Välkommen fredag

2013-05-31 20:06:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Nu är det fredag igen, känns underbart eftersom att hela familjen är lediga. Idag när jag hämtade Emilia ifrån dagis så kände jag inte alls igen henne, det första hon gjorde när jag kom var att kasta massa sand och var jätte sur och arg, sen när vi skulle gå hem så skulle hon dra cykeln hela vägen, och det var ju inte det lättaste så hon gick där och skrek och grinade, sen ville hon cykla men samtidigt ville hon det inte, SÅ höll Emilia på så hela vägen hem, och tjock jackan skulle hon ha på sig också för det var tydligen jätte kalt ute.. (t r o t s å l d e r n)

När vi väl var hemma så somnade Emilia fort i sin säng, och vaknar upp nån timma senare och är på ett toppen humör, skönt. Medans Emilia sov så satt jag och Lydia ute på balkongen och gosade. Lydia ligger nu och sover, Emilia och jag väntar in Lets dance finalen som är idag, spännade,och så väntar vi självklart in pappan i huset :)
 
 
Myspys med min lilla flicka

Våran vecka

2013-05-31 19:47:09 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Hej på er! Hoppas att ni har haft en trevlig vecka. Våran har varit helt okej, Emilia har ju haft vattkoppor så hon var tvungen att vara hemma ifrån dagis både måndag och tisdag, men som tur var så kunde jag och Mattias byta av varandra, så ingen av oss behövde anmäla vab. ..Och även jag åkte på feber i onsdags så jag fick ligga hemma och vila upp mig, men jag blev feberfri sen på eftermiddagen så att jag kunde jobba dagen efter, skönt.

Annars så har vi bara haft en lugn vecka, min syster har sovit här några dagar med sin son, och även Mikaela kom förbi en dag med sin bebis Emma som vi inte hade sätt, så otroligt s ö t liten tjej. Lydia blev lite arg när hon såg att Emma hade likadan napp som Lydia, så Lydia trodde ju att det var hennes napp och försökte ta ifrån nappen ifrån Emma, hihi lilla tokis

Mysig lunch

2013-05-26 13:08:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


 
 
V å f f l o r

Älskling

2013-05-25 20:31:53 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Hur kan du ha blivit så s t o r?
Min älskade bebis
 

Våran lördag

2013-05-25 20:27:44 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag har vi varit ute nästan hela dagen. Vi började med att ta bussen till boländerna för att köpa ett par sommarskor till Lydia, sen gick vi omkring där ett tag och gick till coop och köpte l ö r d a g s g o d i s, sen tog vi en promenad hem och stannade självklart hela tiden för att plocka blommor, Emilia går inte en meter utan att ha en blomma i handen, hihi.

Nu på eftermiddagen/kvällen så har vi bara varit här ute i lekparken och ätit glass. Nu ska vi se en film snart och mysa. Imorgon ska vi kanske träffa Emelie och Alex en stund, annars får vi se vad dagen har att erbjuda. Vi skulle ju fått besök av min storasyster idag men hon hade fullt upp, så hoppas att hon kommer förbi en stund imorgon. Ha en fin kväll raringar
 

Fågelungar

2013-05-24 12:53:56 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Tidigare här i veckan så kläcktes fågeläggen som vi har på balkongen, hihi. Efter att jag hade lagt upp inlägget här i bloggen om fågeläggen som kom ju ett ägg till så vi har två små fågelungar där ute nu
 

Våran vecka

2013-05-24 12:43:15 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Jag är verkligen jätte dålig på att blogga, men det är så mycket just nu, men inom kort kommer det att få komma ut i min blogg, hihi spännade?! Våran vecka har rullat på som vanligt, förutom att Emilia vaknar upp igår 30 min innan jag ska gå till jobbet med vattkoppor på hela magen/ryggen, så nu har Emilia också fått vattkoppor skönt att båda har haft det nu, ju äldre man blir ju sjukare blir man säger dom. Så nu hoppas vi att detta är  sista vändan med alla sjukdomar, för nu har vi verkligen fått gå igenom alla sjukdomar känns det som. Min syster är ju här nere i uppsla och hälsar på nu, så hon ska komma förbi med sin lilla så att han också troligtvis får vattkoppor.

Nu sover båda mina flickor middag, la Emilia hon var så trött idag. Jag själv håller på att städa ur vårat somrum, sen när det är klart blir det ett hårt träningspass. Sen så får vi se vad kvällen har att bjuda på, vi ska grilla vet jag iallafall, sen ska jag åka hem till Chatrine en stund. Hoppas att ni får en f i n dag :)
 
 
Min lilla busunge

Gosungen ♥

2013-05-19 22:19:00 Lydia
» Kommentarer(0) «



Alex 1år

2013-05-19 22:17:51 Allmänt
» Kommentarer(0) «


 
Stort grattis till Alex som fyllde 1år i lördags :)

Våran helg

2013-05-19 22:14:22 Allmänt
» Kommentarer(0) «


 Vilken t u f f helg vi har haft! I lördags börjar dagen med att Emilia bara gråter och är jätte sur och arg, och även Lydia. Jag och Emilia tog bussen till gränby centrum för att köpa present till kompisen Ida som hade kalas halv två, men även på gränby när hon fick vara själv med mamma, var hon arg och sur inget alls som dög, och jag frågade om Emilia ville gå på kalaset och det ville hon så det var ju bara att åka dit med henne, men hon hade kul på kalaset iallafall med alla kompisarna. Undertiden Emilia var på kalas så var jag med mina svärföräldrar, vi åt sushi och gick runt lite på gränby. På kvällen sen så hade vi familjemys och kollade på eurovision.

Idag har vi varit vid boländerna hela dagen och gått runt där och ätit lunch. Sen så somnade jag Emilia och Lydia en stund på eftermiddagen, det behövdes. Nu ska jag bara vänta på att hockeyn tar slut så att jag får mysa med min gubbe. Hoppas att ni allesammans har haft en fin helg
 
 
Lite mobilbilder ifrån helgen :)

Eurovision song contest 2013

2013-05-18 20:44:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Nu sitter vi i soffan med f ä r s k a jordgubbar och väntar på att Robin ska sjunga. Heja Robin
 

Tar hand om storasyster

2013-05-15 15:42:21 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Lydia tycker så synd om storasyster som måste ligga ner och inte orka göra något, så Lydia kryper upp och lägger sig brevid storasyster och myser med henne, hihi ni är ju bara för söta mina älskade barn
 

Min busiga 1 åring

2013-05-12 18:32:00 Lydia
» Kommentarer(0) «



Febrig Emilia

2013-05-12 15:46:34 Emilia
» Kommentarer(0) «


 
Mammas stora älskling vaknade upp med hög feber imorse, vet inte exakt hur mycket, eftersom att tempen är helt borta, men skulle tro att febern låg på 39 grader. Efter en halv alvedon och ungefär 5 timmars sömn så vaknar Emilia och är helt feberfri, skönt. Hoppas inte att febern kommer tillbaka nu bara för det vill vi inte :(

Lek - lördag

2013-05-11 21:46:09 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag blev det en riktigt m y s i g dag. Dagen började med att jag vaknade runt 07.00 och då åkte Mattias till jobbet och jag låg kvar i sängen och bara väntade på att flickorna skulle vakna, men det var knäpptyst, så jag gick upp och städade och fixade, men sen vid kl 08.30 då vakna dom, så dom tog sovmorgon idag, så jag hade ju också kunnat gjort det, typiskt.
 
Efter att vi ätit frukost och fixat oss så tog vi bussen till boläderna och sprang runt i affärerna, sen vid lunch kom Emelie och Alex och mötte upp oss, så gick vi till ikea och åt korv, sen tog vi en promenad hem till oss där vi fikade och lekte och hade det jätte mysigt, sen så blev det även en sväng ner till lekparken. Så idag har vi haft en super mysig lekdag med Emelie och Alex
 

F r e d a g s m y s

2013-05-10 18:48:59 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Nu är det äntligen fredag och helg, så skönt! Idag efter jobbet skyndade jag mig till dagis för att hämta hem mina flickor, och dom har tydligen bara varit 6 st barn idag, så dom har haft det riktigt lungt och skönt. Just nu leker barnen förfullt inne på rummet och jag sitter här och njuter av en iskaffe. Vi ska snart börja förbereda oss för fredagsmys. Mattias slutade 16.30 idag så han kom hem tidigt, helt underbart. Men ihelgen är det jobbhelg för Mattias, så jag är själv med flickorna. Men imorgon ska vi träffa Emelie och Alex och leka med dom, vi får se vad vi hittar på för kul :)
 
 
Hoppas att ni får en fin kväll

Rullgardiner

2013-05-10 18:21:00 Shopping
» Kommentarer(0) «


Vi har köpt rullgardiner som vi har satt upp inne i köket och i vardagsrummet. Vi bor nämligen i en öppen och väldigt ljus lägenhet och solen lyser rakt in hela dagen och det är rätt jobbigt ibland, så nu är det mycket bättre. Måste erkänna att man känner sig mer fri nu också, inga grannar som kan stirra in på kvällarna, hihi. Vi köpte vita tunna rullgardiner, så det är inte lika tjocka som man har i sovrummet, så det blir mer vardagskänsla. Storlekarna vi skulle ha fanns ju inte inne, och dom skulle inte komma in i lager förens om en månad, så vi fick köpa större och ändra om dom lite, men med en såg sax penna och måttband så är det klart. Perfekt :)
 

Landet

2013-05-05 20:34:29 Allmänt
» Kommentarer(0) «


I fredags eftermiddag kom mamma och hämtade upp mig och flickorna så åkte vi med ut på landet för att sova över en natt men vi blev kvar hela helgen, det var väldigt skönt, vi behövde verkligen lite avlastning ifrån allt. I fredagskväll hade vi mys med film och martini, och i igår hyrde vi en film till och hade mys och åt god mat och barnen har fått leka av sig här på gården, trots att Lydia är sjuk och gnällig men det har gått bra.
 
Nu är vi iallafall hemma hela familjen, Lydia sover och Emilia sitter i köket och äter risefrutti som hon köpte med sig hem ifrån coop. Emilia och pappa tog nämligen en cykeltur till coop vid boländerna, Emilia cyklade på sin cykel, och hon kan ju gå fram och tillbaka utan några problem, men det gick bra att cykla, hon cyklade jätte bra fram och tillbaka utan några problem, hon tyckte bara att det var roligt, hihi duktig tjej! Emilia är ju stor nu för att sitta i cykelsadeln. Nu ska Emilia sova och jag ska lägga mig i soffan en stund om mysa med min gubbe :)
 
 
U n d e r b a r a v å r

Nytt till mamman

2013-05-04 14:46:53 Shopping
» Kommentarer(0) «


Denna f i n a outfit fick följa med mig hem igår
 

Vattkoppor

2013-05-04 14:42:27 Lydia
» Kommentarer(0) «


Lillan har fått vattkoppor nu också, så nu ligger hon med det, och Emilia har inte haft det så hon kommer ju också få det inom kort. Lydia blir extra gnällig när hon är sjuk, ingenting duger bara mammas famn, lilla mysunge. Så jag har fått vara hemma och vaba både torsdag och fredag plus att jag var ledig i onsdags, och vattkoppor kan sitta i mellan 10-14 dagar, så vi har att göra, men nästa vecka så får Mattias vara hemma och vaba så får jag jobba, vi får turas om helt enkelt.
 
Lydias prickar blir bara fler och fler, tog bild på henne igår och det är mycket mera idag än vad det är på bilden. Tycker så synd om våran lilla tjej, hon har verkligen haft otur och åkt på varenda sjukdom :(
 
 
 
Ä l s k a d e  t r o l l u n g e

Nybakade vaniljbullar

2013-05-04 13:22:35 Mat&bak
» Kommentarer(0) «



Min busiga 4 åring

2013-05-01 22:27:54 Emilia
» Kommentarer(0) «



1 maj

2013-05-01 22:24:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Välkommen månad maj Visst är det väll helt u n d e r b a r t att vi äntligen är i majmånad, och närmar oss sommaren, så skönt. Idag var jag ledig ifrån jobbet, och det behövdes, jag har varit så trött dom senaste dagarna har gått upp jätte tidigt och lagt mig jätte sent, men idag fick jag sovmorgon fram till 10 och även sova en stund på eftermiddagen, helt underbart skönt var det. Men jag har så fruktansvärt ont i magen har haft det hela dagen och inte får i mig någon mat har ingen lust alls till att äta, magen gör så ont så att jag måste ligga ner hela tiden, jätte jobbigt. Så idag har vi bara varit här hemma och vilat och tagit det lungt
 

Fågelägg

2013-05-01 13:24:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Efter att jag har inrett ute på våran uteplats, så har det börja komma fåglar som har suttit och hängt väldigt mycket, så vi antog att dom trivs väldigt bra där ute, och ja det gjorde dom tydligen, idag såg vi varför dom är här hela tiden, dom faktiskt har byggt ett litet bo här och lagt ett fågelägg hihi
 

Nyklippt

2013-05-01 13:11:44 Emilia
» Kommentarer(0) «


För ungefär 2 veckor sedan bokade jag en tid hos hårkonstnärerna till Emilia. Det behövdes verkligen. Emilia har ju lockar i sitt hår och det är inte alltid det lättaste att kamma igenom, så Emilia hår var väldigt slitet, men nu är det igenom klippt och s u p e r f i n t blev det