6 månader♥

2012-07-29 21:52:26 Lydia
» Kommentarer(1) «


Lydia ½ år gammal idag, tänkt att min lilla bebis har blivit så stor redan. Idag på Lydia 6 månaders dag och allt så tog hon sitt första krypsteg så himla duktig min lilla flicka. Lydia sitter nu i korta stunder så hon sitter ju inte helt i 100% än och snart kryper hon också, hon är fortfarande en lugn och glad lättskött tjej , så allt rullar på som det ska ♥

Mysig familjedag!

2012-07-29 12:59:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Igår så kändes dagen helt fel, det var varmt och allt var bara fel, så jag och Mattias gick ut med våra flickor och köpte lite fika sen gick vi till en lekpark där vi satt och fikade och lekte, det var verkligen super mysigt. Sen på kvällen skulle vi äta god mat, vi hade fixat grillspett sen när Mattias ska gå ner för att grilla så har vi ingen grillkol och vi både var helt säkra på att vi skulle ha det hemma men nejdå, så det fick bli ugnen, men det blev bra iallafall, sen så hade vi myspys framför tvn på kvällen, så det blev en riktigt mysig dag ♥ :)
 

Mysiga dagar i västerås

2012-07-29 12:41:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


I tisdags åkte vi till västerås hem till Mattias mamma, för att umgås med hans bröder mormor och morfar och hans mamma såklart där vi sov över. Vi hade det super bra där som vi alltid har. Vi sprang runt staden underdagarna och på torsdagen fick jag och Mattias lite tid för oss själva, vi gick och åt grekiskmat sen köpte vi jordgubbar och choklad så satt vi vid hamnen och gosade, det blev verkligen en kärleksfull kväll ♥ Så vi har helt enkelt haft det bra!
 

Lilla Lydia♥

2012-07-29 12:23:34 Kärlek
» Kommentarer(0) «



Köttfärssås med spagetti

2012-07-17 23:17:32 Lydia
» Kommentarer(0) «


Idag fick Lydia testa på köttfärssås med spagetti för första gången, det tyckte hon var jätte gott, vi får se om hon blir lika galen i det som Emilia var men det tror jag, dom flesta barn älskar ju köttfärssås med spagetti. Lydia vill ju så gärna äta själv med händerna det är mycket roligare än att bli matad med en sked av mamma, men tror det spårade ur lite idag hihi min lilla kladdgris ♥ :)
 

Egentid med min Emilia

2012-07-16 23:13:22 Emilia
» Kommentarer(0) «


Idag fick jag och Emilia lite egentid tillsammans. Vi tog först bussen ner på stan  och gick runt och tittade lite i affärer, sen åkte vi hem och käkade lunch, sen drog vi vidare till fyrishov med mormor och mostrarna. Det var inte igår jag och Emilia gjorde något tillsammans själva, så det var nog väldigt skönt för Emilia att få ha en dag med mamma alldeles själv ♥
 

furuviksparken

2012-07-15 01:57:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag blev det en härlig dag på furuvik med svärföräldrarna. Morgonen började med att vi försov oss, vi skulle kliva upp 06.00 men vi vaknade 07.00 och vi skulle ta bussen 07.45 men vi hann med den iallafall, som tur var så packade vi och gjorde klart allt igår, annars hade vi inte hunnit. Jag åkte på världens magknip med kramper i hela magen så att jag knappt klarade av att gå, har lite smått ont än, sen så bajsade Lydia ner sig totalt och vi hade glömt att lägga ner extrakläder, så fick fick köpa en t-shirt där i minsta st 86, men det blev som en lång klänning så det gjorde inget.
 
Lydia satt lungt i vagnen hela tiden och Emilia sprang runt och ville inte göra som mamma och pappa så utan tvärttom men allt gick bra ändå. Så det blev en mysig dag på furuvik bortse ifrån magknipen då :)
 
              

Gos med mitt lilla♥

2012-07-15 00:13:01 Kärlek
» Kommentarer(0) «



Baba i slasken..

2012-07-15 00:06:45 Lydia
» Kommentarer(0) «


När Lydia ska äta så äter hon med hela kroppen, kladdigt ska det vara hehe, så i tordags fick hon bada av sej lite i slasken, Lydia stänkte ner vatten i hela köket nästan, plaskade med fötterna i vattnet, men kul var det, det är huvudsaken de :)
 

Fredag

2012-07-14 23:57:07 Shopping
» Kommentarer(0) «


Igår ville mormor träffa mej så åkte hem till henne en stund och var med henne och även hennes syster var där så fikade och åt lite lunch med dom, sen drog jag och mormor iväg till gränby för att handla lite och jag fick med mej en jätte fin blus hem. Sen kom mamma och hämtade upp oss så drog vi iväg och storhandlade, sen på kvällen så var mamma och mormor kvar hemma hos oss så drog jag och Mattias ut och åt lite och hade det mysigt, det behövdes
 
    

Fullt upp!

2012-07-12 22:46:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Har haft så mycket för mej så jag glömer bort att blogga, vad skrev jag sist? vad har jag gjort? haha herregud minns inte när jag inte bloggar regelbundet. I måndags så blev det en kryssning med Birka paradise med mamma systrarna och lite släktningar, och det var en 22 timmars kryssning så jag sov borta från Lydia för första gången och även Mattias som jag har sovit ihop med varje natt i 4 års tid haha, men det gick bra men saknade min familj såklart, men det var skönt för mej att komma bort också. Kan bjuda på 4 bilder ifrån kryssningen :)
 
Kom hem på tisdagskväll efter kryssningen och var jätte trött och hade huvudvärk, somnade ungefär vid 19 tiden och vaknade vid 23 sen vidare till sängen och sov hela natten till typ 10.00 dagen efter men var ändå trött och jätte ont i huvudet så jag har typ bara sovit/vilat och haft huvudvärk dom senaste dagarna, men idag känner jag mej mycket bättre som tur är! :)

Gullunge

2012-07-09 00:40:24 Kärlek
» Kommentarer(0) «



Glassmaskin

2012-07-09 00:35:29 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Vi åkte och hämtade mormor ilördag så att hon också skulle få komma ut på landet med oss. När mormor kommer så bär hon på ett stort paket som hon ger till mej utan anledning, hon hade typ vunnit en glassmaskin så gav hon bort den till mej. Har velat ha en sån ett tag nu. Tack mormor ♥ :)
 
 

Duktig tjej!

2012-07-09 00:28:55 Emilia
» Kommentarer(0) «


Blir chockad utav Emilia, hon är så himla duktig! Mormor tog fram papper åt henne och penna då ritar Emilia en banan och säger "titta mamma en banan" när lärde hon sig att rita en banan? Så duktig tjej. Mormor sitter och skrev massor med namn på ett papper och vad gör Emilia då? jo hon tar ett papper och skriver morfars namn (OLA) på, hon kollade inte ens på mormors papper då hon bara skrev som att hon har kunnat det länge. Mamma är så stolt över dej Emilia du är så duktig ♥
 
 
 

Landet

2012-07-09 00:05:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Vi har haft det så s.k.ö.n.t ute på landet, vi var borta i exakt en vecka. I söndags när vi kom dit så blev det mest lungt bara men på kvällen blev det stavgång på en timma och jag var lite förkyld och så innan men det struntade jag i och drog ut och gick iallafall vilket jag inte skulle gjort för på måndag när jag vaknade upp så mådde jag mycket sämre hela förkyldningen blev kaos, fast sen på tisdagen var det bra igen som tur var. Vi har bara slappat lekt med barnen grillat och haft det allmänt bra där borta, så vi gjorde inget speciellt bara njöt av det härliga.
 
Sen nu idag när vi började packa in allt i bilen för att åka hem så bara öser regnet ner och åksan kom också usch tycker inte om åska jag, men tur att det vädret kom nu så slapp vi tråkväder undertiden vi var där. Nu är vi hemma igen, borta bra men hemma bäst ♥ :)
 

Sommarfötter

2012-07-04 19:55:02 Lydia
» Kommentarer(0) «


Lydias ♥

Vi har det bra..

2012-07-04 19:45:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Vi är ute på landet och n.j.u.t.e.r  fortfarande, fast jag har ju datorn med mej hade tänkt att jag skulle blogga men vi har så mycket för oss om dagarna, så jag för uppdatera mera när vi kommer hem, vi åker nog hem på fredag en stund sen åker vi kanske tillbaka på måndag. Men hitils så har vi bara varit ute lekt i solen latat oss och bara haft det bra.
 
Emilia blev kompis med grannes son här så nu har hon fullt upp och är där och leker, så vi får väll se när hon kommer in och vill sova. Lydia ligger iallafall här och leker med mitt ben i sängen hihi trollungen ♥ tänkte att jag skulle få Lydia att somna nu men hon ligger bara och skrattar så det är ju inte det lättaste.
 
Imorgon ska vi nog fylla upp tjejernas pool med vatten om det är fint väder, vi köpte ju en lite hello kitty pool för typ 3år sen och hade på balkongen så att Emilia skulle kunna svalka av sig när det är varmt ute, den låg sparad i förådet så den fick följa med, sen imorgon på kvällen så ska jag troligtvis försöka få mamma att dra iväg på bilbingo, det är grejer det ;)