Midsommar helgen

2012-06-26 18:01:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Så har vi varit ute hos mina föräldrar på landet (så skönt). På fredagen när vi kom dit, midsommarafton alltså så drog vi till en midsommarstång i området där det var sång dans lotter och fika som det ska vara. Sen senare kom min morbror med familj också då tände vi grillen drack vin och hade det bara lungt och skönt, tur att det var fint väder också.
 
På lördagen så drog vi till vattholma där det var dragkampt lotterier och fika. Sen vidare hem till mamma och pappa för middag, vi hade tänkt att åka hem på lördagen men vi valde att stanna en natt till och det var skönt, det är så skönt att bara komma bort ibland, vi åker nog dit på söndag igen och stannar några dagar. Det är skönt för Emilia också att få sringa lite hur hon vill och bli ompysslad av mostrarna, och även för våran älskade hund såklart.
 
På söndagen åkte vi hem sen en halv timma senare åkte vi till mattias föräldrar som bjöd över oss på middag, det blev grillat, allid lika gott. Sen när vi kom hem så somnade vi lika fort som vi kom innan för dörren typ. Men det var en skönt mysig midsommar helg iallafall, hoppas ni också fick det ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback