Bakelser


» Kommentarer(1) «

Ingredienser
50 g Svenskt Smör från Arla
3 st ägg
2 dl strösocker
1 dl Arla® mjölk
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
Gör så här:
Sätt ugnen på 225°. Sätt ut pappersformar på en plåt eller smörj en muffinsplåt lätt. Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt mjölk och smör. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner det i smeten. Tillsätt. Klicka ut smeten i formarna. Grädda mitt i ugnen ca 20 min för stora och ca 12 min för normalstora. Låt muffinsen svalna.
Hallonmarängsmörkräm:
4st stora äggvitor (eller 120g)
2 1/4dl socker
250g smör
1tsk vaniljsocker
3 1/3dl tinade hallon
Vispa äggvitorna med strösocker. Ha sedan i rumsvarmt smör bit för bit vispa emellan varje bit. Ta sedan i mixade hallon och vaniljsocker. Sen så är det bara att klicka på krämen på alla muffins.
Dom var jätte goda älskling <3