Första dagen på dagis

2013-01-29 21:26:14 Lydia
» Kommentarer(0) «


Idag började vårat lilla hjärta på dagis, så idag var det första inskolningsdagen på födelsedagen och allt. När vi kom dit och hade hängt av oss så såg vi inte ens vart Lydia var, hon försvann lika fort som man satt henne ner på golvet, men hon kröp om kring överallt och kollade sig omkring och skulle känna på allt och alla, så ingen blyg tjej där inte, det känns jätte skönt.
 
Vid lunch åt hon två portioner mat och en maka, sen när det var dags att sova så blev det lite värre, Lydia är ju van vid att vi lägger henne i hennes säng och går där ifrån så att hon får somna själv, och nu med en mamma och pappa vid sig och massor med andra barn i samma rum så blev det jätte jobbigt, hon grinade i kanske en timma, men hon lyckades somna tillslut, och sov kanske 45 min, så det var ju bra. (Det hände samma sak med Emilia när hon var liten, dom har haft samma sovrutiner)
 
Men sen när hon väl vaknade så var jag och Mattias inte där vi drack kaffe så en fröken gick in och frågade Lydia om hon fick bära upp henne och det fick hon, Lydia sa ingenting, men när hon såg oss blev hon jätte ledsen och ville komma upp till mamma och pappa. Men allt har gått jätte bra idag, så denna inskolning kommer nog gå lika bra som Emilias gjorde. Lydia kom ju som sagt in på samma dagis som storesyrran och även samma avdelning, och krokarna fick dom brevid varandra också. Så himla underbart att ha båda på samma plats, så att dom har varnadra där om det skulle vara något ♥
 
 
 
 
Lite bilder från första dagis-dagen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback