Twinings söderte

2013-11-27 20:07:00 Mat&bak
» Kommentarer(0) «


 
Har ni smakat Twinings söderte? Om inte, gör det. Så f a n t a s t i s k t gott te. En av mina favoriter nu

Prinsesstema

2013-11-27 19:26:53 Emilia
» Kommentarer(0) «


Emilias 5 års kalas börjar att närma sig, och Emila har valt prinsesstema iår, så vi satte oss och beställde hem allt som hon ville ha till sitt kalas. Sen så måste vi köpa prinsesskronor och såpbubblor till alla, hihi :)
 
 

Legat sjuk

2013-11-27 19:24:50 Allmänt
» Kommentarer(0) «


I måndags började jag känna mig hängig och fick feber till och från sen så har det fortsatt så med halsont och förkydlning så jag har legat hemma i 2 dagar och vilat mig, men jösses så rastlös man blir när man bara ligger i en säng och inte orkar göra något en att bara ligga och vila, men men.
 
Nu mår jag iallafall mycket bättre och ska upp och jobba imorgon u n d e r b a r t :)
 
 

Våran lördag

2013-11-23 21:15:19 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Hej raringar! F ö r l å t för min jätte dåliga uppdatering här i bloggen, men det är så himla mycket med allt nu så jag hinner inte med riktigt, men snart så är jag igång igen. Idag har jag varit i mormors lägenhet sen kl 10 imorse kom hem för en liten stund sedan. Vi håller på att städar ur hela lägenheten så det finns en del att göra, men nu är nästan städningen helt klar, bara golven kyl/frys kvar och möblerna sen så är det klart.
 
Tjejerna fick följa med eftersom att alla andra också var där så dom fick springa runt hej vilt, men det gick bra ändå. Nu sitter jag helt utmattad i soffan, ska bädda ner mig under täcket och slå på tvn en stund sen sova för imorgon ska vi tillbaka och göra klart det sista. Ingen ledig helg för mig inte. :/
 
 
Dagens s ö t n o s a r

Victoria secret pure daydream

2013-11-17 18:38:33 Shopping
» Kommentarer(3) «


Jag måste verkligen tipsa er om denna produkt som kommer ifrån victoria secret som fick följa med mig hem ifrån stan idag. Den doftar så l j u v l i g t g o t t :)
 

Våran söndag

2013-11-17 18:37:57 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag på förmiddagen kom Therese hit för att passa flickorna en stund. Så jag och Mattias åkte ner till stan där vi åt lunch och gick runt och shoppade lite. Sen så åkte vi och storhandlade massor med mat, så nu är det fullt i alla skåp här hemma. Så vi hade en riktigt mysig förmiddag med lite egentid tillsammans.
 
Nu så har flickorna precis badat och ska läggas för natten så nu ska jag lägga på mig en ansiktsmask och lägga mig i ett varmt skumbad och invänta solsidan, mys. Hoppas att ni alla har haft en fin dag/helg :)

Våran lördag

2013-11-17 18:37:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Lördagen började vi med att hela familjen åkte till ikea och åt frukost. Sen så gick vi runt lite på ikea och kollade. Efter det så gick vi runt i lite andra affärer i boländerna sen så tog vi bussen ner mot stan där vi åt lunch och shoppade lite.
 
På eftermiddagen kom Mattias mamma och hennes festman och Mattias bror och hans fru hit på besök. Vi bjöd dom på tacos och sedan blev det lite fika med pepparkakor, m u m s
 

Elljusstake

2013-11-17 18:37:00 Shopping
» Kommentarer(0) «


 
I år ska vi faktiskt köra på en elljusstake i köksfönstret. Så igår letade jag efter en som skulle passa in och då hittade jag denna f i n a elljusstake som är exakt i min stil. Jag ställde faktiskt fram den i köksfönsteret idag, jösses så mysigt det blev. Jag kan verkligen inte vänta tills man ska plocka fram julsakerna, det kliar verkligen i fingrarna, hihi. Men ska fixa lite nya gardiner och blommor, sen så är det klart 

En vända till närakuten

2013-11-10 11:22:00 Lydia
» Kommentarer(1) «


I fredags förmiddag fick Lydia utslag runt munnen som sedan spred sig ut på hela kroppen, så vi kontaktade 1177 och dom sa att vi skulle åka till apoteket och köpa hydrokortisonsalva till Lydia, så vi gjorde det och smörjde in henne med, sen så blev hon mycket bättre, men sen på lördags eftermiddagen så kom allt tillbaka plus att det blev värre hon skrek och vi fick inte ens ta på henne pga att det gjorde så ont, så vi ringde tillbaka och dom sa att vi skulle ge henne alvedon och det hjälpte, hon blev lugnare och somnade i lugn och ro.
 
Men idag på förmiddagen så har hon varit så himla ledsen och haft så ont så jag åkte in till närakuten så att dom fick kolla på henne. Dom tog prover och hittade inget fel. Det är tydligen normalt att barn kan få utslag över hela kroppen utan någon anledning, hon har så ont så att det bränner, hur kan det vara ok? Vi ska iallafall fortsätta med hydrokortisonsalvan i en vecka sen så ska hon vara bra igen. L i l l a ä l s k l i g e n, tycker att hon har fått lida tillräckligt med allt nu :(
 

Våran lördag

2013-11-10 10:47:29 Höst
» Kommentarer(0) «


Igår på förmiddagen åkte vi till gränby centrum där vi mötte upp Emilie och Alex. Vi gick först till 4h-gården och tittade på alla djuren sen så gick vi tillbaka till gränby centrum och åt lunch, sen så gick vi bara runt och kollade lite i butikerna och åt frozen yogurt såklart.
 
Emilie och Alex följde även med oss hem en stund. Barnen startade ett disco här hemma med jätte hög patymusik, hihi.  Så det var full fart hela dagen igår. Kvällen avslutade vi med en god middag och godismys framför en film. U n d e r b a r d a g
 

Happy fredag

2013-11-08 21:16:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Jag åkte på magsjukan jag med, så jag och Emilia är dom som fått lida, Mattias och Lydia klarade sig. Så jag har legat hemma nästan hela veckan ifrån jobbet, men idag blev det jobb i några timmar så himla skönt.
 
Efter jobbet så skyndade jag mig hem så åkte Mattias iväg och handlade lite fredagsmys och även pizza, så vi har haft myskväll men flickorna framför tvn med pizza och popcorn krig, hihi. Nu sover iallafall prinsessorna så jag och Mattias ska fortsätta se på lite tv och njuta av den u n d e r b a r a fredagskvällen
 
 
(Får bli en av mina instagram bilder idag)

Våran tisdag

2013-11-05 18:04:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Det blev ingen mera kräka för Emilia igår, skönt. Så idag har hon varit riktigt pigg och glad, så imorgon blire dagis för flickorna och jobb för oss. Dagen började iallafall med två busfrön som skulle hoppa i sängarna och jaga varandra i hela lägenheten, jösse vilket liv det var här hemma då, hihi.
 
Sen lite senare på dagen så kom Mattias hem tidigare ifrån jobbet då jag hade en tid hos läkaren inbokad, så han fick vara hemma och ta hand om Emilia eftersom att hon bar på smittan då. Så jag och Lydia tog bussen till bvc där vi fick träffa en doktor och våran vanliga barnläkare som var med. Vi gick igenom alla Lydia sjukdomar m.m och kom fram till att hon kanske har astma, vi fick mediciner utskrivna så ska vi testa dom fram tills januari då vi ska få en ny tid och ta nya prover och även kolla om lillskruttan kan ha gluten.
 
M y c k e t med allt nu, men hoppas dom kommer fram till något nu så att våran lillaskrutta kan få vara frisk och kunna gå på dagis ordentligt och få leka med sina kompisar
 

Allt ska man komma åt

2013-11-05 12:55:00 Lydia
» Kommentarer(0) «


Våran lilla klätterapa som ska klättra upp på allt, hihi..
 

Lilla gos

2013-11-04 20:52:00 Lydia
» Kommentarer(0) «


 
Lydia våran lilla busunge, som har ett humör som sin mamma hade när hon var liten tydligen, hihi. En bestämd liten tös det här. Det är bara mamma som duger just nu. På kvällarna när vi lagt henne vägrar hon att sova hon bara gråter och vill vara vaken med mamma. Kan ju säga att trotsen har börjat. Men hon är ju bara för söt när hon blir arg. Men när inte trotsen är i farten så är hon så himla go och charmig.
 

Måndag - magsjukan

2013-11-04 20:41:25 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag börjar dagen med att Emilia var väldigt hängig och hade ont i magen, så det var ju bara för mig att ringa till jobbet och till dagis, 10 min innan jag ringde dagis så kom kräkan och det var tydligen 2-3 till som hade ringt om samma sak, så det är väll magsjukan som börjar gå nu. S u c k!
 
Så idag har jag bara varit hemma och tagit hand om min sjukling och Lydia fick ju såklat vara hemma ifall om hon har något pågång. Annars så har jag storstädat ur flickornas rum och möblerat om där inne, det blev jätte fint. Sen så har jag bara röjt och tvättat massa kläder. Emilia har iallafall varit pigg och glad nu på eftermiddagen, men vi får se hur det går inatt, det brukar alltid vara så att hon kräks en hel förmiddag sen avtar det på eftermiddagen och börjar igen på natten, usch stackarn :(
 

Mattias 26 års dag

2013-11-03 21:22:17 Kärlek
» Kommentarer(1) «


Jag och flickorna började dagen med att fixa iordning födelsedagsfika till pappan sedan gick vi in med det till sängen och även sång och presenter. Sen så fixade vi ett mysigt och avslappnande skumbad. hihi.
 
Dagen blev verkligen som planerat en riktigt mysig födelsedag fick han :)
 
 
Flickorna gjorde en varsin teckning som dom gav till pappa. Duktiga Emilia skrev "Grattis pappa" alldeles själv
 

Grattis Mattias 26 år

2013-11-03 20:57:24 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Stort grattis till världens b ä s t a man/pappa som fyller 26 år idag.
Vi älskar dig mest av allt
 

Halloween

2013-11-03 20:40:35 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Hej V ä n n e r, hoppas att ni har haft en fin helg och en rolig halloween. Vi har bara varit här hemma och tagit det lugnt, vi kände faktiskt inte alls för att göra något en att bara vara här hemma och mysa. Igår åkte iallafall jag och Emilia med mormor och hälsade på gammelmormor på henne boende. sen så åkte vi vidare till gränby och köpte födelsedagspresenter till Mattias m.m.
 
Sen så stannade vi såklart vid kyrkan och la ljus på morfar grav, tände även ett ljus inne i kyrkan till minne av Barbro Jansson (Mattias farmor). Det var ju så himla vackert på kyrkogården igår med alla ljus som lös upp.
 
 
Vi saknar er så mycket!