duktig, och alla är så snälla emot henne, dom kommer och kryper runt med henne och säger att alla måste vara försiktiga med Lydia eftersom att hon är så liten, hihi ♥
 
 
 
Det får bli lite foton ifrån min iphone nu när jag är på dagis,
vill inte släpa med mig systemkameran!

Kalas grejer

2013-01-29 21:44:00 Shopping
» Kommentarer(1) «


Lydias 1år kalas som vi ska ha ihelgen ska få gå i temat vitt rosa prickigt (min favorit) Satt och kollade lite på internet igår, eftersom att vi har så tråkiga kalasgrejer här i stan så fick skicka efter lite. Det blev flaggor som är rosa vit prickiga (som jag sen ska sätta in i flickornas rum) Sen hjärtformade ballonger och babyrosa fina serpentiner. Detta kommer bli ett sånt otroligt fint kalas ♥
 

Första dagen på dagis

2013-01-29 21:26:14 Lydia
» Kommentarer(0) «


Idag började vårat lilla hjärta på dagis, så idag var det första inskolningsdagen på födelsedagen och allt. När vi kom dit och hade hängt av oss så såg vi inte ens vart Lydia var, hon försvann lika fort som man satt henne ner på golvet, men hon kröp om kring överallt och kollade sig omkring och skulle känna på allt och alla, så ingen blyg tjej där inte, det känns jätte skönt.
 
Vid lunch åt hon två portioner mat och en maka, sen när det var dags att sova så blev det lite värre, Lydia är ju van vid att vi lägger henne i hennes säng och går där ifrån så att hon får somna själv, och nu med en mamma och pappa vid sig och massor med andra barn i samma rum så blev det jätte jobbigt, hon grinade i kanske en timma, men hon lyckades somna tillslut, och sov kanske 45 min, så det var ju bra. (Det hände samma sak med Emilia när hon var liten, dom har haft samma sovrutiner)
 
Men sen när hon väl vaknade så var jag och Mattias inte där vi drack kaffe så en fröken gick in och frågade Lydia om hon fick bära upp henne och det fick hon, Lydia sa ingenting, men när hon såg oss blev hon jätte ledsen och ville komma upp till mamma och pappa. Men allt har gått jätte bra idag, så denna inskolning kommer nog gå lika bra som Emilias gjorde. Lydia kom ju som sagt in på samma dagis som storesyrran och även samma avdelning, och krokarna fick dom brevid varandra också. Så himla underbart att ha båda på samma plats, så att dom har varnadra där om det skulle vara något ♥
 
 
 
 
Lite bilder från första dagis-dagen :)

Lydia 1år ♥

2013-01-29 17:23:18 Kärlek
» Kommentarer(2) «


Idag säger vi ett stort grattis till våran älskade dotter Lydia som fyller 1år ♥ Tänk att hon redan är 1år våran lilla bebis, tiden har verkligen gått fort, men det har varit ett helt u n d e r b a r t år. Imorse firades Lydia med sång och presenter i sängen. Riktig mysmorgon med våran älskade 1åring ♥
 
Grattis älskade lilla hjärtat ♥

Söndag

2013-01-27 21:45:56 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag började dagen med att vi fick sovmorgon till 10.00 igen, helt u n d e r b a r t! Sen blev det lite frukost dusch och fixa iordning oss, sen åkte vi till boländerna och tittade runt, köpte 1 års presenter till Lydia också, sen så åt vi lunch där borta. Sen åkte vi hem och tog det bara allmänt lungt. Hoppas att ni har haft en fin helg ♥
 
 
Korv på ikea :)

Semlor

2013-01-26 22:52:00 Mat&bak
» Kommentarer(0) «


 
Du behöver:

♥ 75 g Svenskt Smör från Arla

♥ 2 dl Arla® mjölk

♥ 25 g jäst

♥ ⁄2 dl strösocker

♥ 1 krm salt

♥ ev 12 tsk stött kardemummakärnor

♥ 1 st ägg

♥ 7 dl vetemjöl

♥ 2 tsk bakpulver

♥ 1 st uppvispat ägg till pensling

 Fyllning:

12 dl Arla® mjölk

♥ 75 g mandelmassa

♥ 2 dl Arla vispgrädde

♥ Florsocker

 

Gör såhär:

Smält smöret, tillsätt mjölken och värm till fingervärme. Smula jästen i en bunke. Häll över mjölken och rör om tills jästen löst sig. Tillsätt socker, salt, ev kardmumma, ägg och 6 dl av mjölet. Arbeta degen smidig. Låt jäsa ca 30 min.

Sätt ugnen på 225°. Blanda bakpulvret med 1 dl mjöl och arbeta in det i degen. Ta upp degen på mjölad arbetsbänk och baka ut 12 runda släta bullar. Låt jäsa på plåt med bakplåtspapper ca 20 minuter. Pensla med uppvispat ägg och grädda i mitten av ugnen ca 10 min.

Skär av ett lock på varje bulle. Gröp ur lite inkråm ur bullarna och blanda det med mjölk och riven mandelmassa. Fyll bullarna med blandningen. Vispa grädden och lägg en klick på varje bulle. Lägg tillbaka locken och pudra över florsocker. Detta blev 6 st stora semlor. 

Smaklig måltid


Våran lördag

2013-01-26 22:51:40 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Började med att vi fick sovmorgon fram till kl 10.00 helt underbart. Sen efter att vi fixat iordning oss så kom mamma och hämtade upp mig och Mattias så åkte vi och handla massa mat, så Tessan fick vara kvar här hemma och passa flickorna igen, men det vara bara bra, allt gick så mycket fortare.
 
Nu på eftermiddagen/kvällen så har vi haft en mysmiddag sen när Lydia somna så kollade vi på pippi med Emilia och hade lite myskväll, och jag har bakat semlor som kommer upp i ett annat inlägg snart med recept. Så vi har haft en mysig dag7kväll, hoppas att ni också har haft det ♥
 

♥ Syskonkärlek ♥

2013-01-26 18:13:00 Kärlek
» Kommentarer(0) «


 
Åh vad jag älskar er mina flickor ♥

face stockholm

2013-01-26 12:47:48 Shopping
» Kommentarer(1) «


 

Myskväll ♥

2013-01-26 12:44:07 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Igår kom Therese över till oss och passade flickorna så att jag och Mattias fick komma ut lite för oss själva. Vi gick ut och åt lite mat, sen gick vi på bio, sen så orkade vi inte så mycket mer, bion slutade kl 00.00 typ så vi åkte hem och la oss istället, vi var så trötta båda två, men en mysig kväll hade vi iallafall, tack min älskade ♥ :)
 

Tårarna rinner

2013-01-22 16:28:00 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Mitt älskade lilla barn, vart har våran tid tagit i vägen?
Idag har jag varit så otoligt deprimerad för att tiden har gått alldeles för fort. Hela min graviditet gick ju hur fort som helst, det kändes som att jag bara var gravid i nån månad sen var hon ute, men nu vad nu, våran lilla flicka fyller 1år nästa vecka, 1ÅR jag kan inte förstå det, hur kan tiden gått så fort?
 
Så fort jag tänker på att Lydia fyller 1år nästa vecka och ska börja på dagis nästa vecka, så kommer tårarna rinnandes ner ifrån mina kinder, allt har bara gått för fort. Jag ser ju Lydia som att hon vore en liten bebis idag, och att hon ska börja på dagis nu, nu när hon är en bebis? Helt sjukt. Men hon är inte en bebis längre hon börjar bli stor nu och det är så otroligt svårt att insé det, våran lilla flicka är 1år och ska börja på dagis helt sjukt.
 
Men all bebis-tid som mamma har fått spenderat med dig Lydia mitt lilla hjärta, den har varit helt underbart, går inte att förklara hur bra vi har haft det. Tänk att du nu åker runt  fullfart i din läragåstol och skriker/mumlar/pratar och kryper runt och även går nått steg ibland, du låg nyss i min famn och blev matad och sov.  Allt har verkligen kommit som en chock för mig, insåg nu att tiden har gått alldeles för fort.
 
 
 
Mitt älskade lilla/stora hjärta mamma älskar dig och Emilia mest över allt annat

Min lilla ballerina ♥

2013-01-21 16:51:44 Lydia
» Kommentarer(0) «


 
 
Sötare än socker ♥

Pratkvarn

2013-01-21 16:27:00 Videoklipp
» Kommentarer(0) «


Lydia har blivit en riktigt liten pratkvarn hon pratar hela tiden och gärna hur länge som helst.
Skrika kan hon också, hihi. Tänk så stor våran lilla prinsessa har blivit ♥
 
(Här mumlar hon mest)

Flickornas

2013-01-21 16:24:00 Inredning
» Kommentarer(0) «


Här är lite små detaljer ifrån flickornas fina rum ♥
 
 
 
 
 
 
 

Vårat sovrum

2013-01-21 15:05:00 Inredning
» Kommentarer(0) «


 

Våran orkidé

2013-01-21 09:56:00 Inredning
» Kommentarer(0) «



Våran helg

2013-01-21 09:48:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


I helgen har det hänt massor med skoj, i fredags ja vad gjorde vi i fredags? kommer inte ens ihåg haha, vi åt iallafall pizza på kvällen och hade myskväll, men vi gjorde nog inget annat speciellt på eftermiddagen, jo juste det blev en lugn fredag, var så trött efter veckan så var det, så jag la mig och vilade en stund sen hade vi myskväll.
 
I lördags var vi på ikea och shoppade lite med pappa, sen så var vi här hemma och fikade med mamma och pappa, senare på kvällen så kom Chatrine och Martin hit och åt tacos med oss och kollade på film, det blev faktiskt en riktigt mysig kväll. Igår så plockade vi mest här hemma, det ligger liksom kartonger överallt ifrån alla nya saker, sen så gick vi igenom allt och rensade bort en heldel onödigheter, allt är inte klart en men snart så.
 
Idag fick jag vara ledig ifrån jobbet, väldigt skönt måste jag säga. Så idag ska vi göra klart det sista och tvätta lite och städa lite till och vila ska jag hinna med att göra också såklart, men nu ska jag nog mysa mig ner en stund med Lydia ♥
 
 
Mina gosungar ♥

Hemnes sängbord

2013-01-21 09:27:50 Shopping
» Kommentarer(0) «


I lördags fick vi åka tillbaka till ikea igen, för när nya sängen var ihop byggd så passade inte madrasserna dom var för små, och jag var ju helt säker på att det var samma mått men tydligen inte, men vad gör det? Nu har vi iallfall en ännu större säng, perfekt för 2 barnsföräldrar. När vi ändå vad där och hade hjälp med att få hem madrasserna så köpte vi sängbord i samma serie som sängen, och även en hylla till vardagsrummet som kommer upp sen :)
 
 
H e m n e s ♥

Tvbänken

2013-01-20 13:58:00 Inredning
» Kommentarer(0) «


Nu är våran älskade tvbänk på sin plats. Det blev ju hur snyggt och frächt som helst. Det är så perfekta skåp/lådor också med stor förvaring, så denna tvbänk är perfekt för oss :)
 

Mina fina tulpaner

2013-01-19 12:56:00 Inredning
» Kommentarer(0) «


 
Visst är det väll hur mysigt som helst med tulpaner i hemmet ♥
Dom glädjer verkligen upp dagen med deras härliga färger, och dom
luktar ju fruktansvärt gott också :)

Morgon dans

2013-01-19 09:42:17 Videoklipp
» Kommentarer(0) «



Underbara ungar

2013-01-18 22:40:36 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Idag en stund efter att jag kommit hem ifrån jobbet så går jag in på flickornas rum för att kolla vad dom har för sig, jo då ligger dom på madrassen och kramas, syskonkärlek ♥ ni är ju bara för söta!
 

Tassimo

2013-01-18 22:27:00 Shopping
» Kommentarer(0) «


Nu har jag äntligen varit och köpt min efterlängtade Tassimo maskin, och den var på rea också så det var perfekt. Man kan göra vanligt kaffe i den, latte, macchiato, choklad, och säker massor med annat också, har inte kollat upp allt än. Så nu kan jag dricka min älskade latte när jag vill ♥
och det blir fantastiskt gott också måste jag säga :)
 
 
 
En kopp varm choklad ♥

Ikea shopping

2013-01-18 22:11:00 Shopping
» Kommentarer(0) «


Nu när jag äntligen har börjat jobba och får ut en hel lön, så har vi äntligen köpt våra möbler som vi har planerat i över 1 års tid att köpa. Det är så himla skönt att äntligen fått köpa in lite nytt, men det fattas lite saker, men vi får ta några åt gången helt enkelt. Vi hade ju en sån tur också, själva tvbänken som vi skulle köpa lyckades vi hitta i fyndhörnan så den fick vi lite billigare, sen när jag drog mitt family-kort så fick vi allt 1000kr billigare. Så detta blev ett riktigt bra fynd :)
 
♥ Påslakan
♥ Säng
♥ Tvbänk
♥ Bestick

Jullovet slut

2013-01-15 16:53:00 Emilia
» Kommentarer(1) «


Nu är Emilias jullov slut. Det fick bli ett riktigt långt jullov för Emilia, hon skulle ha börjat på dagis förra veckan, men pappa var så snäll så hon fick en till veckas ledighet. Men idag började Emilia på dagis igen, så nu är hon tillbaka hos bästisarna Ida och Matilda :)
 
 
Min stora fina flicka ♥

Sömn problem

2013-01-15 16:26:02 Emilia
» Kommentarer(0) «


Emilia har haft jätte svårt att sova dom senaste dagarna, hon total vägrar och bara gråter, sen när vi väl lyckats få henne till hennes säng så kommer hon efter en stund och lägger sig hos oss. Det är ju hur mysigt som helst såklart, men hon ska ligga med bena åt alla hål så jag får inte så mycket sömn då, och jag behöver ju sömn för att orka jobba, och orka med dagen.
 
Men inatt vände det hoppas jag, 5 min senare efter att vi lagt henne i sängen så går vi in och kollar, då ligger hon och sover som en stock. Så undrar vad som har varit fel? :( orolig över något kanske? eller kanske drömt något? Hon säger bara att det är läskigt men vad vet vi inte, så det måste varit en dröm. Så hoppas att det är över nu så att hjärtat får sova och även vi ♥
 

Hissgardiner

2013-01-15 16:13:00 Inredning
» Kommentarer(0) «


  
Jag är så otroligt nöjd med dessa underbara hissgardiner. Hade ju tänkt att jag skulle sätta upp mina gamla nu till våren, men när jag väl tog upp dom var dom sönder och såg hemska ut, verkligen jätte skitiga, så dom fick slängas, men det var bara tur för dessa är ju så mycket sötare ♥

Kvälls bus

2013-01-13 19:54:24 Lydia
» Kommentarer(0) «


hihi ♥

"När ingen ser"

2013-01-13 19:50:00 Lydia
» Kommentarer(0) «


Så passar Lydia på att busa till det. Hon tog tag i hela skeden till potatisgratängen och satt och åt av det, hon var tydligen inte mätt, så hon ville ha lite till. hihi sötnos ♥
 
   

Våran helg

2013-01-13 19:45:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Hoppas att ni har haft en fin och rolig helg! ♥ Det har iallafall vi. I fredags blev vi bort bjudna på middag hemma hos svärföräldrarna, vi hade det jätte mysigt med riktigt god mat och ett glas rött. På lördagen så var vi också bort bjunda på fika hemma hos Mattias mormor där vi även fick julklappar som vi inte hunnit få tidigare eftersom vi inte firat någon jul med dom året 2012, så det var lyx att få julklappar i januari. Flickorna fick fina kläder Mattias och jag fick presentkort, helt perfekt.  Sen på kvällen storstädade jag här hemma och satt upp mina nya hissgardiner som har kommit, och dom blev helt underbara helt perfekta, dom är ju knytbara, så man knyter ju en rosett och jag som älskar rosetter, så det blev jätte fint.
 
Idag söndag blev det en lugn dag här hemma med flickorna, jag stor städade ur deras rum idag eftersom att jag inte han det igår, för Lydia låg ju och sov där inne. Idag fick hela familjen sova middag också i 1 timma och 30 min det var riktigt skönt. Imorgon är det en ny vecka med nya roligheter. :) 
 

Det går framåt

2013-01-12 16:57:00 Lydia
» Kommentarer(0) «


Lydia har bara vågat att stå och gå i våran säng eller i soffan. När vi väl har försökt att ställa henne på golvet för att stå så viker hon bara ner sig med benen, men nu har det vänt, nu står hon rakt upp och tar nått steg ibland, så otoligt duktig tjej. Så nu går det framåt :)
 
 

Lill-pippi

2013-01-10 19:01:41 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Visst är hon väll helt u n d e r b a r t söt våran älskade
lilla lill-pippi, hihi. Man smälter ju ♥
 

Mila ♥

2013-01-10 18:58:00 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Min syster dotter Mila är här hemma hos oss och sover över denna vecka. Igår kom hon med ett hjärta som hon gjort till mig. Mila är bara 8 år och har gjort såhär fint ♥ TACK!
 

"Mamma"

2013-01-10 18:51:00 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Våran stora flicka har idag sagt sitt första ordentliga ord som var "mamma" helt underbart att få höra det! Lydia har ju tidigare sagt "mam pap" men idag blev det mamma.
Älskade lilla unge vad stolt jag är över dig ♥
 

Läragåvagnen

2013-01-10 18:45:15 Videoklipp
» Kommentarer(0) «


Lydia älskar att gå runt med sin läragåvagn, så att hon srpinger fram med den, och om hon fastnar någon stans står hon och skriker rakt ut och blir jätte arg. Pappas genér? hihi ♥
 

Takkronan

2013-01-09 21:11:00 Inredning
» Kommentarer(0) «


Vi har ju köpte en takkrona in till vårat sovrum. Vi blev verkligen jätte nöjda med den. Den passade verkligen in i vårat sovrum, och är hur mysig och fin som helst ♥
 
 
 
R o m a n t i s k t


2013-01-09 21:07:38 Kärlek
» Kommentarer(0) «


 
Denna bild tog jag för ett bra tag sedan. Våra gosungar

Mums spenat

2013-01-09 20:51:00 Lydia
» Kommentarer(0) «


Idag gjorde vi iordning lite spenat till maten, och det är mycket bra och nyttigheter i det, så testade vi att ge Lydia spenat för första gången och såhär gott var det. Våran lilla kladdgris hihi ♥
 
 

3 veckors tvätt

2013-01-09 20:39:00 Allmänt
» Kommentarer(3) «


Behöver jag säga mer? hihi. Våran tvättmaskin började låta jätte konstigt så både jag och Mattias sprang in och kollade vad som var fel, och ja då hade min trasiga bh åkt med och bygeln hade fastnat inne i själva tvättmaskinen, och det har ju varit massor med röda dagar nu under december månad så vi fick vänta några dagar med att ringa, sen när vi väl fått tag på dom fick vi vänta 5 dagar så kom dom och kolla, men då kunde dom inte lösa det så vi fick vänta ännu längre. Men nu är iallafall tvättmaskinen hel, 1500kr fick vi betala för att få ut en bygel, men dom sa att de kunde blivit dyrare, så vi hade väll tur då? Så nu har jag 3 veckors tvätt att tvätta, jag började i måndags kväll och snart är allt tvättat,underbart!
 

Julkort 2012

2013-01-08 20:52:00 Kärlek
» Kommentarer(2) «


Nu kan jag visa vårat underbart fina julkort. Vi har så många som bor långt bort som vi skickade till, men nu har alla fått korten. Såhär fint blev vårat 2012 julkort 
 

Iron maiden

2013-01-08 20:37:00 Allmänt
» Kommentarer(2) «


Jag har försökt att få tag på Iron maiden biljetter till Mattias som han skulle fått i julklapp, men det har varit helt omöjligt, men ihelgen fick jag äntligen tag på 2 st biljetter efter 3 månaders letande, och Mattias har ju inte veta av något alls, så jag sa bara till han att han skulle få en överraskning av mig denna vecka, och det fick han idag, han  blev så glad så att han vart helt stum han visste inte vad han skulle säga. Så den 13 juli 2013 kommer vi Iron maiden :)
 

Första stegen

2013-01-08 20:21:00 Lydia
» Kommentarer(0) «


Idag tog Lydia sina första ordentliga steg. Först ställde vi henne upp så tog hon två steg sen så ramlade sötnosen på rumpan, sen ställde vi henne igen och då tog hon fyra jätte fina steg, sen så fortsatt vi så hela tiden och hon tog fyra steg igen sen tre sen två sen fyra, sen så fortsatt vi så ett tag tills hon inte ville längre, så här går det undan. Jag hade en sån himla tur så
att jag lyckades filma när hon tog två steg. Duktiga tjejen :)
 
Mamma är så stolt

Fika mys ♥

2013-01-06 21:34:52 Allmänt
» Kommentarer(0) «



Föralltid

2013-01-06 19:13:41 Kärlek
» Kommentarer(2) «


 
Du och jag nu och föralltid min prins
Jag älskar dig

Lördag och söndag

2013-01-06 19:06:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


På lördag förmiddag var ju Emilia på kalas hos kompisen Matilda så medans hon var där så tog jag och Mattias en promenad till gränby centrum med Lydia sovandes i vagnen så handlade vi lite mat till veckan, sen tog vi en snabb lunch tillsammans också, klockan gick så fort så vi han inte göra så mycket mer, än att gå och hämta Emilia ifrån kalaset. Senare på kvällen skulle moster älsklingar Mila och Kevin komma hit men det blev Mila och Elin som kom, men det gör inget vi har haft det super mysigt iallafall. På kvällen låg alla barn i våran säng och kollade på film och åt massa gott, sen somnade dom inte förens kl 02.00 på natten, men Emilia somna nog kring 01.00 tror jag, att hon orka? Men lilla Lydia somna kl 19.00 som vanligt, så det blev en sén kväll men fruktansvärt mysig :)
 
Idag på förmiddag gick vi ut en sväng med alla ungar så att dom fick leka av sig lite, Lydia låg och sov i vagnen hela tiden så hon han inte riktigt leka ute, men här inne har det varit fullfart iallafall.
Imorgon ska Elin åka hem men Mila blir kvar några nätter till hon ville så gärna det,
så det ska bli mysigt att få ha henne ett par dagar till ♥
 
 

Finner inga ord ♥

2013-01-05 16:34:37 Videoklipp
» Kommentarer(2) «


Ni är ju bara för underbara mina älskade flickor ♥
 

Internet shopping

2013-01-05 16:32:47 Shopping
» Kommentarer(0) «


♥ Hissgardiner
♥ Tårtfat
♥ Badrumsmatta
 

Vårfint i köket

2013-01-05 16:03:00 Inredning
» Kommentarer(0) «


Jag har faktiskt börjat tröttna på alla dessa julsaker! Har känt så i 2 veckor nu, kan ju bero på för att jag tog fram allt så tidigt. Så igår köpte jag en rosa duk ljusstakar och vita tulpaner.
Så nu lockar vi fram våren lite här hemma :)
 
 
Vårkänslor ♥

Redo för kalas

2013-01-05 15:57:40 Emilia
» Kommentarer(0) «


Idag har Emilia varit på kalas hos kompisen Matilda med alla andra kompisar. Dom hade haft jätte kul sa Emilia. Dom hade dansat "och sjungt låten som jag älskar mamma loreen" hihi sötnos ♥
 
 

Fredag

2013-01-05 15:52:31 Shopping
» Kommentarer(0) «


Igår blev det jobb fram till klockan 15.00 ungefär, sen åkte jag hem bytteom och fixade mig lite, sen mötte jag upp Martin här utanför så tog vi bussen till gränby centrum och kollade runt lite. Köpte en present till Emilias kompis som fyller år, sen köpte jag en topp och ett par super sköna sockor åt mig själv, sen köpte jag lite vårsaker till köket, en rosa duk och ljusstakar. Sen så tog vi en kaffe och åkte hem hit och åt lite och kollade på film. Så det blev en skön mysig fredag :)
 

Vårat 2012 år

2013-01-01 22:13:00 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Har varit helt underbart ♥ I början på året 2012 den 29 januari fick Emilia en lillasyster, jag och Mattias blev tvåbarnsföräldrar, det bästa som någonsin hänt i mitt liv. Tänk att jag nu är mamma åt 2 helt underbara flickor, mamma älskar er så mycket. Sen så hade vi dop för våra flickor, världens finaste dop. Min stora flicka Emilia har fyllt 4 år. Det har hänt en heldel så jag lägger upp lite bilder istället ifrån vårat underbara 2012 år som gott.
 
 
TACK för ett helt underbart 2012 år. Gott nytt år på er alla.
Nu är det 2013 nytt år med nya tag ♥