Våran tisdag

2013-11-05 18:04:00 Allmänt
» Kommentarer(0) «


Det blev ingen mera kräka för Emilia igår, skönt. Så idag har hon varit riktigt pigg och glad, så imorgon blire dagis för flickorna och jobb för oss. Dagen började iallafall med två busfrön som skulle hoppa i sängarna och jaga varandra i hela lägenheten, jösse vilket liv det var här hemma då, hihi.
 
Sen lite senare på dagen så kom Mattias hem tidigare ifrån jobbet då jag hade en tid hos läkaren inbokad, så han fick vara hemma och ta hand om Emilia eftersom att hon bar på smittan då. Så jag och Lydia tog bussen till bvc där vi fick träffa en doktor och våran vanliga barnläkare som var med. Vi gick igenom alla Lydia sjukdomar m.m och kom fram till att hon kanske har astma, vi fick mediciner utskrivna så ska vi testa dom fram tills januari då vi ska få en ny tid och ta nya prover och även kolla om lillskruttan kan ha gluten.
 
M y c k e t med allt nu, men hoppas dom kommer fram till något nu så att våran lillaskrutta kan få vara frisk och kunna gå på dagis ordentligt och få leka med sina kompisar
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback