Kommentarer

2012-01-31 20:31:24 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Nu går det att kommentera inläggen, hade satt in någon spärr så att man inte kunde!

Ligger kvar på bb

2012-01-30 18:52:38 Allmänt
» Kommentarer(2) «


Hej gullungar ♥
Vi är kvar på bb fortfarande vilket vi egentligen inte behöver eftersom att allt är bra med lydia men vi kännde båda två för att stanna en natt till iaf, kan ju vara skönt med lite läkare vid sin sida första dygnen. Men imorgon blir det hemgång och då får Emilia träffa sin lillasyster. Ska bli skönt att få komma hem och komma igång med allt på rätt sätt.


Lilla lydia ♥

2012-01-30 09:35:42 Min andra graviditet
» Kommentarer(0) «


Igår kvälls kl 21:38 kom våran andra lilla prinsessa till
 världen, Lydia ♥ Läng: 52 vikt: 3625 ♥



Hicka

2012-01-27 21:03:37 Min andra graviditet
» Kommentarer(2) «


Lilla bebisen har legat och hickat i min mage ett tag nu hehe så himmla mysigt när den gör det alltså. Jag har nämligen inte kännt så mycket hicka från bebisen under graviditeten, men nu dom senaste dagarna har det kommit en heldel ♥


Vinter jackan

2012-01-27 17:48:04 Shopping
» Kommentarer(1) «


Lovade er en bild på nya jackan, här är den :)

 
En rosa såklart, från boomerang


Grattis julia

2012-01-27 09:55:06 Allmänt
» Kommentarer(2) «


Grattis till min älskade lillasyster som fyller år idag ♥


Du är bäst!

2012-01-26 21:39:41 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Min älskling är ju bara för bäst. När han kommer hem från jobbet nu på kvällen vad har han med sig? Jo en bukett blommor så ger han mig dom och säger jag älskar dig! Så himmla underbar man jag lever ihop med.  En sak ska du veta jag älskar dig


Film mys med mig själv

2012-01-26 20:18:49 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Tänkte ta att kolla igenom lite filmer, american pie som vi har här hemma vet inte om jag sätt på alla faktist så ska ta och se på dom nu men inte alla ikväll förståss ska se en nu ikväll sen får vi se när jag ser på dom andra det blir nog när mattias jobbar och emilia är på dagis så man har något att göra :)


Febrig & huvudvärk

2012-01-26 13:05:18 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Ligger i sängen och är död alltså. Känns som jag har jätte hög feber och så har jag ju huvudvärk på det och sammandragningar. Ska man bli sjuk nu? Det var ju ett tag sen jag var sjuk så det ska väll komma nu men har verkligen inge ork för detta nu har redan det jobbigt med alla förvärkar och så. Hoppas det går över efter att jag käkat lite och tagit min vilopause.

Som tur är så börjar inte min älskling att jobba förens klockan 16 idag så jag kan ligga och ta det lungt tills dess. Det är ju alltid jobbigt att vara sjuk men att vara sjuk och höggravid samtidigt är ju ännu värre kan jag ju bara säga..


Kristallampa

2012-01-25 20:08:00 Inredning
» Kommentarer(1) «


Skulle så gärna vilja ha en kristallampa inne i vårat sovrum hur fint skulle inte det vara liksom. Men dom kostar ju lite också. Det blir ju så fint skén med dom plus att dom är så underbart fina ♥

Förberedelser!

2012-01-25 18:05:26 Min andra graviditet
» Kommentarer(1) «


Det är så himmla mycket som måste förberedas innan förlossningen, det är väskor som ska packas fast det har jag gjort men det gäller att packa ner allt också. Sen ska man hinna med att vila ordentligt så att man har både ork och kraft för att gå igenom en förlossning är ju inte det lättaste kan jag ju bara säga. Så nu är jag klar med det mesta bara lite vila som behövs tror jag försöker iaf vila varje dag ifall det händer på kvällen då jag brukar vara döds trött.

Idag fick jag dra mig till h&m för att inköpa ett skönt linne att ha med mig till bb och trosor såklart. Sen amningsbh har jag köpt för ett tag sen 2st sen så har jag ju kvar från emilias tid också helt perfekt så behöver inte köpa så många nya, ammade ju knappt emilia bara typ den första månaden sen gick det inte längre. Detta fick jag iaf med mig från h&m som ska med till bb!


Den stora..

2012-01-25 17:55:54 Shopping
» Kommentarer(0) «


Den jätte långa halsduken kan man väll kanske säga. Har ju köpt en ny jacka som jag ska visa er sen som är i färgen rosa och jag har ju typ bara rosa halsdukar så det blir inte så snyggt med för mycket rosa tycker jag. Så jag har varit på jakt efter en svart eller en vit så var jag in på gina tricot där jag typ aldrig är längre, så hittade jag denna "stora" jätte långa halsduk som skulle kosta 129kr men det var rea på den så den kostade 50kr plus att det var rea på det så 20kr haha betalade jag för denna, riktigt bra fynd ;)


Sista besöket på mvc?

2012-01-25 12:43:02 Min andra graviditet
» Kommentarer(0) «


Ja vem vet det kanske är det, fast jag har ju fått en tid 8feb och bebisen är beräknad 7feb så vi får se men jag hoppas att jag inte går över tiden igen. Idag hos barnmorskan gick allt bra magen växer på fint men sådär stor som den var när jag väntade emilia är den inte denna gång den är mindre rätt skönt faktist. Bebisen mår också bra där inne full fart på lilla plutten är det.

Mina prover har ju varit jätte dåliga och dom ser bara bättre och bättre ut så det känns super bra plus att barnmorskan sa att jag såg mycket piggare ut nu idag än vad jag gjort tidigare pga att jag har fått vila och ta det lungt om dagarna så då blir man ju lite piggare. Emilia är ju bra rolig hon pratar ju så mycket så sa hon till min barnmorska "Mamma har mjölk imagen till bebisen" haha sen så skulle hon hjälpa till att sätta på plåstret på mammas finger efter att barnmorskan tagit prover :)

Bara 13 dagar kvar nu till beräknat datum ♥


Trött..

2012-01-25 08:40:00 Allmänt
» Kommentarer(1) «


God morgon sötnosar!

Snart ska jag iväg till mvc och kolla bebismagen och hela familjen hänger med idag eftersom att mattias är ledig idag u.n.d.e.r.b.a.r.t. Idag är jag riktigt trött och allmänt irreterad på allt, så jobbigt att jag knappt kan böja på mig längre så allt tar så mycket längre tid bara för att typ duscha klä på mig och sminka mig lite tar typ en timma haha jag har verkligen inget tålamod för något idag så jag hoppas humöret vänder för såhär kan vi inte ha det.

Efter vi har varit hos barnmorskan så ska vi nog dra mot gränby eller något vi får se vad vi hittar på och vad jag klarar av har så ont överallt idag. Nu måste jag försöka få i mig något att äta innan vi går om det nu går som sagt men det tror jag.

Ha en toppen dag ♥


Graviditetsvecka 38 ♥

2012-01-24 20:57:13 Min andra graviditet
» Kommentarer(1) «


Idag går jag in i vecka 38 så nu är det bara 2 veckor kvar till beräknat datum (7feb). Ska bli så himmla spännade av att få se vem det är som gömmer sig i min mage en liten pojke eller en lite flicka spännande spännande. Jag har ju mått jätte dåligt under typ hela min graviditet spytt mått illa varit jätte känslig mot allting, men nu vänder allt känner jag mår mycket bättre nu idag än vad jag har gjort tidigare synd att det inte blev så tidigare för det har varit hemskt jobbigt att må så dåligt som jag har mått.

                      
                                             Magen i exakt vecka 38 ♥


Barnet ♥ - Barnet förbereder sig nu för att födas. De flesta av alla barn som föds i Sverige kommer ut mellan vecka 37+0 och 41+6. Ungefär sex procent föds före fullgågna 37 graviditetsveckor. Det råder oklarheter om vad som sätter igång förlossningen, men en forskning säger att det är barnet som bestämmer när det vill komma ut. Man anser då att graviditetslängden finns i ditt barns arvsanlag. Det anlaget har alltså bestämts efter vad som är normal graviditetslängd i din och din partners familj. Att barnet vuxit till en viss storlek samt om föregående fosterdel är fixerad eller inte har ingen direkt betydelse för när förlossningen sätts igång, men moderkakans livslängd spelar in. Vikt 3 200 gram.

Mamman ♥ - Vissa kvinnor ökar i vikt under hela graviditeten, andra stannar av mot slutet. Båda sätten är helt normalt. Däremot ska du vid plötslig viktökning eller viktnedgång kontakta din barnmorska. Nu kan det vara svårt att hitta kläder som räcker till. Klä dig bekvämt. Bylsiga, luftiga tröjor och byxor är helt rätt. Du har nog att fundera över och behöver inte öka bekymren genom att klä dig obekvämt. En del gravida kan uppleva en ilande känsla när barnets huvud stöter emot musklerna i bäckenbotten. En del kvinnor drabbas av besvär med diarré i slutet av graviditeten. Det beror troligtvis på en ökning av hormonet prostaglandin som har till uppgift att tömma tarmen inför förlossning. Den allra sista tiden brukar de blivande föräldrarna ägna tid åt att ”boa”. Städa, pyssla, gå igenom lådor och garderober. Samtidigt som detta är ett förberedelsearbete blir det också en bearbetning av det förgångna.

                          
Nu är det ju verkligen jätte nära innan bebis kommer så snart blir jag en tvåbarnsmamma helt underbart! Kan inte riktigt förstå det bara eftersom att tiden har gått så fort som den har gjort. Jag kommer sakna alla bebis sparkar och rörelser sen så himmla mysigt att känna sånt, men det är ju ännu mysigare att ha bebisen i sin famn om man säger så. Idag har jag haft värk i ryggen och i magen och det trycker på förfullt så vem vet bebis kanske vill ut snart? Eller så luras den bara för att man ska tro att man ska få snart haha, kommer säkert gå över tiden denna gång också som jag gjorde med emilia 5 hela dagar.


Bättre bilder från ultraljudet

2012-01-24 09:58:42 Min andra graviditet
» Kommentarer(0) «


Såg att jag bara hade lagt in en bild från ultraljudet och den var fotad med min mobilkamera så kanske inte bästa bilden, så här kommer lite flera i bättre kvalité :)




(Här var bebis 20-21 veckor? ♥)


Att natta emilia

2012-01-24 09:20:52 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Går verkligen åt skogen just nu alltså, allt är kaos! Hon har ju typ slutat att sova middag på dagis så efter att jag hämtat henne så försöker vi hålla henne vaken men hon somnar alltid straxt innan middagen och vägrar att vakna. Så det är ju bara låta henne att sova sen så blir det ju att hon lägger sig jätte sent på kvällen eftersom att hon är pigg, men då dagen efter att få upp henne ur sängen går bara inte hon skriker och blir jätte arg.

Men nu har hon lyckats att hålla sig vaken hela dagarna men ändå inte somnar förens riktigt sent på kvällarna så det blir helt fel varje morgon. Vi har ALDRIG under 3års tid haft problem med att natta henne men sen när hon inte ville sova middag på dagis längre så blev allt kaos med nattningen, jätte jobbigt. Så jag hoppas verkligen att allting vänder snart.

                        
                              Våran plutt när hon var 1 år och 5 månader ♥


Vi längtar så

2012-01-22 23:04:45 Min andra graviditet
» Kommentarer(0) «


Nu har vi packat klart bb-väskan helt ska bara vänta på att bateriet till kameran är laddat sen så ska vi bara lägga ner den så är allt klart, klart att man ska ta med proffs kameran till bb filmas och massor med foton ska tas. Så nu känner jag mig redo för att åka in eftersom att allting är klart. Alla här hemma längtar så galningar efter att lilla bebisen ska komma ut till oss. Emilia som ska få bli storasyster och allt hur stort är inte det liksom? Hon kommer bli den bästa storasystern!

                                              
Vi vet ju inte könet på bebisen i magen och det är så himmla kul. För nu känns allt mera spännade det är mer spänning i det hela om ni förstår, så det ska bli kul sen att se vad det blir helt underbar överaskning ju. Så om ni inte vet om ni ska kolla kön eller ej så tipsar jag om att ni inte ska göra det för det är så mycket mera spännade när man inte vet, men alla gör som man själv känner. När jag väntade emilia ville jag veta men allt var så spännade ändå eftersom att det var min första bebis :)

Nu är det bara 16 dagar kvar tills bebis är beräknad! ♥

Lyser av lycka

2012-01-22 16:36:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Idag blev emilia riktigt glad när hon såg hur det snöade ut hur allt bara kom och la sig på marken och mer och mer kom, annars så har det kommit lite och försvunnit bara nån minut senare så himmla trist. Så idag tog vi äntligen pulkan och gick ut och åkte lite. Det var verkligen super kul tyckte emilia. Hon har så länge tjatat på att hon vill ut och åka pulka men det har ju inte gått :( Så nu ska vi njuta av all snö så länge vi bara kan och hoppas på att den stannar ett tag :)

                               

                            

Nu ska det lagas mat och städas här hemma det är ju söndag så imorgon äre dagis för min prinsessa och jobb för min gubbe. Ja och jag själv ska ligga och vila och ta det lungt bara sånt så behövs innan bebis kommer. Måste nog fixa klart i bb-väskan har inte lagt ner allt än så det ska jag nog ta att göra nu ikväll, hoppas att det är något bra på tvn också..

Ett snabbt besök på förlossningen

2012-01-19 00:50:02 Min andra graviditet
» Kommentarer(0) «


Idag har det hänt tre olika saker så har varit lite orolig idag, först när jag går på toa känns det som om att det kommer ut 2 liter från mig och sen nån timma senare när jag lägger mig i sängen för att vila lite så börjar det att sticka till i hela magen och livmodern jätte obehagligt sen sov jag någon timma sen när jag vaknade så hade jag riktiga kramper i hela ryggen så då blev jag rädd, så ringde in till förlossningen och då bad dom mig komma in för en koll för jag hade tryckt massor på magen men inte kännt eller fått några sparkar tillbaka det var helt stilla och magen bara var kännde mig inte ens gravid.

Så när jag kom in så kollade dom allt och gjorde även ultraljud och allt såg jätte bra ut och lilla bebisen där inne mår jätte bra, den låg och hade hicka när vi kollade på den haha sen så blev det full rulle där inne igen. Så det var skönt att åka in och veta att allting är bra med våran lilla bebis ♥

Nu kan jag lägga mig och sova i lugn och ro och inte behöva oroa mig!

Graviditetsvecka 37

2012-01-18 00:30:29 Min andra graviditet
» Kommentarer(0) «


Här går det verkligen undan, snart så är våran andra bebis här gud så vi längtar hemma ska bli så mysigt med ett barn till alltså helt underbart ska det bli att få uppfostra två barn!

Men nu börjar allt kännas tungt och jobbigt mina fingrar ser ut som falukorvar för dom är jätte svullna och mina fötter är så ja jag vet inte vad får liksom gå i skor som är i st 39 just nu pga att dom är så svullna som dom är hemskt ju värta fötterna haha men snart är det över. Nu har jag verkligen ont överallt hela tiden :( Men det beror ju på för att kroppen förberder sig inför förlossningen vilket är väldigt bra att den gör..

       


Barnet ♥: Barnet ökar fortfarande i vikt, men växer inte så mycket på längden längre. Barnet är fullt medvetet. Det lagrar näring i sina organ för att klara eventuella påfrestningar vid förlossningen. Barnet tränar sina lungor genom att dra in och trycka ut fostervatten i dem. Ändå är lungorna de sista av barnets organ som mognar. Nu ligger de flesta startklara med huvudet nedåt. Om inte, brukar man försöka vända det. Vikt 3 kg.

Mamman ♥: Det kan vara dags när som helst nu, men ta det lugnt. Många går längre än 40 veckor, särskilt förstföderskor. Att föda mellan vecka 37+0 och fram till vecka 41+6 anses normalt. Ditt fundusmått har planat av nu och växer inte lika snabbt. Många barn sjunker djupare ner i bäckenet nu. Det är vanligare om du fött barn tidigare. Brösten producerar redan råmjölk. Bäckenet är utvidgat. Den allra sista tiden kan gravida kvinnor få svårt att sova. Kanske kan man se det som en förberedelse inför alla vakna nätter som väntar tillsammans med babyn.


En toppen kväll med min väninna

2012-01-16 19:17:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


I lördags träffade jag min bästa väninna för lite middag och filmkväll, jag fick laga maten så jag gjorde lövbiff med potatisgratäng sallad och avokado med skagenröra till förätt såklart. Det är både enkelt att göra och underbart gott..

                               

Vi satt typ och käkade i nästan 2 timmar tror jag? hehe. Sen hyrde vi film såklart det blev filmen "Jag saknar dig" väldigt spännande film och den var 2 timmar så både jag och chatrine fick nästan panik av att sitta stilla i 2 timmars tid det går ju bara inte. Men det var väldigt spännande och bra faktist den filmen.

                   

Så vi hade en riktigt mysig kväll, fast sen kom ju mattias hem från jobbet för att han mådde dåligt stackarn så då var det ju inte lika roligt längre och han är dålig än, usch. Igår började jag känna mig illa mående och det sitter i fortfarande mår verkligen jätte illa alltså men inget som händer? Kanske är en magsjuka eller något annat pågång för min del och det vill jag verkligen inte :(

Örhängen

2012-01-15 00:11:38 Kärlek
» Kommentarer(2) «


                            

Fick dessa fantastiska örhängen av min älskade
 idag, hur gullig är inte han liksom ♥


Mys kväll med min stora kärlek

2012-01-13 22:43:00 Allmänt
» Kommentarer(2) «


Jag och älskling har myskväll här hemma. Köpte en film idag som jag tänkte att vi skulle se "Brudens bäste man" men sen så var det en annan film på tvn som vi sitter och glor på nu "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" den verkar hur bra som helst faktsist men vi får se, nu blire mys.

                                
Ha en trevlig kväll :)

Min prinsessa

2012-01-13 11:59:23 Kärlek
» Kommentarer(1) «


 
Busfröet ♥


Babybox

2012-01-13 11:20:24 Min andra graviditet
» Kommentarer(0) «


Hur snälla är dom inte på barnenshus liksom? Man får ju hämta ut en gratis babybox när man är gravid. Det fick jag också göra när jag hade emilia i min mage. Men då var det mera saker i den tror nog att det var mindre nu pga att man fick med en blöjhink också helt perfekt så nu slapp vi köpa det. Detta får man ur babyboxen :)

                                  

Tack barnenshus ♥

Chokladbollar

2012-01-09 12:26:42 Mat&bak
» Kommentarer(2) «


                                 

Idag ville emilia göra chokladbollar så det gjorde vi också såklart. Hon var jätte duktig på att göra dom, först tar hon lite smet/deg och rullar ihop sen drar runt det i pärlsockret och stoppar in dom i munnen haha hon skulle äta så fort dom var klara hon, busunge!

Ingredienser:

♥ 150 g smör
♥ 2 dl strösocker
♥ 1,5 msk vaniljsocker
♥ 4,5 msk kakao
♥ 3,5 dl havregryn
♥ 2-3 msk bryggt kaffe
♥ eller 2-3 tsk snabbkaffepulver och 2-3 msk vatten eller 2-3 msk vatten!

Gör så här:

Låt smöret bli rumsvarmt. Rör smör och socker till en jämn smet, använd gärna med elvisp så går det snabbt. Tillsätt vaniljsocker och kakao och blanda ihop till en jämn smet, gärna med elvisp. Tillsätt havregryn, och kaffe eller vatten och rör till en jämn smet för hand eller med elvisp. Om du gör kaffe med snabbkaffepulver rör du ut pulvret i vattnet innan du häller i det i chokladbollssmeten. Om smeten är väldigt lös och kletig kan man ställa in den i kylen eller frysen en stund innan man rullar bollar. Häll upp kokosflingor eller pärlsocker i en djup tallrik. Rulla små bollar av smeten och rulla bollarna i pärlsockret. Lägg chokladbollarna i en burk och förvara i kylskåp. De går också att frysa in!

Lycka till ♥


Torsdag & fredag

2012-01-08 19:17:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


I torsdags hade vi planer på att träffa madde så vi mötte upp henne istan och drog hem till oss och käkade lite lunch sen så satt jag och madde och höll på med våra mobiler för att försöka oss på det dära med i tunes inte alls lätt har hållt på i 1år nu så nu tror jag att jag kan det mesta, ska hjälpa madde lite också så att hon med lär sig på det dära för det är verkligen inte lätt, sen så gjorde vi inte så mycket mer eftersom vi satt med det dära i kanske 3-4 timmar helt sjukt alltså att tiden bara försvann sådär.


                                

Sen i fredags kom madde igen över och hälsade på, då drog vi en promenad till ica för att jag skulle handla lite gott till kvällen. (Alltså jag måste verkligen blogga så fort jag gjort något glömmer ju bort vad jag ha gjort haha) Sen så var vi bara här hemma och tog det lungt vi gjorde faktist inte så mycket bara var här hemma hos oss och gosade :)

Fina overaller till dom små

2012-01-08 15:01:09
» Kommentarer(2) «


         

                                                       Från: LUNDMYR OF SWEDEN ♥


Underbara ljusstake

2012-01-08 00:12:17 Inredning
» Kommentarer(2) «



Denna ska köpas in med vita stenar i botten och ställas på vardagsrumsbordet.
Den är från åhléns


Våran lilla hund

2012-01-07 12:14:18 Kärlek
» Kommentarer(1) «


Här är våran lilla hund som heter fiffin ♥






Till vårat vardagsrum

2012-01-04 10:56:00 Inredning
» Kommentarer(2) «


Jag vill verkligen göra om i vårat vardagsrum alltså. Köpa ny soffa matta och en lampa iaf och lite nya tavlor. Vi måste köpa soffa inom kort iaf för våran är sönder helt värdelös och den köpte vi på chilli så dom kanske har dålig kvalité på sofforna där jag vet inte. Så när vi väl ska köpa en ny så blir det en sån som är på bilden och alla små saker runt om kring. Jag älskar verkligen det dära vita och rosa i inredning blir så himmla fint och det passar så bra med dom färgerna i våran lägenhet för den är väldigt ljus och fin.

    
Ska försöka komma iväg nu i veckan och kolla in lite soffor faktist vore ju skönt med en lite större också :)


Panik och stressad

2012-01-04 10:38:39 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Detta var verkligen en hemsk morgon! Vaknade kl 05.00 och drabbas av panik det klijar i fingrarna och jag kunde verkligen inte ligga kvar i sängen flyger ur sängen och går bara runt här hemma, sen försökte jag lägga mig i soffan och somna om där men ja jag låg där 5 min sen fick jag ont i ryggen och var stressad kunde inte ligga där heller sprang in till emilia 100 gånger och kollade till henne om hon var vaken så jag skulle ha något att göra? Nej hon sov förfullt. Sen så höll det på såhär fram till 07.30 ungefär sen så somnade jag och nu känner jag mig hyfsat lugn.

Men hemskt var det och varför blev det såhär liksom? Har aldrig under hela mitt liv varit med om något liknade, det tog verkligen på krafterna. Det kanske beror på att jag är van för att gå upp till jobbet för där rör man ju med händerna hela tiden. Eller så var det väll bara någon stress/panik attack inte vet jag. Men hemskt var det :(

Graviditetsvecka 35 ♥

2012-01-03 18:18:10 Min andra graviditet
» Kommentarer(0) «


Barnet ♥ Nu är barnet ungefär 45 centimeter långt. Du har säkert känt av att barnet hickar ibland. Det sväljer fostervatten, kissar och tränar därmed matsmältningen. Barnet har hittills varit ganska skrynkligt men nu börjar huden räta ut sig. Navelsträngen är generellt cirka 50 centimeter lång och tjock som en tumme. Vikt ca 2 600 gram.


Mamman ♥ Ditt totala fundusmått är nu ungefär 31-35 centimeter. Du kan ha ökat mellan cirka elva till tretton kilo. Så här långt in i graviditeten brukar ledbanden och musklerna i korsryggen mjukas upp. Detta kan göra att du får ont i ryggen. Om värken är besvärande bör du prata med din barnmorska. Många känner sig lättirriterade nu. Bebisen trycker på överallt. Det är svårt att andas, sitta, stå och sova. Prata mycket med din partner så han eller hon förstår vad du går igenom. Nu står magen som högst för att snart sjunka ned lite. Då blir det lite lättare att andas igen. Det är lätt att bara fokusera på förlossningen, men börja också att läsa på lite om amning och livet efter förlossningen. Du kan också börja kika på vårt tema om Barn och föräldrar, eller känns det för overkligt? Har du barn sedan tidigare kanske du har glömt en del.

Det är viktigt att prata igenom förlossningen med sin partner och vilka förväntningar ni båda har. Även om ni tror att ni är överens kan det vara bra att verkligen stämma av och se att det är så. Är det andra eller tredje barnet kanske ni har förutfattade meningar som behöver vädras. Väntar du barn utan en partner är det bra att prata med den du tänkt ta med dig, vare sig det är en doula, kompis eller förälder. En doula är en person som fött barn själv som du känner förtroende för som kan följa med och vara ett stöd för dig och din medföljare vid förlossningen.

                                     
Idag hade vi även en tid hos barnmorskan, idag kollade vi allt. Magen växer på jätte fint och bebisen mår jätte bra och ligger med huvudet neråt men det ligger rörligt så den kan ju vända på sig än. Sen så ser mina prover bättre ut också men dom är inte bra än men dom är bättre så det är skönt. Har ju glömt att ta tabletterna vissa dagar så måste sköta mig stenhårt nu så att proverna kanske blir ännu bättre till nästa gång vore ju toppen. Sen min vikt också har nästan gått upp 4 KG under såhär lång tid vilket känns jätte skönt, käkar ju väldigt nyttigt under denna graviditet känner mig inte alls sugen på massa gott men ibland kan jag ju känns sug men det är inte ofta. Men om jag får vara ärlig så känns det som att jag gått upp 30 KG känner mig så klumpig och stor alltså blä.

Nu är det verkligen inte långt kvar tills vårat andra barn kommer till världen bara 35 dagar och det går jätte fort så snart är vi en hel familj ♥ Ska bli super mysigt!


Fina foton

2012-01-03 17:30:24 Kärlek
» Kommentarer(0) «


Passade på att ta lite fin foton på emilia när hon satt på gungan när vi var ute (som ska framkallas). Ska sätta upp massor med fina foton i hennes rum tänkte jag, köpte ju lite ramar på ikea för ett tag sen som jag ska fylla i med lite foton så snabbt som möjligt :)





Tre barnsmamma

2012-01-03 17:22:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Min syster och hennes familj kom ju ner till uppsala för att fira lite jul med oss sen så åkte hon daniel (hennes kille) och ryan (deras barn) vidare till tyskland (berlin) för att fira nyår och stanna där ett par dagar så hennes andra två barn kevin och mila fick stanna i uppsala hos mormor och morfar så i söndags kom dom hem till oss och fick sova här 2 dagar det har varit helt underbart alltså så emilia har lekt förfullt och det har varit full rulle här hemma hela lägenheten är upp och ner haha. Sen så fick alla barnen sova i min och mattias säng och jag och mattias bäddade ut i soffan och sov där. Vi har lekt massor både ute och inne käkat en massa godis och haft massor med skojj :)

                                     
                                     
                                    
                                    
                                     
                                     

Så nu har jag verkligen kännt mig som en riktig tre barnsmamma (stressad och trött) hehe. Men vi har haft det riktigt mysigt må jag säga. Men lite trist att det inte är någon snö så att man hade kunnat dragit iväg med ungarna och åkt lite pulka det hade ju varit hur mysigt som helst, så jag tycker att det är jätte tråkigt att det inte har kommit någon riktig snö om man säger så. Så nu ska moster/mamma vila för nu är jag faktist helt slut!

Pojke eller flicka?

2012-01-01 22:08:30 Min andra graviditet
» Kommentarer(1) «


                               
                                                                      (Magen i v 34 + 4 dagar)

Det är jätte många som frågar om könet hela tiden och om namn till bebisen, så nu tar jag allt här. Könet på barnet vet vi inte så det får bli en överaskning. Namnet till barnet om det blir en tjej Olivia eller Lydia och om det blir en kille så står det emellan Elias och William. Nu vet ni :)

Gott nytt år!

2012-01-01 22:04:14 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Vill önska er alla ett gott nytt år. Hoppas att alla får
 ett underbart 2012 år ♥