Påskdagen

2013-03-31 20:54:51 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Idag hade jag och flickorna planerat en mysig förmiddag ute med lek och picknick, och sen efter det skulle ju jag hem och vårstäda, men hela dagen vände, straxt efter 7 på morgonen så ringer det på dörren det var mamma min som kom och hälsade på hon hade jobbat natt så hon sov en stund här på soffan, sen så åkte jag och flickorna med henne och handlade lite, sen åkte vi även och hälsade på gammelmormor på sjukhuset, så dagen blev inte som planerat, men vi har haft det super mysigt ändå.
 
Nu på kvällen så har jag vårstädat här hemma, mattorna har vädrats och skakats av, soffan är dammsugen det är dammat dammsuget och moppat snart överallt, gud så skönt, jag ä l s k a r att ha det rent, det är därför man inte stökar ner så mycket, men har man två småttingar så är ju det kanske inte det lättaste, hihi. Nu ska jag städa klart det sista :)
 
 
Emilia idag när vi hälsade på hos gammelmormor

Myshumör

2013-03-31 16:34:00 Kärlek
» Kommentarer(0) «


 
Min lilla gosunge är på myshumör

Förnyat lite

2013-03-31 16:14:00 Allmänt
» Kommentarer(1) «


 
Som ni kanske ser så har jag förnyat lite här i min blogg med min design, men det ska få komma upp lite andra bilder i min header inomkort. Det är ju så himla roligt att hålla på att fixa med designen plus att det blir mycket roligare att blogga när man har en fin design

Små fossingar

2013-03-31 11:01:51 Lydia
» Kommentarer(1) «


 
Lydias små fossingar

Påskafton

2013-03-30 20:19:52 Allmänt
» Kommentarer(1) «


 
Idag är det påskafton och allt, hoppas att ni har haft det super mysigt och ätit god mat, jag och flickorna har bara varit här hemma och busat runt, alla jobbar och även Mattias jobbar, så det blir inte så mycket påskfirande för oss, men på måndag har mamma och pappa bjudit hem oss till dom så vi får fira lite då istället. Så idag så har vi som sagt bara varit här hemma.
 
Imorgon ska jag nog vårstäda här hemma, vädra alla mattor och så, men på förmiddagen ska jag och flickorna ut och leka någonstans med lite picknick, hoppas på fint väder. Nu är min älskade Mattias hemma ifrån jobbet så vi ska ha lite film-myspys tänkte vi. Ta hand om er allesammans :)

Glad påsk på er ♥

2013-03-29 15:57:00 Kärlek
» Kommentarer(3) «



Hörselprov

2013-03-29 11:49:11 Emilia
» Kommentarer(0) «


Igår hade Emilia en läkartid på Akademiska sjukhuset för hörselprov, först såg det ut som att jag inte kunde följa med på den, och det fungerade inte för Mattias heller, så min älskade mamma kom hit efter att hon jobbat natt så sov hon i kanske en timma sen passade hon barnen och skulle följa med Emilia till läkaren, men sen så slutade jag tidigt ändå så jag fick följa med, Allt såg jätte bra ut i Emilias öron, hon hör bra även fast hon inte "lyssnar" hela tiden, hihi. Tusen tack bästa mamma/mormor för all hjäp igår :)
 

Blomman

2013-03-27 21:42:01 Emilia
» Kommentarer(0) «



Charmtroll

2013-03-27 21:30:15 Emilia
» Kommentarer(0) «


Emilia blir bara större och större, förstår inte vart tiden tar oss? Hon har verkligen blivit en stor flicka nu, tänk att hon ska fylla 5 år i år hjälp. Emilia har börjat tjata om att hon vill börja på "simskola" vad hon har fått det ifrån har jag ingenaning om, men simskola ska hon börja på, det tjatar hon och varje dag, börja leta simskola då? hihi.
 
Emilia svarar oftast så roligt när man frågar henne saker som idag tex då sa jag "Emilia alla dina leksaker är i vägen mamma kan ju inte laga mat nu" då svarar Emilia "men oj lilla mamma förlåt lite grann" haha, Hon är ju så himla söt och charmig, min stora älskade flicka
 

Det går framåt

2013-03-27 21:05:48 Lydia
» Kommentarer(0) «


Nu börjar det gå framåt för Lydia, hon tar några steg varje dag nu, och det blir fler och fler för varje dag som går, så snart går hon nog helt. Hon ställer sig rakt upp också och klappar händerna, och idag har hon gjort det flera gånger om och även stått upp och dansat, så himla söt. Hon förstår sig på så mycket saker nu också, så det händer verkligen mycket nu med Lydias utveckling. Det är verkligen en spännade resa det här och se hur denna sötnos utvecklas.
 
Lydia sover fortfarande hela nätter mellan 07.00 - runt 7-8, och det har hon gjort sedan hon var en bebis så vi har verkligen haft tur. Ett humör har Lydia måste jag få säga hihi. Hon kan bli riktigt arg och hon är ju så söt när hon väl blir det. Även på dagis trivs Lydia jätte bra, men när väl mamma/pappa kommer och hämtar henne så ser man världens gladaste Lydia som genast vill komma upp i famnen och mysa, det är så himla u n d e r b a r t att få se hur glad hon blir. Min lilla älskade gosunge Lydia
 

Lydias påskpyssel

2013-03-27 15:33:00 Lydia
» Kommentarer(0) «


Idag har Lydia påskpysslat på dagis, ett ägg som hon har målat och satt på fjädrar. Tänk att min lilla tjej har gjort ett så fint påskpyssel. Jag blir så himla glad och varm i hjärtat av att se hur duktig Lydia är
 

Måndag - Onsdag

2013-03-27 15:26:42 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Hej på er hoppas att ni mår bra, vi mår toppen bra här hemma, flickorna har äntligen fått återväda till dagis efter alla sjukdomar, så nu hoppas jag att vi får vara friska ett bra tag framöver. Dagarna som har gått under denna vecka så har vi inte gjort något speciellt, flickorna har varit på dagis jag och Mattias har jobbat, så det har varit väldigt lugnt och skönt.
 
Både igår och idag så har jag slutat i en skön tid så att jag har kunnat få äta mellis med mina flickor, så himla mysigt! Nu är det bara en arbetsdag till sen har man långledigt, det ska bli skönt. Mattias jobbar ju hela helgen så jag är själv med flickorna, så vi får se vad vi hittar på, det blir nog en vända ut på landet och mysa lite med mormor och morfar och leka i det fina vädret (om det håller i sig) hoppas verkligen det. Hoppas att ni får en fortsatt fin dag :)
 

Lördag

2013-03-23 17:39:38 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Sol och lördag? helt u n d e r b a r t! Idag på förmiddagen så har vi gosat med våra små flickor för inatt ska dom sova över hemma hos farmor och farfar, så jag och Mattias ska ha lite egentid med middag och sen kommer några över så ska vi nog ut någon stans skulle jag tro. Åh jag längtar så otroligt mycket efter mina prinsessor så att jag snart spricker, men imorgon får jag träffa dom igen, längtar
 
Nu är dom iallafall hemma hos farmor och farfar och myser, jag ska ta mig ett glas rött och umgås med min älskade gubbe innan det kommer fler hit, hihi. Hoppas att nu får en toppen lördag :)
 
 
Mamma älskar er så mycket

Onsdag

2013-03-20 21:42:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag har jag ju som sagt varit hemma för vab med Lydia, hon är fortfarande lite smått dålig i magen, men det är mycket bättre nu än vad det var för några dagar sedan, så hon får vara hemma med pappa torsdag och fredag och vila upp sig riktigt ordentligt, så det blir inget dagis imorgon som var planerat, men det är ju bättre att hon är hemma tills hon mår helt bra, sen får hon träffa kompisarna igen på måndag :)
 
Så idag har vi bara varit hemma, båda flickorna sov middag idag så då passade jag på att städa ur lägenheten, sen var vi tvugna att åka till affären lite fort så det gjorde vi. Annars så har vi inte gjort så mycket mer. Nu ska jag mixa ihop en god smoothie och bädda ner mig i sängen och kolla lite på tv. Det ska bli skönt att få komma iväg och jobba imorgon, det känns som att jag har varit hemma i en evighet. God natt och ta hand om er
 

Rosa ros

2013-03-20 21:19:00 Inredning
» Kommentarer(0) «


Denna u n d e r b a r a ros som Emilia fick utav mig idag får stå
och smycka upp vårat hem. Den doftar ljuvligt
 

Tisdag

2013-03-19 22:02:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag har ä n t l i g e n Lydia varit pigg lite gnäll med pigg, så på torsdag kan äntligen flickorna få återvända till dagis igen, men dom på bvc sa att vi skulle vara hemme extra dagar så att Lydia får vila upp sig ordentligt, så imorgon ska jag få vara hemma för vab igen, sen så hoppas jag att vi slipper dessa sjukdomar på ett bra tag.
 
Idag har vi bara varit här hemma och tagit det lugnt, mormor kom förbi en snabbis och tittade till flickorna. Sen lyxade vi till eftermiddagen med en god middag. Nu på kvällen så har det också bara varit lungt, vi har kollat lite på tvn och gosat, sen efter att jag lagt flickorna så körde jag ett träningspass men det blev bara ett kort för jag har så fruktansvärt ont i huvudet, men lite träning blev det iallafall. Hoppas att ni har haft en fin dag idag :)
 
 
 
Sötnos Emilia

Tröttis

2013-03-19 12:15:00 Lydia
» Kommentarer(0) «


 
Lydia somnade mitt i lunchen. Har länge velat att hon ska göra det så att jag skulle få ett sånt kort, och nu fick jag ett. hihi lilla sötnos

Björn Axén

2013-03-18 18:24:22 Shopping
» Kommentarer(0) «


 
Idag har jag vairt på jakt efter ett silver shampoo. Blev tipsad om att köpa denna som kommer ifrån Björn Axén. Så köpte hem en flska så får vi hoppas att det blir bra. Det är så skönt att vara blond igen, har verkligen saknat det. Min naturliga hårfärg är ju guldblond, så känner mig mer som mig själv när jag är blond :)

Flörtis

2013-03-18 18:13:41 Lydia
» Kommentarer(0) «


 
Lydia har blivit en riktigt liten flörtis. Såhär har hon hållt på hela helgen, hihi :)

Vårjacka

2013-03-18 18:05:31 Shopping
» Kommentarer(0) «


Hittade en fin vårjacka som jag köpte med mig hem

Mysig helg

2013-03-18 18:01:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Hoppas att ni hade en trevlig helg, det hade vi, super m y s i g helg faktiskt. I fredags så hade vi familjemys med pizza och film, så vi hade det super mysigt. I lördags mötte vi upp Chatrine vid boländerna så gick vi in på coop och handlade mat och lite gosaker, sen åkte vi hem hit och lagade en god middag, sen hyrde jag och Chatrine film och hade myskväll, (hon stannade kvar över natten). I söndags gjorde jag en super god frukost till oss, det blev färska frallor smoothie ägg och varm choklad, riktigt myspys frukost. Sen resten av söndagen så tog vi det bara lungt och bäddade ner oss i soffan.
 
 
Tack bästa Chatrine för en mysig helg

Dessa sjukdomar..

2013-03-17 08:53:00 Allmänt
» Kommentarer(1) «


Jag orkar snart inte längre. Barnen och vi blir sjuka konstant hela tiden. Vad är det som går?? Lydia har legat magsjuk 2 gånger på bara 2 veckor, Emilia får feber hela tiden och kräks emellan åt. Jag har varit magsjuk och haft högfeber, Mattias har bara mått illa. Varje morgon så har antingen Lydia kräkts ner hela sängen eller bajsat, och igår var det helt torrt åh vad glad jag blev då trodde såklart att vi var på bättringsvägen, men idag vad hände idag? jo Lydia har bajsat ner sängen igen, och det är värsta hittills, stackars lilla tjej!
 
Jag har ringt bvc och pratat med dom, och dom säger att det inte är någon fara, byt kost, ge inte henne mjölk m.m, men inget blir bättre? Hon har haft diarré i en månad, och blev sjuk andra vecka på inskolningen på dagis och sen så har vi legat sjuka var och varannan dag, och det har gått en och en halv månad nu, hur kan detta vara normalt? Ska ringa bvc igen på måndag och säga att vi måste ha en tid så att dom får undersöka Lydia ordentligt. Det konstiga är ju det, att hon bara bajjar ner hela sängen på morgonen sen är allt bra. Usch är så less nu, vill bara att vi ska bli friska någongång!

Fint i lådan

2013-03-14 21:36:26 Inredning
» Kommentarer(3) «


Nu när vi har fått så himla fint i vårat sovrum, så är det extra kul att hålla på att fixa där inne. Vi fick massor av tapetbitar över från tapetseringen, varför slänga när man kan göra roliga saker? Så jag klippte bort två bitar och satt i våra nattduksbord, det blev verkligen jätte fint. Här kommer före och efter bilder :)
 

Påsklilja

2013-03-14 20:52:00 Inredning
» Kommentarer(0) «


 
Min älskling köpte en fin påsklilja som han kom hem och gav mig tidigare idag. Den får stå på mitt nattduksbord. Så nu doftar det lite vår i vårat sovrum. Tack älskling

"Lydias nya klänning"

2013-03-14 20:36:00 Lydia
» Kommentarer(0) «


Idag sprang jag in en snabbis på coop för att köpa en varsin Pixi-bok till flickorna, som en liten krya på er present, och pixi-boken som jag köpte till Lydia var ju väldigt passande, den heter nämligen "Lydias nya klänning" hihi. Den var spännade tyckte Lydia, men sen så kastade hon boken på golvet, det var mycket roligare tyckte hon :)
 

Nästa barn igen!

2013-03-14 20:14:59 Emilia
» Kommentarer(0) «


Är det inte den ena så är det den andra, nu igen, om och om igen. Självklart så vaknade Emilia upp igår kväll med 39,4 graders feber och börjar kräkas, varför? Vi har legat sjuka så länge nu, så nu tycker jag att det borde räcka för våran del. Lydia bajjar ner hela sängen VARJE morgon sen så mår hon bra, det har inte kommit någon mer kräka ifrån henne. Men Emilia kräktes bara en gång igår och det behöver ju inte vara magsjukan, det kan ju varit att hennes kropp reagerade på den höga febern, för då kräks man ofta. Emilia fick ju även hemska utslag runt ögonen när hon kräktes igår, och jag blev livrädd, men det beror tydligen på att blodkärlen sprack när hon kräktes.
 
Men jag måste få säga att jag är väldigt stolt över Emilia, igår när vi skulle ge henne alvedon så hade vi bara vanlig som man sväljer, och Lydias rump-alvedon, och det var upp till 15 kg, och Emilia väger 16 kg, så då stog det att hon kunde ta av våran alvedon som man sväljer, så hon fick en halv tablett och jag var ju livrädd först och tänkte "hur ska hon klara detta, svälja en halv alvedon?" men det gjorde hon, Emilia hade ett glas vatten i ena handen och alvedonen i andra så la hon den i munnen och drack vattnet och svalde den utan några som helst problem, tänk att våran lilla Emilia klarade det, stolt mamma Idag har iallfall både Emilia och Lydia varit pigga, men säger inget mer, för då kommer väll det ännu mer sjukdom här hemma. men man kan ju hoppas på att vi slipper vara sjuka snart :)
 

Sänglampor

2013-03-13 20:23:02 Shopping
» Kommentarer(0) «


Dessa fantastiska sänglampor ska jag och Mattias köpa in till vårat ny tapetserade fina sovrum. Vi har ju samma modell fast som är bordslampa som står i våra vardagsrumsfönster, så detta kommer bli jätte fint

Nya tapeter

2013-03-13 20:15:00 Inredning
» Kommentarer(0) «


 
En liten snabb visning på nya tapeterna. En fondvägg med skissade rosor, och sen körde vi helvitt runt resten av rummet. Så nu är det ljust och fräscht där inne, och jag kan inte lämna rummet pga att det har blivit så fint och mysigt, hihi. Så ihelgen ska vi ut och leta inredning, roligaste som finns. Jag har redan valt lampor som vi ska ha, som ska sitta ovanför sängen, och dom vet jag redan nu att dom kommer passa in jätte bra.
 
Som jag har sagt kanske 100 gånger tidigare så har vi ju en hästhage nedanför, och det är ju så himla mysigt så min lantliga romantiska shabby chic stil som jag inreder med passar perfekt in . Åh jag är så nöjd.
 
STORT TACK till svärföräldrarna med hjälpen utav tapetseringen

Början på veckan

2013-03-13 19:54:29 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Som jag skrev redan ihelgen att jag mådde lite dåligt och hade frossa, jodå det bröt ut på måndagen så jag har legat sjuk fram tills nu såklart, men nu mår jag bra och ska upp och jobba imorgon, och det känns så skönt. Inatt vaknade Lydia och kräktes ner hela sängen och har varit jätte dålig i magen. "Magsjukan igen"? Så jag ringde till BVC imorse för att dubbelkolla med dom om man verkligen kan bli magsjuk två gånger på bara två veckor, och det kan man sa hon, så antagligen så var Lydia inte 100% frisk när hon började på dagis igen så att hon åkte på smittan igen? Men hon har inte kräkts något mer så det kanske är över? Hoppas verkligen, vill inte ha mera magsjuka här hemma nu, nu ska vi vara friska och krya!
 
Mina u n d e r b a r a svärföräldrar har ju varit här dagarna vi varit sjuka och fixat inne i mitt och Mattias sovrum, dom har tapetserat jätte fint där inne, så nu är sovrummet klart, och väntas bara på att inredas, och vi valde ju så himla snygga tapeter, åh det är verkligen super mysigt där inne nu. Hoppas att ni har haft en bra start på denna vecka
 

Ni gör min dag ♥

2013-03-10 17:12:00 Kärlek
» Kommentarer(1) «


 
Det är så himla kul att göra saker tillsammans med mina flickor, så fort vi planerar in något så blir allt alltid så lyckat och vi har så himla kul tillsammans. Ni två mina älskade barn ni gör min dag till ett helt u n d e r b a r t mirakel! Mamma älskar att få vara tillsammans med er, ni är bäst, och mamma älskar er mest av allt

Lek och picnick

2013-03-10 16:39:21 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Imorse efter vi fixat oss och ätit frukost så tog jag med mig flickorna ut för lek i det härliga sol vädret. Vi tog med oss picnick-väskan med rån och saft, så efter all lek så satte vi oss och fikade och gosade i solen, super m y s i g t hade vi. Mattias håller på att slipar i vårat sovrum så kände att vi går ut och har en mysig-dag-ute, och det hade vi verkligen.
 
Lydia var först lite gnällig när vi kom till lekparken, men sen så vände allt och hon skulle överallt, hihi. Så det var kul att hon också ville göra lite saker ute, än att bara sitta i vagnen. Efter fikat så var Lydia trött och Emilia ville leka vidare, men klockan var vid lunch så vi gick hem och åt med pappa, sen hade vi tänkt att gå ut igen, men jag började frysa som en tok så jag bäddade ner mig i soffan med två tjocka täcken, sen när jag vaknade så kände jag mig varm, skönt. Har inte tid att bli sjuk nu. Mår mycket bättre nu så det var nog bara falskt alarm. Hoppas att ni också har haft en lika mysig dag som vi har haft idag :)
 
 
U n d e r b a r - d a g med mina flickor

Lydia kan nu

2013-03-09 18:58:00 Lydia
» Kommentarer(0) «


Måste uppdatera lite om Lydia utveckling, var ju ett tag sedan jag gjorde det. Lydia svarar när vi frågar henne saker, tex "Lydia är du hungrig?" Lydia "aa" hihi så himla sött. Sen har hon börjar komma fram med små ord också. Mamma och pappa kan hon ju med dessa ord har komit upp nu den senaste tiden
 
 
Titta
Katt
Usch
Mjaw
 
Det låter mer som "tit, tat, usch, mau" så himla mysigt nu när det kommer fram massor med små ord. Lydia kan gå i sängen och i soffan utan stöd, men när det är på golvet så vill hon inte helt enkelt Men tidigare i veckan så har hon tagit lite steg här och var, sen så hämtar hon saker som läragåvagnen och går runt med den, sånt kan hon ju. Så vi får se när Lydia blir redo att gå helt utan stöd på golvet också. Allt har sin tid :)
 
 
S ö t n o s e n

Favorit leksaken

2013-03-09 18:27:15 Lydia
» Kommentarer(0) «


Lydia fick denna super roliga leksak av farmor och farfar på hennes 1års-dag, och det är väldigt populär måste jag säga, Lydia springer runt med den hela tiden. Så denna är Lydias favorit leksak just nu :)

Påskpynt

2013-03-09 15:39:00 Inredning
» Kommentarer(1) «


 
Jag hittade så himla fina påskdekorationer i veckan. Sen när jag kom hem så ville jag genast börja pyssla upp allting, det är ju så himla roligt ju. Älskar äggen, dom är ju rosa med vita prickar

Brödkorg

2013-03-06 21:23:10 Shopping
» Kommentarer(0) «


 
Jag verkligen ä l s k a r att duka, men speciellt till frukost när man ska ta fram bröd, då är det mycket roligare/finare att servera i en fin brödkorg, så denna söta brödkorg fick följa med mig hem förra veckan :)

Onsdag

2013-03-06 21:02:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Imorse kom mamma hit för att sova en stund på soffan medans jag jobbar (hon jobbar natt i närheten). Sen när jag kom hem så åkte vi iväg och kollade på bilar, mamma är sugen på en ny, och den som hon har spanat in är super fin, en kia. Sen tog vi oss en snabbis till gränby centrum och handlade lite, sen släppte hon av mig här hemma och åkte vidare på två möten. Skönt med lite egentid med min mamma
 
Flickorna är fortfarande hemma ifrån dagis, men på fredag ska dom nog klara av att gå på dagis igen, lika bra att ha dom hemma tills dom är helt friska, det är ju "vabruari" nu som dom säger, stämmer bra det. Nu på eftermiddagen/kvällen gjorde vi en hemmagjord pizza sen körde jag ett stenhårt träningspass, känner mig super nöjd faktiskt, och imorgon är det torsdag snart helg, tänk så fort denna vecka har gått. Hoppas att ni mår bra och har haft en fin dag i det fina vädret :)
 
 
Får bli två instagram bilder

Lattemuggar

2013-03-04 08:51:32 Shopping
» Kommentarer(0) «


 
Hittade nyss dessa u n d e r b a r a lattemuggar. Ska inhandlas  :)

Tokungen

2013-03-03 22:15:00 Emilia
» Kommentarer(0) «


 
Emilia är ju bara för rolig. Hon kan verkligen få mig att skratta när hon gör
alla sina grimaser. Bilderna säger ju allt, haha

Emilia bloggar

2013-03-03 19:36:00 Emilia
» Kommentarer(0) «


   Emilia ville blogga sa hon, så här kommer Emilias allra första blogginlägg, hihi
 
 bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbayyyyyyyyyyy
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyrvvvvvpoooohggggggggggggggggggggggggg
gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggglnhujijhikmhjhikjkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjvjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjl,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,fkffkluyuhbhhhbhbhbhbbhbhhbhbhbvbhbhbbhhbbjnjjjjnjjkkkkkkkooopkokokokokookokkookkookokoo
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkjhujhujjhnjjnhjjhhbhbhbhhbhbhbhbhbhbhbhbhhhghuyhuyu
u8uummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
 
 
Kram från Emilia

Mina kladdgrisar

2013-03-03 12:11:52 Allmänt
» Kommentarer(0) «


 
Det blev en kladdig lunch idag måste jag säga, hihi

Lördag

2013-03-02 20:45:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag fick det bli en inne-dag. Lydia mår bättre men det blir mycket blöjbyten om man säger så, så vi valde att stanna inne istället, så här hemma har det varit full rulle med två busfrön. Vid lunch lyxade vi till det och gräddade lite våfflor, Lydia har inte haft så mycket sug på att äta idag så våfflorna slängde hon på golvet så åt hon bara grädden, godast det kanske? hihi
 
Men vilket väder vi har haft idag? Värsta snöstormen! Men sen på eftermiddagen så tittade ju faktiskt solen fram en liten stund, så hoppas på en härlig soldag imorgon, det vore ju inte helt fel. Nu blir det mys framför tvn :)
 

Fredag

2013-03-01 20:45:55 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Fredag och helg igen, hoppas bara på fint väder under helgen så är allt perfekt. Imorse kräktes Lydia ner hela sängen så det var ju bara att bädda rent och tvätta av lilla hjärtat, men det var nog sista kräkan, för nu har hon ätit hela dagen och mått jätte bra, så nu verkar hon vara frisk och kry, så skönt!
 
Idag var Mattias ledig så han var hemma och tog hand om flickorna, Emilia har inte åkt på något än inte Mattias eller jag heller så jag hoppas att vi slipper, men man vet ju aldrig. Nu ska vi se lite på film det blir en film som heter "Fyra år till" tror den hette så iallafall. Är flickorna lika friska och krya imorgon så ska vi ut och leka, behövs verkligen friskluft nu när Lydia har legat sjuk, hon har ju haft pyamas på sig hela tiden och bara legat, så friskluft behöver vi :)
 
 
Trevlig helg på er